Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mi a faszom ez a vb?😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
BANZAI!www.youtube.com/watch?v=QeCjLl7jtfY
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
tamagocsi!
több mint 6 éve
Japó!!!!!!!!!!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Beszaràs 😀
több mint 6 éve
Turn on the irony detector, dude. 😉Japánban kevés az elmebeteg?😊Jah.Szerintem Japánban nincsen egy olyan tehetséges gázszerelő sem, mint nálunkJapànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Arc meg mellszőrzetben mindenképpen.
NB2
Vrij6
Fast Willie
És nem késik a metró. (Föl ugyan nem férsz rá). A kerítés meg szusiból van.
Viszont kevés az elmebeteg 😀
kishaszi
Nézd meg ezt az összeállítást😊
www.youtube.com/watch?v=JqcG4KY-wHk
NB2
Szigetlakók mindig belterjes elmeroggyantak 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Na vegre. Vezet a jobb csapat
több mint 6 éve
Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.Hát, azért vannak jobb sörök a hollandnál. 😀
Kizárólag HOLLAND sört vagyok hajlandó inni!
Fast Willie
Név szerint miket?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Érdemes volt végighallgatni a szakértését.Mégiscsak az első jött előbb!!!
Összegzés: Kérdés, hogy lesz-e első gól, ha lesz egyáltalán és mikor?
Én a második góllal kezdeném.
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Vezet JAPAN! 😀 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Érdemes volt végighallgatni a szakértését.Összegzés: Kérdés, hogy lesz-e első gól, ha lesz egyáltalán és mikor?
Én a második góllal kezdeném.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Mindenképp, különben diszkriminativ lenne.Miért nem lehet inkább csak a szöszi műsorvezetőket nézni ahogy játszanak a labdáikkal a szaktekintélyek blöd körmondatai helyett?akár nők is lehetnek?
flzoli
Tactful Cactus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Japánban kevés az elmebeteg?😊Jah.Szerintem Japánban nincsen egy olyan tehetséges gázszerelő sem, mint nálunkJapànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Arc meg mellszőrzetben mindenképpen.
NB2
Vrij6
Fast Willie
És nem késik a metró. (Föl ugyan nem férsz rá). A kerítés meg szusiból van.
Viszont kevés az elmebeteg 😀
kishaszi
Nézd meg ezt az összeállítást😊
www.youtube.com/watch?v=JqcG4KY-wHk
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Miért nem lehet inkább csak a szöszi műsorvezetőket nézni ahogy játszanak a labdáikkal a szaktekintélyek blöd körmondatai helyett?akár nők is lehetnek?
flzoli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 388
Gondolom a tántoríthatatlanság miatt írtadEgyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.de akkor gondolom alkoholmentes
Fast Willie
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Miért nem lehet inkább csak a szöszi műsorvezetőket nézni ahogy játszanak a labdáikkal a szaktekintélyek blöd körmondatai helyett?
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/02/neymar_mexiko_szineszkedes_osorio/Kar, hogy nem mondott ilyet. Szepen el van ferditve ez a forditas. Kb. annyi volt, hogy lebohocozta Neymart, persze nem szo szerint neki szegezte, hanem annyit mondott, „az ellenfelnel volt valaki”.
xDxD
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Még soha életemben nem láttam...Bozsikpéterism= neki minden válasza kérdést foglal magábanJákob rabbi rokona volna?
Fast Willie
kishaszi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
😀Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.En meg csak olyat vagyok hajlando inni, amitol berugok. Na Puff.
Fast Willie
Stez
Éjjen aa citronyos gázszer hukk
több mint 6 éve
Bozsikpéterism= neki minden válasza kérdést foglal magábanJákob rabbi rokona volna?
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 388
Bozsikpéterism= neki minden válasza kérdést foglal magában
több mint 6 éve
Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.En meg csak olyat vagyok hajlando inni, amitol berugok. Na Puff.
Fast Willie
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/02/neymar_mexiko_szineszkedes_osorio/xDxD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.de akkor gondolom alkoholmentes
Fast Willie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!