Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
még várok egy nippon találatot, 2 éve ilyenkor még csak 2-1-re ment Wales!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Örülök neki hogy felhagytam a tippmixel. 😀
több mint 6 éve
Amúgy sztem a balgák túl nagy arccal álltak hozzá ehhez a meccshez. Most meg kapkodhatnak visszalapátolni a szart a tehénbe.amelyik nagycsapat csak hátrányban vagy döntetlen mellett a 110. percben kezd el játszani, azt ezt is érdemli.
peach
több mint 6 éve
abban a lövésben benne volt mind az 59 kilója!!😀
eaglesmcnabb
Igazán nem a méret a lényeg...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Milyen okosak voltak az angolok, hogy halottnak tettették magukat a belgák ellen....
több mint 6 éve
Meg is erdemlik a csecskany belgak, kellett nekik a szar Kompanyt jatszatni, Boyataval 3-0ra vezetnenek kbaki stez lieblingje az annyit is ér!
Borbinho
pepe legalább baszott egyet, stílusosan távozott a vébéről!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Sok van még hátra, de lassan igazzá érik a tétel: Belgium = fikció.Készül az esti origo címlap.
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Amúgy sztem a balgák túl nagy arccal álltak hozzá ehhez a meccshez. Most meg kapkodhatnak visszalapátolni a szart a tehénbe.A belgák akkor igazán jók, ha előnyt szereznek és utána mehetnek kontrára, ha hátrányba kerülnek ritkán tudnak felállni.
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 387
A Betis most röhög a markába, hogy Inui-t elhalászták az Eibarból
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Amúgy sztem a balgák túl nagy arccal álltak hozzá ehhez a meccshez. Most meg kapkodhatnak visszalapátolni a szart a tehénbe.Hát nemtom, az ilyen betömörülős, erőszakos csapatok ellen elég nehéz játszani. Szívtak is sokan miattuk előzőleg.
peach
több mint 6 éve
Alapbol a belga kozeppalya tobb, mint velemyenes, egy szem Witsel van ott szurni. Nainggolan kihagyasa egy a sok kozul, Martinezt egyebkent jobban ruhellik a legtobben, mint Wilmotsot annak idejen, ha most kiesnek, azzal kb. el is dol, hogy papa neki.Na, Martineznek reszelnek. Nainggolan kihagyasa utan fel fogjak koncolni.miért, ezt megszűrte volna Nainggolan?
Stez
szerintem sem.
slowmotion
| (Jon Leekens.) |
több mint 6 éve
Sok van még hátra, de lassan igazzá érik a tétel: Belgium = fikció.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
az a szerencse, hogy a franciák és a brazilok egy ágon vannak, mert így tuti lesz egy meglepetéscsapat a döntőben is legalább
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amúgy sztem a balgák túl nagy arccal álltak hozzá ehhez a meccshez. Most meg kapkodhatnak visszalapátolni a szart a tehénbe.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Meg is erdemlik a csecskany belgak, kellett nekik a szar Kompanyt jatszatni, Boyataval 3-0ra vezetnenek kb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
abban a lövésben benne volt mind az 59 kilója!!
több mint 6 éve
Jézusfasza mi ez. Upsetvb
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Visszavágó az 1905-ös és a 2002-es vereségértBeszarsz, Putyin tuti lebundázta, hogy az oroszoknak minél könnyebb legyen 😀azt mondod Orosz-Japan donto lesz? 😀
kapitnono
Borbinho
több mint 6 éve
Na, Martineznek reszelnek. Nainggolan kihagyasa utan fel fogjak koncolni.+ jelle van damme, defour, és a legjobb belga center jelle vossen. managerben 3szoros román gólkirály volt kolozsváron!!
Stez
több mint 6 éve
Beszarsz, Putyin tuti lebundázta, hogy az oroszoknak minél könnyebb legyen 😀azt mondod Orosz-Japan donto lesz? 😀
kapitnono
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Japó!!!!!!!!!!
csi77
Mi a faszom ez a vb?😀Nekem a 2002-st idéző, bár ott a bírók miatt volt érdekesség, meg csillaghullás
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
2-2-ről módosítottam 1-1-re, elment a mixde leszarom!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Na, Martineznek reszelnek. Nainggolan kihagyasa utan fel fogjak koncolni.miért, ezt megszűrte volna Nainggolan?
Stez
szerintem sem.
több mint 6 éve
Beszarsz, Putyin tuti lebundázta, hogy az oroszoknak minél könnyebb legyen 😀