Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
Szép kilátás ez a focira és a tornára 😀
flzoli
matchup, zongoracipelők és szerencse kérdése az egész
több mint 6 éve
a háromból kettőn nem lesz videóbíró, minimum két 11-es és legalább egy 0:0-ás végeredmény 😀Azért a holnapi tippsorod meg kérnem 😀Gol baggionak megvan a szöglet islehet most kellene felhagynom a sportfogadással, a csúcson 😊 több év kihagyás után újrakezdve 10 fogadásból 2 ment el, egy Messi kihagyott 11-esén, egy meg "szándékosan" Mexikó győzelmén
Toca
r.baggio
Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem esznek tésztát 86-ban a srácok, csak 3-0ra kapunk ki az USSRtől 😀mindig kis szarságokon múlikDe ha kiengedte volna a tunéziai bedobásra s nem hősködik....jaja
dande
Ilyen kis szarsàgokon múllott
NB2
pl ha Walker nem kap agyfaszt, akkor Tunézia nulla darab kapura rúgással fejezi be a meccset, és akkor sima angol győzelem.
slowmotion
több mint 6 éve
Azért a holnapi tippsorod meg kérnem 😀Gol baggionak megvan a szöglet islehet most kellene felhagynom a sportfogadással, a csúcson 😊 több év kihagyás után újrakezdve 10 fogadásból 2 ment el, egy Messi kihagyott 11-esén, egy meg "szándékosan" Mexikó győzelmén
Toca
r.baggio
több mint 6 éve
Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n: Costa, Lókuki, Kane
Szép kilátás ez a focira és a tornára 😀
több mint 6 éve
Sosem tudtam, miert nagy divat szidni H. Kanet. Oke, nem egy Ronaldo fele cselgep. De ket dolgot tud, ami pont eleg. Jo helyen van, mikor ott kell lenni (sok szupi labdazsomglornek nem megy), es begyotroni a labdat, akarmi van. Erobol, csellel, technikaval, ami epp kell, ezt is jol erzi, ki mivel verheto. En nagyra tartom, nem szerencsevel volt o sose golkiraly. De en mar csak Pippot is szerettem, pedig aztan lesen szulte az anyja.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na holnap a Col JPN vagy a Pol- Szenegál lesz 0-0? 😊
több mint 6 éve
Szarul játszott anglia, akkor is, ha nyerteknyertem vele 12e forintot, de nem örülök 😊
Az első 15 perc volt jó tőlük
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
mindig kis szarságokon múlikDe ha kiengedte volna a tunéziai bedobásra s nem hősködik....jaja
dande
NB2
pl ha Walker nem kap agyfaszt, akkor Tunézia nulla darab kapura rúgással fejezi be a meccset, és akkor sima angol győzelem.
több mint 6 éve
Most jöttem rá kire hasonlít Kane... Nicsenkóra.de az idősebb változatra:
Igor
több mint 6 éve
Szarul játszott anglia, akkor is, ha nyertekAz első 15 perc volt jó tőlük
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
De ha kiengedte volna a tunéziai bedobásra s nem hősködik....jaja
dande
több mint 6 éve
aú, nem engedte a rndszer az over 3,5-öt
több mint 6 éve
Gol baggionak megvan a szöglet islehet most kellene felhagynom a sportfogadással, a csúcson 😊 több év kihagyás után újrakezdve 10 fogadásból 2 ment el, egy Messi kihagyott 11-esén, egy meg "szándékosan" Mexikó győzelmén
Toca
---
több mint 6 éve
De ha kiengedte volna a tunéziai bedobásra s nem hősködik....
több mint 6 éve
Nekem a 2. félidőben a tunéziai bordó felsős bögyöske tetszett 😊 az apja tuti kitért a hitéből
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
ozibozi
17 189
Meg is lett a spanyol bajnokság új sztárja.
több mint 6 éve
Kane Inzaghi rokona?
több mint 6 éve
Nnnnaaaaaa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Meg Pippo 😊
több mint 6 éve
Gol baggionak megvan a szöglet is
több mint 6 éve
Ez az arab baggioval volt...Meg az angolokkal
És mrgint a fehét csóka
több mint 6 éve
na nesze bazmeg, tiszta Inzaghi