Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Marokkó mondjuk jól is tolta, mondjuk jó hurka ellenféllel szemben. Egyiptom meg Szalah nélkül a második félidőben pályán sem volt. De remélem, ők továbbjutnak. Amúgy az ázsiai és afrikai csapatok is csak színesítésként jók, hogy legyen egy kis változatosság, de amúgy akkor sem lenne semmi, ha nem lennének, a 16 között úgysem nagyon lesznek már (talán egy-egy néha, de annyi)Ja ettől persze még a legtöbb favorit kutyául kezdte a vb-t, azt nem vitatom
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Csöndben jegyzem meg, hogy mindhárom észak-afrikai csapat a 89. percig X-re állt, ebből ketten ugye jóval esélyesebb favoritok ellen (az egyik gyakorlatilag mintha Kane v Messi nélkül állt volna fel), ám végül mind kikaptak. 😕Szóval lehet itt dobálózni 1 forduló után, hogy senki nem jut tovább Afrikából (előbb várjuk meg Szenegált még), de azért nagyon kicsin múlt rengeteg meccsen a három pont, és egy kezemen is bőven meg tudom számolni, hogy a csontig fényezett EU/dél-amerikai csapatok közül kik játszottak valóban minőségi focit.
Szóval eléggé jogosulatlannak érzem az Afrika-ekézést továbbra is.. de akinek nem tetszik, annak meg nem kötelező VB-zni, nézzen nyugodtan EB-t meg Copa Americát, kész... vagy kapcsolódjon be az elődöntőknél.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Imperialista Korea lett az 😕Én ezeket raktam ma:belgákban látom a veszted
Dél-Korea nem kap ki
Belgium legalább 3 góllal nyer
Tunézia max 1 góllal kap ki
mustaine
gabokocka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:Jó, azért mert nem értesz hozzá, azért nem biztos, hogy kell hülyeségeket beszélni #kaneno1
Costa, Lókuki, Kane
Szép kilátás ez a focira és a tornára 😀
flzoli
Amúgy Lewandowski és nagyon max Suárez (de inkább a korábbi évekbeli énje) mögött simán bent van a top 3 csatárban.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Csak szopattunk, már csak hat kell^^2022-ben és 2026-ban meg jöhet az újabb arany
több mint 6 éve
ozibozi
17 189
Nem őket hoztam direkt, a modern focitól/1974/ hoztam csak példákat.Mostanában (mondjuk ebben az évezredben).....Gerd Müller, Cruyff,Kempes, Rossi, Maradona, Sschillaci, Romario, Igazi Ronaldo, stb elfáradtam...Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
matchup, zongoracipelők és szerencse kérdése az egész
slowmotion
flzoli
ozibozi
A mai modern fociban, jó hogy nem Puskásékat hozod példának.
flzoli
Kb onnan számítják a modern focit.
1974
A 70-es pelés’ Brazil csapat után, mikortól új időszámítás kezdődött...(totális foci NL európai erőnlétre, egységre NSZK és taktikára ITALY alapozva, + zseniális csatárok voltak mindig minden csapatba 😊))
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Engem per pillanat eléggé bosszant, hogy ha Panamát verik (azért egy fokkal gyengébbek mint Tunézia) akkor röhögve továbbmennek, míg a svéd, német, mexikói hármasból egy valaki nem...svéd csapatból egyébként mi az, ami magasabbra helyezi őket az angoloknál? már Ibrahimovic sincs náluk, pedig még most oldtimer korban is többet ér, mint az összes csatáruk együtt. és veszélyesebb is lenne.
NB2
úgy esnek ki a toszba, hogy azt se tudják mondani, ikea
több mint 6 éve
Mostanában (mondjuk ebben az évezredben).....Gerd Müller, Cruyff,Kempes, Rossi, Maradona, Sschillaci, Romario, Igazi Ronaldo, stb elfáradtam...Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
ozibozi
A mai modern fociban, jó hogy nem Puskásékat hozod példának.
több mint 6 éve
Suker mondjuk szerintem minden volt, csak gyors nem. ő volt a horvát Litmanen. (horvát Illés Béla? 😀)Ronaldo, Suker.....Gerd Müller, Cruyff,Kempes, Rossi, Maradona, Sschillaci, Romario, Igazi Ronaldo, stb elfáradtam...Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
ozibozi
csi77
abból a korból a gyors horvát szinonímája Vlaovic volt.
több mint 6 éve
Engem per pillanat eléggé bosszant, hogy ha Panamát verik (azért egy fokkal gyengébbek mint Tunézia) akkor röhögve továbbmennek, míg a svéd, német, mexikói hármasból egy valaki nem...Svédek hiányoznának valakinek a svédeken kívül?
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
na de legalább a tunéziai csávó ott fogta, ahol megcsapták, nem úgy, mint Senor Numero Quince
több mint 6 éve
Engem per pillanat eléggé bosszant, hogy ha Panamát verik (azért egy fokkal gyengébbek mint Tunézia) akkor röhögve továbbmennek, míg a svéd, német, mexikói hármasból egy valaki nem...
több mint 6 éve
Ronaldo, Suker.....Gerd Müller, Cruyff,Kempes, Rossi, Maradona, Sschillaci, Romario, Igazi Ronaldo, stb elfáradtam...Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
ozibozi
17 189
Gerd Müller, Cruyff,Kempes, Rossi, Maradona, Sschillaci, Romario, Igazi Ronaldo, stb elfáradtam...Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
mindenkinek vannak off meccsei. Suareznek, Messinek, Cének. Müllernek.Mint tegnap ?hát ha Müllertől valamit tanulni lehet az az, hogyan kell jókor jó helyen lenni.Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
nem szuperatléta, nem szupertechnikás, de mindig ott és akkor jelenik meg, ahol gól esik.
slowmotion
Toca
több mint 6 éve
Speciel nekem Spurs szurkolóként semmi bajom Kannel 😀 amúgy meg pont rá nem jellemző a "Pippóskodás" csak ezen a meccsen jött így ki neki.Pippot arra irtam, hogy ot is mindig szidtak. Jogos volt, tenyleg ritkan mutatott Pele fele dolgokat. Ellenben fullel, seggel, tomegben, fekve, hattal, felig felrugva is besodorta a lasztit. Neha kihagyott 2 ordito helyzetet, maskor megvert olyan vedelmet, ahol otlete nem volt mar senkinek mi is legyen. Nem az a jo csatartipus csak, aki elamulsz olyanokat csinal a lasztival. Igy ertettem. Ne menjunk le Klose szintjere, az mar taktikai ok. De gondoltam valaki irjon mar jot is rola.
dande
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mint tegnap ?hát ha Müllertől valamit tanulni lehet az az, hogyan kell jókor jó helyen lenni.Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
nem szuperatléta, nem szupertechnikás, de mindig ott és akkor jelenik meg, ahol gól esik.
slowmotion
több mint 6 éve
hát ha Müllertől valamit tanulni lehet az az, hogyan kell jókor jó helyen lenni.Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
flzoli
több mint 6 éve
Videóbiros nincs sportingbeten 😕a háromból kettőn nem lesz videóbíró, minimum két 11-es és legalább egy 0:0-ás végeredmény 😀Azért a holnapi tippsorod meg kérnem 😀Gol baggionak megvan a szöglet islehet most kellene felhagynom a sportfogadással, a csúcson 😊 több év kihagyás után újrakezdve 10 fogadásból 2 ment el, egy Messi kihagyott 11-esén, egy meg "szándékosan" Mexikó győzelmén
Toca
r.baggio
Toca
r.baggio
több mint 6 éve
Azért akad pár itt a VB-n is, de finoman szólva se villogtak eddigÍzlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:Mert hemzsegnek a nemzetközi klasszis cselgép középcsatárok a Földön.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
empty taxi
több mint 6 éve
ezt pont a múltkor olvastam vissza Lobanovszkij magyar segédedzőjétől, hogy a tészta amúgy nem baromság, mert könnyen emésztődik, viszont sok energiát ad.Nem esznek tésztát 86-ban a srácok, csak 3-0ra kapunk ki az USSRtől 😀mindig kis szarságokon múlikDe ha kiengedte volna a tunéziai bedobásra s nem hősködik....jaja
dande
Ilyen kis szarsàgokon múllott
NB2
pl ha Walker nem kap agyfaszt, akkor Tunézia nulla darab kapura rúgással fejezi be a meccset, és akkor sima angol győzelem.
slowmotion
dande
ő azt hozta ki, hogy túledzett lett a csapat, meg hogy 0-2 után még menni akartak az eredményért, és a Kijev taktikájának ez pont feküdt.
ja és leginkább hogy a magyarok teljesen lebecsülték a szovjeteket.
több mint 6 éve
Na meg Müller..... Valahogy a VB sosem a technikás és gyors csatárokról szól. Sokkal inkább a tankszerű csatárokról vagy a támadó középpályásokról.Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:azért szerintem mondjuk Klose sem volt az a született őstehetség, aztán mégis mit összekaristolt, szóval ez nem mérvadó.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
slowmotion
több mint 6 éve
Sosem tudtam, miert nagy divat szidni H. Kanet. Oke, nem egy Ronaldo fele cselgep. De ket dolgot tud, ami pont eleg. Jo helyen van, mikor ott kell lenni (sok szupi labdazsomglornek nem megy), es begyotroni a labdat, akarmi van. Erobol, csellel, technikaval, ami epp kell, ezt is jol erzi, ki mivel verheto. En nagyra tartom, nem szerencsevel volt o sose golkiraly. De en mar csak Pippot is szerettem, pedig aztan lesen szulte az anyja.Speciel nekem Spurs szurkolóként semmi bajom Kannel 😀 amúgy meg pont rá nem jellemző a "Pippóskodás" csak ezen a meccsen jött így ki neki.
ulpianus
több mint 6 éve
Ízlelgessük micsoda kétgólos zsugások vannak a vb-n:Mert hemzsegnek a nemzetközi klasszis cselgép középcsatárok a Földön.
Costa, Lókuki, Kane
flzoli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ezek a papírforma gólszerzők sokakat visszahozhattak a fantasy-ben.