Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
végülis a Barca védelem is bomba, csak az időzített verzióbólhát ha a bombavédelmünknek nem tudott gólt lőni muszáj 😕Komolyan Barca elleni meccset linkelsz te ?Ezt a Japánt James nélkül is hozni kellwww.youtube.com/watch?v=5IxStJKUzXg&t=8s
Toca
eaglesmcnabb
Hova süllyedsz?
Toca
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
csak közlöm, hogy meló miatt nem érek rá nézni, ebből fakadóan rohadt jó meccs lesz
több mint 6 éve
Ott az első piros a VB-n!
több mint 6 éve
Voltunk ezzel így páran.Pete Carroll közben a kolumbia csapat szövetségi kapitányaLáthatóan megöregedett a tavalyi szezonban.
www.mcclatchy-wires.com/incoming/bgithc/picture213008289/alternates/FREE_1140/Soccer_WCup_Colombia_49038.jpg
braxa88
iktriad
több mint 6 éve
Okosak a Kolumbok, vén a japán kapus kifarasztjak a terfel cserével
több mint 6 éve
LOL térfélcsere. 😊
több mint 6 éve
Pete Carroll közben a kolumbia csapat szövetségi kapitányaLáthatóan megöregedett a tavalyi szezonban.
www.mcclatchy-wires.com/incoming/bgithc/picture213008289/alternates/FREE_1140/Soccer_WCup_Colombia_49038.jpg
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Pete Carroll közben a kolumbia csapat szövetségi kapitányawww.mcclatchy-wires.com/incoming/bgithc/picture213008289/alternates/FREE_1140/Soccer_WCup_Colombia_49038.jpg
több mint 6 éve
hát ha a bombavédelmünknek nem tudott gólt lőni muszáj 😕Komolyan Barca elleni meccset linkelsz te ?Ezt a Japánt James nélkül is hozni kellwww.youtube.com/watch?v=5IxStJKUzXg&t=8s
Toca
eaglesmcnabb
Hova süllyedsz?
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Komolyan Barca elleni meccset linkelsz te ?Ezt a Japánt James nélkül is hozni kellwww.youtube.com/watch?v=5IxStJKUzXg&t=8s
Toca
eaglesmcnabb
Hova süllyedsz?
több mint 6 éve
Ezt a Japánt James nélkül is hozni kellwww.youtube.com/watch?v=5IxStJKUzXg&t=8s
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ezt a Japánt James nélkül is hozni kell
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=xdaIWs_prJMJapán meccshez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Pihentetik a kieséses szakaszra. Addig felesleges fáradnia 😊sérült elvilegmiért nem kezd James? "bazmeg"Mondjuk ha James out, nem tudom ezek a kolumbiai 2-3 gólos jövendölések hogy fognak megvalósulni...hát bazmeg, ezért nem kell egy kő alatt élni, én simán számoltam vele, amikor rájuk fogadtam
Igor
slowmotion
braxa88
eaglesmcnabb
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
mindhárom mai meccs 2-1 lesz.valaki tud külföldről is nézhető streamet az elsőhöz?
több mint 6 éve
sérült elvilegmiért nem kezd James? "bazmeg"Mondjuk ha James out, nem tudom ezek a kolumbiai 2-3 gólos jövendölések hogy fognak megvalósulni...hát bazmeg, ezért nem kell egy kő alatt élni, én simán számoltam vele, amikor rájuk fogadtam
Igor
slowmotion
braxa88
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nyugi Kolumbia fanok és sportfogadók! Cuadrado mesterhármassal feledteti majd Hámesz hiányát. 😊
több mint 6 éve
gyerünk inui! james nélkül az ellen, nyerni kell!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mondjuk ha James out, nem tudom ezek a kolumbiai 2-3 gólos jövendölések hogy fognak megvalósulni...hát bazmeg, ezért nem kell egy kő alatt élni, én simán számoltam vele, amikor rájuk fogadtam
Igor
több mint 6 éve
braxa88
12 534
hú ez a kolumbiai kezdő annyira nem is király.szenegáli keret szerintem a legjobb a csoportban.
több mint 6 éve
Mondjuk ha James out, nem tudom ezek a kolumbiai 2-3 gólos jövendölések hogy fognak megvalósulni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ez vb-ről a verdiktet sztem sosem az első kör után kell mondani, itt még inkább mennek a csapatok a biztosnak vélt pontra, hogy ne legyenek már kényszerben a második körre. Nekem az ázsiaiaik, értsd korea a csalódás, akikről az az emlékem a 2000es évekből, hogy leszegett fejjel, gyakra ész nélkül darálják és futják végig a meccseket. Igaz, nem feltétlen volt ez célra vezető, de legalább élvezetes volt. Erre a 2010es években ők is inkább próbálnak buszozni ami amellett, hogy eredménytelen még unalmas is. Kíváncsi vagyok a japók mit villantanak ma.Én Koreánál előre írtam, hogy ez lesz, a fekete afrikaiknál is felettébb zavaró, hogy saját stílusukat az "eredményesség" oltárán feláldozva elkezdik majmolni az európaiakat, hogy ugyanúgy vagy még rosszabbul szerepeljenek, mint addig...
peach
Japánban titkon reménykedek, hogy Mexikó mellett ők is visszatalálnak ahhoz a játékhoz, amivel meg tudják lepni ellenfeleiket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal