Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Most provokálsz? Mi lesz a következő? A 8-0? A Tunézia ellen az utolsó utáni pillanatban elúszott győzelem 2006-ból?Ezek a tripladupla földön pörgések a klasszikus kilencvenes éveket idézik, látszik, hogy ezek a közel-keleti csapatok mennyivel le vannak maradva a világfutballtólAkkor még a saudik testén való átmenés volt még a divat stoplissal .
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
A csávónak egy sáska van az ingén, vagy egy fűdarab?
több mint 6 éve
Legalabb viccesen volna szar a meccs. De ez csak szimplan szar.VB van , még is mit vártál ? 😀
ulpianus
több mint 6 éve
Ezek a tripladupla földön pörgések a klasszikus kilencvenes éveket idézik, látszik, hogy ezek a közel-keleti csapatok mennyivel le vannak maradva a világfutballtólAkkor még a saudik testén való átmenés volt még a divat stoplissal .
Kampman
több mint 6 éve
Legalabb viccesen volna szar a meccs. De ez csak szimplan szar.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Suarezé, vagy ez volt a nagyobb bohóckodás ma? : DAzért suarez még egy tökös kiosztott esés közben meg lökni is akart , majd csak utána gurult 4et .
Hanni
több mint 6 éve
Többed fordult a tengelye körül a gyerek, mint Jackie Chan bármikor 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ezek a tripladupla földön pörgések a klasszikus kilencvenes éveket idézik, látszik, hogy ezek a közel-keleti csapatok mennyivel le vannak maradva a világfutballtól
több mint 6 éve
Suarezé, vagy ez volt a nagyobb bohóckodás ma? : D
több mint 6 éve
Lazovic te vagy az? 😀
több mint 6 éve
Nem is peru miatt aggódik .Én inkább a kései Horvát - Nigériától tartok kicsit, az nagyon sima Horvát lehetAzért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊A Peru-Dánia talán nem
Chargers LT
Kampman
Peru viszont jól nyomja, jó játékosokkal, támadó latin foci
Chargers LT
több mint 6 éve
Én inkább a kései Horvát - Nigériától tartok kicsit, az nagyon sima Horvát lehetAzért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊A Peru-Dánia talán nem
Chargers LT
Kampman
Peru viszont jól nyomja, jó játékosokkal, támadó latin foci
több mint 6 éve
Persze , anyó meg hirtelen heteroszexuális lesz .Akik tavaly ezt mondták, azoknak kivételesen lehet igazuk lesz.Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊Ez olyan , mint a következő draft class QB-jai jobbak lesznek ?
Chargers LT
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
utóbbi, jajaCsak nézed vagy vezeted is netán?argentína - izland helyett én az enthroners - bp eaglest fogom nézni 😀lehet, nem is olyan nagy baj, hogy holnap csak egy meccset tudok megnézni 😀Hat mit ne mondjak, nem tul csabitoak a holnapi parositasok...
Löfli
Borbinho
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊A Peru-Dánia talán nem
Chargers LT
több mint 6 éve
Akik tavaly ezt mondták, azoknak kivételesen lehet igazuk lesz.Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊Ez olyan , mint a következő draft class QB-jai jobbak lesznek ?
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Nem, nem...ez most igaz 😀Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊Ez olyan , mint a következő draft class QB-jai jobbak lesznek ?
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ami évtizedekig nem ment senkinek, azt most Donald összehozzaKorea addigra újraegyesül. 😊Tenyleg csoda fog kelleni h afrikai csapat tovabbjusson. Azsiabol se nagyon lesz senki (oroszokat vegyuk europainak 😀 ).4 év múlva majd észak korea
Btw ha afrikabol meg azsiabol osszeraknanak egy vegyes valogatottat, annak se lenne eselye az europai orszagok(+brazil/argentin) ellen. Ez a szomoru.
Borbinho
Sixo
iktriad
| Azt persze nem mondtad, hogy milyen rendszer alatt egyesülnek újra |
több mint 6 éve
Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊Ez olyan , mint a következő draft class QB-jai jobbak lesznek ?
Chargers LT
több mint 6 éve
Csak nézed vagy vezeted is netán?argentína - izland helyett én az enthroners - bp eaglest fogom nézni 😀lehet, nem is olyan nagy baj, hogy holnap csak egy meccset tudok megnézni 😀Hat mit ne mondjak, nem tul csabitoak a holnapi parositasok...
Löfli
Borbinho
Löfli
több mint 6 éve
Azért a holnapi párosok mindegyike jobbnak néz ki, mint a mai eddigiek 😊
több mint 6 éve
Már ne is haragudj , de azok után ahogy JT Barrett-et megszerezted , én meg sem szólalnék .de kis gonosz vagy...ehhh...De ahhoz előre kellene gondolkodniuk . Ahhoz meg legalább 50 iq kell . Nem tudom , hogy hallottad-e az ex focistákat és edzőket a stúdióban .Az első kör legtöbb csoportban ilyen amúgy...elég sanszos, hogy az esti meccs is x lesz. Első fordulóban mindenki óvatoskodik, nem akar elvérezni azonnal, kell a biztonsági pont...aztán majd később jöhet a nyílt foci.Ez ok, de ha tudod, hogy kikkel kell még játszani, azért csak odateszed magad az elején...különben esel ki mindenképp
Chargers LT
Klaci79
Sixo
Klaci79
több mint 6 éve
argentína - izland helyett én az enthroners - bp eaglest fogom nézni 😀lehet, nem is olyan nagy baj, hogy holnap csak egy meccset tudok megnézni 😀Hat mit ne mondjak, nem tul csabitoak a holnapi parositasok...
Löfli
Borbinho
több mint 6 éve
tudom, hogy csak egy szöglet, de ezeket a szitukat nem lehetne visszanézni videóbíróval, ha már a 80. percben vagyunk?