Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
folyamatosan csökken az odsz a videóbíróra... már csak 1,95, hogy nem lesz és 1,75 ha bevetikMindig csak a köv meccsre lehet tenni?
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
folyamatosan csökken az odsz a videóbíróra... már csak 1,95, hogy nem lesz és 1,75 ha bevetik
több mint 6 éve
Sima 1-0 Iránnak. És 4pontot szerezve a Portugálok előtt továbbmennek.Mondjuk Marokkó ugye az utolsó 6 kvalis tétmeccsen nem engedett gólt...
#mybold
alatriste
#seemslegit
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Sima 1-0 Iránnak. És 4pontot szerezve a Portugálok előtt továbbmennek. #mybold
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Tudja valaki Godin hány ponttal zárt?6
tetű lassú ez a rendster. 😕
Leon78
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Tudja valaki Godin hány ponttal zárt?tetű lassú ez a rendster. 😕
több mint 6 éve
lövésből lesz a gól meg a lepattanó.Ha már Marokkó. Hány góllal verik Iránt?Irániak is elég masszívak, és van 2 jó csatáruk... illetve a kapusuk elég brutális, 60-70 méteres kidobásai vannak.
Gorcsev
De a kedvenc statom akkor is ez:
"Excluding direct free kicks, Ziyech has taken 202 shots from outside the box in the past two seasons — lapping the field among players in the big five leagues and the Eredivisie. Lorenzo Insigne is second with just 156."
Más kérdés, hogy a 202-ből asszem 5 ment be...
Igor
több mint 6 éve
Ha már Marokkó. Hány góllal verik Iránt?Irániak is elég masszívak, és van 2 jó csatáruk... illetve a kapusuk elég brutális, 60-70 méteres kidobásai vannak.
Gorcsev
De a kedvenc statom akkor is ez:
"Excluding direct free kicks, Ziyech has taken 202 shots from outside the box in the past two seasons — lapping the field among players in the big five leagues and the Eredivisie. Lorenzo Insigne is second with just 156."
Más kérdés, hogy a 202-ből asszem 5 ment be...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
legalább izgultam kicsit 😊utolsó fél órát átaludtam, történt valami érdekes? 😀klaci vagy valaki nyert 4 forint 80 fillért
Löfli
Sixo
ennyiért megéri...
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Ha már Marokkó. Hány góllal verik Iránt?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Már kieséses szakasz.Na legalább kijinxeltem, de ez Spanyol / Portugál ellen nagyon kevés leszTe az màsik csoport 😊
Toca
NB2
De szerintem is Marokkóval fognak meccselni.
több mint 6 éve
Na legalább kijinxeltem, de ez Spanyol / Portugál ellen nagyon kevés leszTe az màsik csoport 😊
Toca
több mint 6 éve
utolsó fél órát átaludtam, történt valami érdekes? 😀klaci vagy valaki nyert 4 forint 80 fillért
Löfli
több mint 6 éve
utolsó fél órát átaludtam, történt valami érdekes? 😀suarez nyerte a vb lazovic-díját
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Na legalább kijinxeltem, de ez Spanyol / Portugál ellen nagyon kevés leszMég is mit keresnének a spanyolok az egyenes kiesésben ?
Toca
több mint 6 éve
Csicska Szalah, golt sem lott
több mint 6 éve
Köcsög Suarezodalépni odaléptek neki, csak a fejbeverés eljátszását kellett volna megspórolnia
NB2
több mint 6 éve
utolsó fél órát átaludtam, történt valami érdekes? 😀
több mint 6 éve
Na legalább kijinxeltem, de ez Spanyol / Portugál ellen nagyon kevés lesz
több mint 6 éve
Suarez ismét mekkora féreg, nem is tudom mit akart a földön faszravetődni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jézusom ez az ember . Még 2 ilyen oszt leigazolja az AC Milan .
több mint 6 éve
Legjobb megmozdulása a vb-n
---
több mint 6 éve
Suarez megint eljatssza a nagyhalalt
több mint 6 éve
Köcsög Suarez
több mint 6 éve
simán benne van, hogy rúgnak még egyetmegtegyem az 1,5 overt? 😊Gorcsev már a meccs előtt leírta, hogy 1-0 lesz, minek mikor tudod a végeredményt?
slowmotion
r.baggio