Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
jaja, emlékszem arra 😀jó pár éve játszottunk velük, nem? vagy csak keverem valami random ázsiai országgal?Antigua és Barbuda ellen volt meccsünk még Mattheus idején, ez volt a legegzotikusabb párosítás
Löfli
r.baggio
több mint 6 éve
Feroerre gondolszVárjunk már az ilyen kijelentésekkel. Melyik ország is volt az, ahol nem profi játékosokat nem tudtunk megverni? Akiknek a válogatottja főállásban buszsofőr, stb. tagokból állt? Ez még annyira nem is volt régen.Gyorsan le kell fixálni velük egy önbizalomnövelő meccset a válogatottnak!Kelet-timor 😊 Ott is kb a válogatott a papucsos halászokból állEttől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Kórea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Klaci79
shagi0206
iktriad
shagi0206
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
jó pár éve játszottunk velük, nem? vagy csak keverem valami random ázsiai országgal?Antigua és Barbuda ellen volt meccsünk még Mattheus idején, ez volt a legegzotikusabb párosítás
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Várjunk már az ilyen kijelentésekkel. Melyik ország is volt az, ahol nem profi játékosokat nem tudtunk megverni? Akiknek a válogatottja főállásban buszsofőr, stb. tagokból állt? Ez még annyira nem is volt régen.Gyorsan le kell fixálni velük egy önbizalomnövelő meccset a válogatottnak!Kelet-timor 😊 Ott is kb a válogatott a papucsos halászokból állEttől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Kórea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Klaci79
shagi0206
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Kambodzsa ellen is 7-2-re nyertek...ott is lenne keresnivalónk. Bár ebbe már nem élem bele magam 😊
több mint 6 éve
jó pár éve játszottunk velük, nem? vagy csak keverem valami random ázsiai országgal?www.youtube.com/watch?v=UuC5MzHUpWk
Löfli
Meg volt egy 0-0 is
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
jó pár éve játszottunk velük, nem? vagy csak keverem valami random ázsiai országgal?
több mint 6 éve
Csak ki ne szopjunk tőlük is .Gyorsan le kell fixálni velük egy önbizalomnövelő meccset a válogatottnak!Kelet-timor 😊 Ott is kb a válogatott a papucsos halászokból állEttől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Kórea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Klaci79
shagi0206
iktriad
több mint 6 éve
Gyorsan le kell fixálni velük egy önbizalomnövelő meccset a válogatottnak!Kelet-timor 😊 Ott is kb a válogatott a papucsos halászokból állEttől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Kórea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Klaci79
shagi0206
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
bár 320 lenne:Jó lenne egy x mert drágulni fog az olaj..euró is 320 már, azért sok lesz ez így 😊
gordon
NB2
322.967 +2.402 +0.75%
több mint 6 éve
Jó lenne egy x mert drágulni fog az olaj..euró is 320 már, azért sok lesz ez így 😊
gordon
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Kelet-timor 😊 Ott is kb a válogatott a papucsos halászokból állEttől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Kórea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Klaci79
több mint 6 éve
Viccnek jó, de a spanyolok játsszák a focit? Az elmúlt 2 vb-n inkább altatták a nézőket a buzi tologatós szarjukkal.| nekem ne mondd, nem tudom oket v az argentinokat utalom-e jobban 😀 talan a portugaloakt 😀 csak kellett 1 csapat a 9 miatt |
shagi0206
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem túl erős választás első meccsnek , kb mindenkinek már most elment a kedve a vb-től . Mondjuk nem tudom , hogy orosz vs bárki lehetett-e volna jobb .Ajánlom az ano-kúrát, ha te tényleg azt hiszed, hogy az átlagszínvonal nem ilyen lesz... 😊
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ettől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Szerintem ez csak kincstári optimizmus volt...ez a csapat borzasztóan gyenge, de nincs egy legalább közepesen jegyzett játékosuk se. Azért mert kelet-timornak lőttek 17-et, ez még komolytalan. Japán, Korea és szerintem Irán is messze előttük van, de Ázsiából legalább könnyebb kijutni
Jughead
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Help. Ezek a szaudiak hogy jutottak ki?totaltv.in/newsImg/mainimg1502523946.JPG
Coolearie
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Help. Ezek a szaudiak hogy jutottak ki?gondolom úgy, hogy a mi szintünkön (van olyan? 😮 ) lévő csapatokat meg tudták verni a selejtezőben.
Coolearie
több mint 6 éve
Jó lenne egy x mert drágulni fog az olaj..x2-nél meg a gáz, az jobb? :p
gordon
Amúgy az afrikaiknál nyilván a közelmúltra gondoltam, én még Algériát is szívesebben látnám ezen a vb-n Nigéria helyett, nagyon jó spílereik vannak
---
több mint 6 éve
Szenegál pedig még túl is szárnyalta a várakozásokat, amikor megviccelték kezdésnek a franciákat...és épp csak kiestek. Mondjuk az a Diouf féle csapat nagyon jó volt. Drogbáéktól meg szerintem azért nem vártak pl. elődöntőt, de volt, hogy tovább is mehettek volna.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jó lenne egy x mert drágulni fog az olaj..Az arabok elkuldtek spanyolba a valogatott 9 tagjat. Szponzoraltak csak ezert spanyol csapatokat az olajbol. Aztan persze mind padozik azota is. Jo sokat fejlodtek gondolom. Allitolag a tomeguk nott, de azt mondtak az mind izom. Ettol meg egy fejjel kisebbek maradtak.
gordon
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Help. Ezek a szaudiak hogy jutottak ki?Megelőzték Ausztráliát.
Coolearie
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Viccnek jó, de a spanyolok játsszák a focit? Az elmúlt 2 vb-n inkább altatták a nézőket a buzi tologatós szarjukkal.spanyol, brazil, belga, francia, nemet, argentin, andorra ellenunk, luxemburg ellenunk, kazahok ellenunkÍrj 9 csapatot mely játssza a futballt az összes válogatott közül :poff:és ott baszki 9-en lesznek... éljen az antifoci
bracketes tippelgetes kozben jottem ra (ahogy en raktam amiatt 😀), hogy lehet siman nem lesz afrikai csapat a legjobb 16ban. A 48csapatos VB-n legalabb a knock-out reszt megelhetik majd 😀
Borbinho
Löfli
r.baggio
Borbinho
több mint 6 éve
Ettől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.Megértem, hogy a szaudi taktik bedőlt a 12. percben, de amit elővezetnek az sokkal gyengébb mint amit vártam tőlük.
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Help. Ezek a szaudiak hogy jutottak ki?
több mint 6 éve
Nem túl erős választás első meccsnek , kb mindenkinek már most elment a kedve a vb-től . Mondjuk nem tudom , hogy orosz vs bárki lehetett-e volna jobb .