Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Lassan meglesz a 6-0, mint ellenünk 1986-ban...
több mint 6 éve
ahogy mindenki varta, 5-0 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Erős nyitómeccs 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Csóró arabok...
több mint 6 éve
Haha 😀 de éreztem
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
annak amúgy mi az oka, hogy ma nincs még egy meccs?szombaton az a 4 meccs egymás után elég húzós lesz😊
több mint 6 éve
Jaja 😀 pláne magyar bajnokin ez kimegy a felső karéjrahát igen...láttam már ennél jobb magyar bajnokit...igaz már nem vagyok fiatal...Így kell jinxelni!
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
a gól szép volt, de ettől még a meccs szar...ez a szaud valami vicc kategória, minden szempontból...de a gól attól még persze széphát igen...láttam már ennél jobb magyar bajnokit...igaz már nem vagyok fiatal...Így kell jinxelni!
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
orosz kapitány
több mint 6 éve
hát igen...láttam már ennél jobb magyar bajnokit...igaz már nem vagyok fiatal...Így kell jinxelni!
Klaci79
több mint 6 éve
ez nem volt csúnya
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Megvan a nap gólja
több mint 6 éve
Egy szar meccsen nincs ilyen gól 😀 az szép vót öreg
több mint 6 éve
azigen!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
hát igen...láttam már ennél jobb magyar bajnokit...igaz már nem vagyok fiatal...
több mint 6 éve
Hajdú B 😀 "az a furcsa helyzet állt elő, hogy úgy mentem el, hogy nem tudtam róla" 😀
több mint 6 éve
"az a fura helyzet állt elő, hogy úgy mentem el, hogy nem tudtam róla" 😀hülye ez a hajdúbé😀
több mint 6 éve
Irigyellek Pisti 😀 😀
több mint 6 éve
Én a Szpari-Fradi 3-0-át is tudtam élvezni 😀Nem olyan rossz meccs ez. Mégse 0-0De ez annyira rossz . Lehet a nyíregyházi stadionban vagy a jax medencéjében ez jó meccsnek számít , de ez akkor is egy vb .
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
hanghiba a vb-n....nagyon jó 😀
több mint 6 éve
nah Hajdubé épp ecsetelte volna mennyit nyúltak le a ruszkik, erre kihúzták a drótját...Bezzeg ha a saudi olajról beszélt volna ...
NB2
több mint 6 éve
nah Hajdubé épp ecsetelte volna mennyit nyúltak le a ruszkik, erre kihúzták a drótját...Véletlen lenne? 😊
NB2
több mint 6 éve
nah Hajdubé épp ecsetelte volna mennyit nyúltak le a ruszkik, erre kihúzták a drótját...
több mint 6 éve
Vagy Dragan Puskast.bemondták Puskás nevét a kanadai streamen! kint vagyunk a vébén!De ugye nem Puskás Petit ?
Löfli
Sixo