Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?nem azért szurkol nekik, mert esélyesek a vb címre (legalábbis gyanítom) 😊
Vrij6
Én se hiszem, hogy a Dánok megnyerhetik, de attól még szurkolok nekik.
több mint 6 éve
Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
annak amúgy mi az oka, hogy ma nincs még egy meccs?Pláne hogy jó ha látok belőle egyet 😛 pl az argentint valószínű nem...
szombaton az a 4 meccs egymás után elég húzós lesz😊
NB2
több mint 6 éve
deyell
11 702
Ezek után Uruguay tuti 93. percben lőtt izzadós góllal fogja éppencsak 1-0-ra megverni SAU-t...addigra véget ér a ramadán, az uruk retteghetnek.
Igor
choose life
több mint 6 éve
És akkor a végére közkívánatra...Ez a szaúdi csapat nem volt egy igazán jól olajozott gépezet ma... de így is elég gáz, hogy az oroszok ötöt rúgtak nekik.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
És már kezdődik is a Trash Talk 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Remélem is.utolsó meccsen nem szakadtak meg, senki nem akart megsérülniEhhez képest a németek elleni 0-8 még tisztes helytállás voltHa már németek, a kiszenvedett múlt heti 2-1 a szaudiak ellen nem néz ki most túl jól Jogi Löwéknek...
r.baggio
iktriad
NB2
több mint 6 éve
első meccsen bejön a "mennyi lesz a legnagyobb arányú győzelem" tippem
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Akkor az ausztrálok is pörgetnek majd az első meccsen egy ötöst!utolsó meccsen nem szakadtak meg, senki nem akart megsérülniEhhez képest a németek elleni 0-8 még tisztes helytállás voltHa már németek, a kiszenvedett múlt heti 2-1 a szaudiak ellen nem néz ki most túl jól Jogi Löwéknek...
r.baggio
iktriad
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Max CRke fog sírni 😊Lol, reméltem berúgja, mert bowl tippjátékban 5 gólt tippeltem legnagyobb különbségű győzelemnek ...erre becsavarja 😀Hát akkor a spanyol portugál után sírni fogsz .
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
utolsó meccsen nem szakadtak meg, senki nem akart megsérülniEhhez képest a németek elleni 0-8 még tisztes helytállás voltHa már németek, a kiszenvedett múlt heti 2-1 a szaudiak ellen nem néz ki most túl jól Jogi Löwéknek...
r.baggio
iktriad
több mint 6 éve
Ezek után Uruguay tuti 93. percben lőtt izzadós góllal fogja éppencsak 1-0-ra megverni SAU-t...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ehhez képest a németek elleni 0-8 még tisztes helytállás voltHa már németek, a kiszenvedett múlt heti 2-1 a szaudiak ellen nem néz ki most túl jól Jogi Löwéknek...
r.baggio
több mint 6 éve
Lol, reméltem berúgja, mert bowl tippjátékban 5 gólt tippeltem legnagyobb különbségű győzelemnek ...erre becsavarja 😀Hát akkor a spanyol portugál után sírni fogsz .
Chargers LT
több mint 6 éve
Lol, reméltem berúgja, mert bowl tippjátékban 5 gólt tippeltem legnagyobb különbségű győzelemnek ...erre becsavarja 😀tényleg én is beírtam az 5-0-t 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
Lol, reméltem berúgja, mert bowl tippjátékban 5 gólt tippeltem legnagyobb különbségű győzelemnek ...erre becsavarja 😀#metoo
Chargers LT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
szar lesz azért innen nem továbbmenni az oroszoknak 😀
több mint 6 éve
Lol, reméltem berúgja, mert bowl tippjátékban 5 gólt tippeltem legnagyobb különbségű győzelemnek ...erre becsavarja 😀
több mint 6 éve
annak amúgy mi az oka, hogy ma nincs még egy meccs?nyitónapon szerintem mindig csak egy meccs van
NB2
több mint 6 éve
Ehhez képest a németek elleni 0-8 még tisztes helytállás volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
annak amúgy mi az oka, hogy ma nincs még egy meccs?Hát kurva jó is, én meg lehet dolgozok
NB2
több mint 6 éve
szaudi csókának nem volt túl őszinte a mosolya 😊