NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
16
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
RedZone week 12
8
5
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
6
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
4
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jól indul 😊
több mint 6 éve
ozibozi
17 146
most eresztik le
több mint 6 éve
Na most csalnak a labdával, fakk....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
és kinél játszik Goycochea?Sajnos az argentinoknál már nem 😕
slowmotion
több mint 6 éve
Angol-Horvát, Belga-Francia.Legalább spoiler taget használhattál volna
Coolearie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az angolok örülnek ennek a legjobban, bárki is jut tovább, két hosszabbításos meccs után...Extra adag kakaó lesz vacsi után.
kapitnono
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman
28 315
Talán az a logika, hogy játékban legyen a labda, mikor lefújja, hogy ne fogják rá, hogy bedől az időhúzásnakén mondjuk azt nem értem, minek megvárni a felívelést, ha úgyis lefújja. nem lett volna egyszerűbb lefújni a hosszabbítást?Erre gondoltam én is. Totàl hülyeség.
slowmotion
NB2
több mint 6 éve
Az angolok örülnek ennek a legjobban, bárki is jut tovább, két hosszabbításos meccs után...Ja aztán majd tizikkel kiesnek ők is az elődöntőben. Ahogy szoktak.
kapitnono
több mint 6 éve
és kinél játszik Goycochea?
több mint 6 éve
Angol-Horvát, Belga-Francia.
több mint 6 éve
Balfasz horvátoknak megvolt a meccs...Azért remélem nem nyalnak ki tizikkel
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
én mondjuk azt nem értem, minek megvárni a felívelést, ha úgyis lefújja. nem lett volna egyszerűbb lefújni a hosszabbítást?Erre gondoltam én is. Totàl hülyeség.
slowmotion
több mint 6 éve
Az angolok örülnek ennek a legjobban, bárki is jut tovább, két hosszabbításos meccs után...
több mint 6 éve
Ne puffogtass közhelyeket légy szíves. Ti mindig ezt csináljátok.Én, ugyan. Az Eagles 2016 3. fordulóban a Steelerst 😉 😛Megaláztál.Szerintem zárjuk le véletlenül se akarom elképzelni 😉Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
flzoli
dande
kishaszi
dande
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
erre van az, hogy:A szagértők Juditkát dörzsölgetnék, de jó sokáigszegény Juci, ha szemmel dugni lehetne...
Gergőbácsi
gamerkr
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel.ismeretlen szerző
több mint 6 éve
ozibozi
17 146
tudják ezek és élvezik isA szagértők Juditkát dörzsölgetnék, de jó sokáigszegény Juci, ha szemmel dugni lehetne...
Gergőbácsi
gamerkr
több mint 6 éve
dörzsöljük mi isLegfeljebb te 😉
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Amerika után ez már csak a desszert.Jöhet az orosz rulett.Putin rendezi Európa sorsát?
iktriad
Coolearie
több mint 6 éve
Kampman
28 315
Viktor irányítása alattJöhet az orosz rulett.Putin rendezi Európa sorsát?
iktriad
Coolearie
több mint 6 éve
Én, ugyan. Az Eagles 2016 3. fordulóban a Steelerst 😉 😛Megaláztál.Szerintem zárjuk le véletlenül se akarom elképzelni 😉Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
flzoli
dande
kishaszi
több mint 6 éve
legyen Lovren csula!
több mint 6 éve
A szagértők Juditkát dörzsölgetnék, de jó sokáigszegény Juci, ha szemmel dugni lehetne...
Gergőbácsi