Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ha ezek a középszerű angolok nem lennének ott kifejezetten pofás, hibátlan lehetne a végső négy csapat. (francia, belga, horvát)
több mint 6 éve
Nem lehet, hogy valami tudatmódosító volt az oka és nem a réz/optika?de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Hát. Tudván hogy a tippjeid nem mindig jönnek be a csoporttársaid szerint, lehet nem tőled kéne ezt hallani.Remélem nem kezdődik újabb százéves háború.Francia - Angol döntővel.Angol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Szerintem 4 olyan csapat van a 4 között, akik mind megérdemlik!
több mint 6 éve
Iktriad, nagy pénzzel megteszem az angol-francia döntőt, nem tudom elképzelni hogy más legyen, belga-horvát tipikus bronzmeccsGood luck!
r.baggio
több mint 6 éve
Remélem nem kezdődik újabb százéves háború.Francia - Angol döntővel.Angol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Én hűséges típus vagyok 😀Csak utánad 😉Kankó. Tripper. Szifilisz.Mert mindig csak azon jár az eszed, mint Mórickának. 😊baszki Trippier is röhögve megcsinálja, pedig ő hátvéd.Mindig Trippernek olvasom 😊
slowmotion
dande
iktriad
Dande mindent hazavisz?
kishaszi
dande
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Zárt kapus mérkőzések következnek 😊rengeteg gól lesz akkor
dande
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Francia - Angol döntővel.Angol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
több mint 6 éve
kösz 😕Ő az igazi elleniktriadAngol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Iktriad, nagy pénzzel megteszem az angol-francia döntőt, nem tudom elképzelni hogy más legyen, belga-horvát tipikus bronzmeccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ne vedd el Löfli rangját.Ő az igazi elleniktriadAngol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Csak utánad 😉Kankó. Tripper. Szifilisz.Mert mindig csak azon jár az eszed, mint Mórickának. 😊baszki Trippier is röhögve megcsinálja, pedig ő hátvéd.Mindig Trippernek olvasom 😊
slowmotion
dande
iktriad
Dande mindent hazavisz?
kishaszi
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?nem biztos hogy a meccs miatt
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kampman
28 313
de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Honnan tudod, hogy mi miatt?
slowmotion
több mint 6 éve
Zárt kapus mérkőzések következnek 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Ő az igazi elleniktriadAngol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
iktriad
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
nincs igazság
több mint 6 éve
de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?
több mint 6 éve
Kankó. Tripper. Szifilisz.Mert mindig csak azon jár az eszed, mint Mórickának. 😊baszki Trippier is röhögve megcsinálja, pedig ő hátvéd.Mindig Trippernek olvasom 😊
slowmotion
dande
iktriad
Dande mindent hazavisz?
több mint 6 éve
Angol-Horvát, Belga-Francia.És tényleg elspoilerezte.
Coolearie
több mint 6 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Van igazság, yuhé 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀