Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Van egy csajszi ismerősöm, van némi hasonlóság szem, arc és haj tekintetében J-vel... Hmm...Ennyi erővel a barátod krumplifej is lehet...
kishaszi
több mint 6 éve
Füligjimmy sajnos már a másik fórumon van ő nem tud segíteni 😊Lesz visszajàtszás?Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
de haver iptv t-kom meg 40 mp-cet késik a upc-mhez képest
NB2
flzoli
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Van egy csajszi ismerősöm, van némi hasonlóság szem, arc és haj tekintetében J-vel... Hmm...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ezzel együtt ebből a négyesből az angoloknak szurkolok, a horvátoknak csúnya irígységből kevésbé tudok...a másik ágról jobb nem beszélni 😊Ugyanezt éreztem a portugál aranygeneráció és a 2016-os csapat vonatkozásábanHa ezek a középszerű angolok nem lennének ott kifejezetten pofás, hibátlan lehetne a végső négy csapat. (francia, belga, horvát)A durva az lesz ha ez az angol generáció nyer vbt.... Beckham Shearer Gerrard Lampard Campbell Owen Adams stb who?
zavi27
dande
Kampman
több mint 6 éve
Lesz visszajàtszás?Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
NB2
flzoli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nem szedált le a látvány.Nyugi, nézz inkább orosz lányokatVáááááá........ Xanaxot valaki please 😕Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
NB2
flzoli
kishaszi
Kampman
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Ugyanezt éreztem a portugál aranygeneráció és a 2016-os csapat vonatkozásábanHa ezek a középszerű angolok nem lennének ott kifejezetten pofás, hibátlan lehetne a végső négy csapat. (francia, belga, horvát)A durva az lesz ha ez az angol generáció nyer vbt.... Beckham Shearer Gerrard Lampard Campbell Owen Adams stb who?
zavi27
dande
több mint 6 éve
Ha ezek a középszerű angolok nem lennének ott kifejezetten pofás, hibátlan lehetne a végső négy csapat. (francia, belga, horvát)A durva az lesz ha ez az angol generáció nyer vbt.... Beckham Shearer Gerrard Lampard Campbell Owen Adams stb who?
zavi27
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Nyugi, nézz inkább orosz lányokatVáááááá........ Xanaxot valaki please 😕Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
NB2
flzoli
kishaszi
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Nem rossz ez az EB.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Fasza kis EB lett a végére.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Váááááá........ Xanaxot valaki please 😕Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
NB2
flzoli
több mint 6 éve
Amúgy elviekben 4K-ban átlátszódott Juditka blúza....upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
NB2
több mint 6 éve
upc hd kábel előbb jön 7-8 mp-cel mint az sdvalóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
slowmotion
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
oroszok vigaszágon még bejuthatnak a döntőbea kazah birkózónak ki kell kapnia
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
az szar lehetett. milyen jó hogy NFL meccseken nincs ilyen gondunk.de biztos. ruszki egyenlítő gól előtt, a mellélőtt tizenegyes előtt stb...de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?nem biztos hogy a meccs miatt
slowmotion
Tactful Cactus
és pontosan ugyanannyival.
mondok egy vicceset, az olimpián talán Imre Géza asszója alatt volt az, hogy valaki folyamatosan elspoilerezte a találatokat. ezt ugye úgy ment, hogy egy tus kellett volna, de a koreai tusok előtt kis idővel jött az összes káromkodás. és nyilván amikor iksznél a káromkodás jött, akkor tudtam a kép előtt, hogy szopó van.
egy idő után a fülemre tettem a kezem, de mivel ugye éjszaka volt (Rio, éljen), ezért még azon keresztül is hallottam.
slowmotion
a házban lakott egy Steelers fan, de ő nem ordítozott
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Érdekes dolog, de az se mindegy, hogy neten nézed az M4-et Mediaklikken keresztül vagy TV-n, mivel utóbbi "gyorsabb".
slowmotion
Szerintem szolgáltatófüggő, hogy mennyi késleltetéssel adja tovább.
több mint 6 éve
valóban, mondják, hogy a hd-re konvertálás miatt lehet némi csúszás, de nem írták, hogy hd-ben lett volna a meccs a upc7-ende baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
több mint 6 éve
Kinél mi az erősorrend?Brazília,Uruguay, Mexikó. Ja ez csak vágyálom. Nálam: Horvátország, Franciaország, Belgium, Anglia.
Nálam: 1.Belgium, 2.Franciaország, 3.Anglia, 4.Horvátország
Vrij6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Kinél mi az erősorrend?Francia, Belga, Horvát, Angol
Vrij6
több mint 6 éve
oroszok vigaszágon még bejuthatnak a döntőbe
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Kinél mi az erősorrend?Franciaország, Belgium, Horvátország, Anglia.
Vrij6
több mint 6 éve
Ahhoz túl korán volt a meccsNem lehet, hogy valami tudatmódosító volt az oka és nem a réz/optika?de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?Tegnap pl a deákon néztem a meccset, az egyik kivetítőn egy perccel előbb jött a kép mint a tőle 50 méterre levő tv-n
slowmotion
r.baggio
kishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
de biztos. ruszki egyenlítő gól előtt, a mellélőtt tizenegyes előtt stb...de baszki, nekünk ilyen kurva lassan jön be a júpíszí, hogy itt az utcában valaki két másodperccel előbb sikítozik?nem biztos hogy a meccs miatt
slowmotion
Tactful Cactus
és pontosan ugyanannyival.
mondok egy vicceset, az olimpián talán Imre Géza asszója alatt volt az, hogy valaki folyamatosan elspoilerezte a találatokat. ezt ugye úgy ment, hogy egy tus kellett volna, de a koreai tusok előtt kis idővel jött az összes káromkodás. és nyilván amikor iksznél a káromkodás jött, akkor tudtam a kép előtt, hogy szopó van.
egy idő után a fülemre tettem a kezem, de mivel ugye éjszaka volt (Rio, éljen), ezért még azon keresztül is hallottam.
több mint 6 éve
Kinél mi az erősorrend?Nálam: 1.Belgium, 2.Franciaország, 3.Anglia, 4.Horvátország
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv