Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
hajrá kékek, hajrá kékek hejj, hejj! (nem most kivételesen nem az MTK)Dudelange?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
hajrá kékek, hajrá kékek hejj, hejj! (nem most kivételesen nem az MTK)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Vajon Ow(e)n vagy Eleven ma is betalál? 🤔
több mint 6 éve
Mikey
18 740
Negativ rekordot jottem beallitani 7/20al[/spoiler]Gyenge vagy, 6/20 😀😛
Borbinho
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na igen, mondjuk erre sajna tényleg van esély, De Bruyne nem is nagyon tagadta ennek a lehetőségét. De hátha lesz az elején egy gól, aztán a másiknak muszáj lesz támadnia.0:0-át 11-es párbajjalén direkt azért nézem, mert még ha a várakozásoknak megfelelően sz@r is lesz az elődöntő, ezek után azért máshogy értékeli majd azt is az emberA két leglátványosabb csapattól várod a szar meccset? Mit vársz az angol–horváttól?
r.baggio
Wyatt
hiába van tele kreatív játékosokkal a két csapat amúgy, ha a nagy tét miatt minimum az első félidőben csesznek majd támadni
de most megfogadom nagy pénzzel a francia-angol döntőt, mert én holtbiztos vagyok benne, hogy ez lesz a finálé, úgyhogy lehet ellenem drukkolni
r.baggio
Én 2013 óta karmolom a belgákat, amikor a szerbeket úgy szétszedték, hogy ha nyolcat kaphatnak, akkor sem szólhatnak egy szót sem (ehhez képest az a meccs pont 2–1 lett csak 😀 ), és nagyon megérdemelne nálam egy döntőt ez a generáció, a franciáknak úgyis volt most Eb-döntőjük.
Azt mondjuk két éve ezen a napon elbukták, vicces lenne július 10-én még egyszer elhasalni 😊 De az oroszországi vb előtt azt mondtam, hogy jók a németek, meg a franciák persze, de úgysem győzni járnak ide, szal...
Aztán persze mindegy, mert a lényeg, hogy az angolok nyerjenek
több mint 6 éve
0:0-át 11-es párbajjalén direkt azért nézem, mert még ha a várakozásoknak megfelelően sz@r is lesz az elődöntő, ezek után azért máshogy értékeli majd azt is az emberA két leglátványosabb csapattól várod a szar meccset? Mit vársz az angol–horváttól?
r.baggio
Wyatt
hiába van tele kreatív játékosokkal a két csapat amúgy, ha a nagy tét miatt minimum az első félidőben csesznek majd támadni
de most megfogadom nagy pénzzel a francia-angol döntőt, mert én holtbiztos vagyok benne, hogy ez lesz a finálé, úgyhogy lehet ellenem drukkolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
én direkt azért nézem, mert még ha a várakozásoknak megfelelően sz@r is lesz az elődöntő, ezek után azért máshogy értékeli majd azt is az emberA két leglátványosabb csapattól várod a szar meccset? Mit vársz az angol–horváttól?
r.baggio
több mint 6 éve
én direkt azért nézem, mert még ha a várakozásoknak megfelelően sz@r is lesz az elődöntő, ezek után azért máshogy értékeli majd azt is az emberMost jinxelted be Fellainit a kezdobe
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
én direkt azért nézem, mert még ha a várakozásoknak megfelelően sz@r is lesz az elődöntő, ezek után azért máshogy értékeli majd azt is az ember
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
En is elkezdtem, es pont ezt ereztem en is 😀 mindenesetre megnyugodtam h a g/g jott, a D a latottak alapjan meglepne 😀...Kozben Vidi vezet elso meccsen felidoben 1-0ra, idegenben. Kezdesnek jo (meccset nem tudom nezni, vki aki nezi irhatna par sort).6 perce nézem, mindjárt eret vágok.
Borbinho
Most egy potya 😀 1–1
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kozben Vidi vezet elso meccsen felidoben 1-0ra, idegenben. Kezdesnek jo (meccset nem tudom nezni, vki aki nezi irhatna par sort).Hát én átnyomtam...de el is ment a kedvem a focitól mára 😀
Borbinho
Szóval inkább vissza a VB stúdióba...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én Vidi-helyzetet még nem hallottam, ez viszont Muslera-díjas megoldás volt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kozben Vidi vezet elso meccsen felidoben 1-0ra, idegenben. Kezdesnek jo (meccset nem tudom nezni, vki aki nezi irhatna par sort).6 perce nézem, mindjárt eret vágok.
Borbinho
Vinícius megbassza az ellent, kb öt lábát találta el, szpíker: ez rossz ítélet, és még sárga is! Ismétlés után, jó, volt kontakt, de túl könnyen adta magát.
Most egy potya 😀 1–1
több mint 6 éve
Kozben Vidi vezet elso meccsen felidoben 1-0ra, idegenben. Kezdesnek jo (meccset nem tudom nezni, vki aki nezi irhatna par sort).
több mint 6 éve
Kampman
28 313
20/16, igazából wikipédiával lehetett volna 20/20 is, de abban semmi élvezet 😛
több mint 6 éve
Szóval annyira nem kell büszkének lenni.. 😛 majd mindjárt megjön empty egy 20/19-cel úgyis.20/17 #kurvagyenge
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Negativ rekordot jottem beallitani 7/20al, ami azok utan h 3 kerdest tudtam biztosra meg elfogadhato 😀 2002est lattam elsonek | volt akkori Ronaldos hajam, 8evesen menonek tunt 😀 de utana nem sokkal volt Ljungberges is amit ma is bevallalnek 😀 |
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
11/20. Kicsit mérges igy vagyok magamra, mert a tegnapi vb felvezetőben említették, hogy a belgák verték a szovjeteket 86-ban, aztán mégsem emlékeztem.A másik fájó pont Détári, mint utolsó magyar vb gólszerző eltévesztése volt, vmiért Eszterházy rémlett.
Én úgyszintén 1990 óta követem a nagy focitornákat, sajnos 86-ban mégcsak 4 és fél éves voltam😊
több mint 6 éve
Hanson vagy United rajongó vagy?ma március 15-e tér valaki?ezek közül kinek tudsz te szurkolni ? 😀
csak ki kéne szurkolni
shawnka
Kenny
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ma március 15-e tér valaki?ezek közül kinek tudsz te szurkolni ? 😀
csak ki kéne szurkolni
shawnka
több mint 6 éve
Majd a döntőt, erre csak azért mennék, hogy ne aludjak el rajta...
---
több mint 6 éve
Mikey
18 740
A köztévén még a vb-ről sem tudnak igazat mondani, Ferencváros-Belgium meccs lesz ma!444.hu/2018/07/10/a-kozteve-szerint-este-a-ferencvaros-jatszik-vebe-elodontot-belgiummal
😀😀😀
több mint 6 éve
8 pont. Azért 50%-ra számítottam.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...