Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 313
ejj de zavaró a cionista összeesküvők zászlólobogtatása a franciák 30-asának vonalánMár a japánok is cionisták?
r.baggio
több mint 6 éve
anyád Mbappé de gyors
több mint 6 éve
amúgy eddig jó a franciák taktikája, hagyják, hogy a belgáknál legyen a laszti, felállt védelem ellen úgysem tudnak mit kezdeni
több mint 6 éve
Én a flamandoknak szurkolok, a vallonok menjenek a picsábaegyébként tuti van olyan hülye vallon aki ma a franciáknak szurkol 😊
Kampman
több mint 6 éve
nyilván most kezd el baszakodni a upc
több mint 6 éve
ejj de zavaró a cionista összeesküvők zászlólobogtatása a franciák 30-asának vonalán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fellaini kapura lőtte a szögletet. Szép vállalás.
több mint 6 éve
Umtiti rajta volt az öngólon, de nem jött neki össze 😀Own Goalnak is kell a bemelegítés, hiába van bombaformában
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Umtiti rajta volt az öngólon, de nem jött neki össze 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Én 3:3, OT 4:4, tizikkel 14:13-t szeretnék.
több mint 6 éve
én a részemről mindent megtettem, hogy ne francia-angol döntő legyen, innentől már csak a srácokon múlik
---
több mint 6 éve
mákos belgák, idén nem jöhet szembe Wales
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/05/vb-kapusok_ertekelese/Nem mondod, hogy ez elhangzott, pont egy kapus szájábólNézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTFkemenes megmondta, hogy kapushiba volt, ezután nem merték beválogatni
Wyatt
r.baggio
Wyatt
---
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Én a flamandoknak szurkolok, a vallonok menjenek a picsába
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem mondod, hogy ez elhangzott, pont egy kapus szájábólNézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTFkemenes megmondta, hogy kapushiba volt, ezután nem merték beválogatni
Wyatt
r.baggio
több mint 6 éve
Mbappe a szívem csücske, de szerintem a belgáknak szurkolok...szerintem🐔 😎
több mint 6 éve
Nézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTFkemenes megmondta, hogy kapushiba volt, ezután nem merték beválogatni
Wyatt
---
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Majdnem, Kolarov-szabi meg Coutinho tekerése, de azért naNézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTFBiztos Neymarka, mikor 1 méterről bepasszolta 😊
Wyatt
Chargers LT
több mint 6 éve
Nézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTFBiztos Neymarka, mikor 1 méterről bepasszolta 😊
Wyatt
több mint 6 éve
hajrá balgák!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nézem a legszebb gólokat a Duna Worldön, az 5. körül csípem el. A 3. Nacho, mondom ki van még előtte Pavard-on kívül. Erre Pavard nincs az első ötben sem. WTF
több mint 6 éve
Támadó oldali labdatartásban Hazard Belgium Torghelléje 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 313
zseniális ez a körkapcsolásTe is titokban abban reménykedtél, hogy Gyuri bácsi fog jelentkezni?
főleg a brüsszeli! 😀
shawnka
több mint 6 éve
nahát, nem is tudtam, hogy Ibra luxemburgban játszik