Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokjaja én is néztem, de akiket néztem világbajnok nemzetek játékosai közül, ott elég friss játékosok voltak
nem szentírás de első körben egy sincs
Tactful Cactus
a 2 vh között nem tudom mennyire voltunk fociban idegenlégióst felvevő ország😊
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a kis Hazard válogatott sem lesz ettől függetlenül 😊‘90-ig biztos nem, addig még követtem, csak ilyen indokolatlan jelenlétekre gondoltam, mint Tulio, Signori.hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokJátékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Játszott már világbajnok a magyar NB1-ben?
Akár fiatalon, akár levezetésképp.
Nekem senki sem ugrik be, de hátha valaki elkerülte a figyelmem.
Sobri Jóska
Wyatt
Válogatottnál volt Andy Möller és Mattheus.
NB2
Tactful Cactus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
‘90-ig biztos nem, addig még követtem, csak ilyen indokolatlan jelenlétekre gondoltam, mint Tulio, Signori.hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokJátékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
NB2
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokJátékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Engem interjúztatott a Felcsút és mondták, hogy náluk az az elvárás, hogy rendszeresen játszanak a saját nevelésű fiatalok a csapatban. Ott rögtön le is töröltem, nekem azt hazudták, hogy ez egy realista játék.Football Managerben en nyertem vb-t es Mennyeit is.Játékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
NB2
Stez
több mint 6 éve
Football Managerben en nyertem vb-t es Mennyeit is.Játékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
NB2
több mint 6 éve
Játékosként napjainkban tuti nem, akire lehetne esély az a 2 vh között, de akkor nem jöttek ide szerintem légiósok.Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezt a meccset latva egy valami biztos: Anglia mar vilagbajnok.De ez eddig sem volt kérdéses
Stez
több mint 6 éve
Illusztráció nélkül ezek csak üres szavak....Aleska DiamondNemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
Chargers LT
Negritis
több mint 6 éve
BULI TIME!coub.com/view/19lm4h
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ezt a meccset latva egy valami biztos: Anglia mar vilagbajnok.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Vesd fel neki, háthaMindig látom a Fröccsteraszon. Gerincrevágnsm.Aleska DiamondNemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
Chargers LT
Negritis
Coolearie
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Most hirtelen nekem sem, azt hittem Túliónak lehetett rá esélye, de ő sem. Viszont a kis Hazard sem lesz világbajnokGlobálisan.Ha a kis Hazard világbajnok lenne, akkor ő lesz az első világbajnok, aki játszott az NB1-ben?Ezt most nem erre a vb-re kérdezed, gondolom
Sobri Jóska
Wyatt
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mindig látom a Fröccsteraszon. Gerincrevágnsm.Aleska DiamondNemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
Chargers LT
Negritis
több mint 6 éve
Jellemző, hogy Te kezded, itt a 15 perc szünet, irány az asszony. 😀Nemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
Chargers LT
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Aleska DiamondNemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nemrég értem haza.Michelle Wild
Ki a jobb?
Vrij6
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nemrég értem haza.elején belga, utána francia
Ki a jobb?
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nemrég értem haza.a félidő első fele a belgáké volt, a második a franciáké
Ki a jobb?
Vrij6
jó kis meccs eddig, soha rosszabb félidőt vb elődöntőben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nemrég értem haza.Magyarok!
Ki a jobb?
Vrij6
több mint 6 éve
Nemrég értem haza.Ki a jobb?
több mint 6 éve
Én nem.Es te is elkuldted a kurva anyjaba afel kormanyt es a labdarugo szovetseg elnoket, deschamps-ot es a tobbieket, csak azert, mert ellentetes politikai nezeteket vallotok es hanysz attol, amit ok csinalnak?Persze...O a politikai ellentetek miatt nem jatszhat evek ota. Nem a videos balhe miatt.zsiru helyén benzy vert volna kettőt eddigCsak ahhoz, hogy verhessen, úgy is kellett volna viselkedni.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Stez
Engem is politikai okokból nem válogattak sose korosztályos válogatottakba, nem azért mert volt 500 jobb...
Sobri Jóska
Csak mert Benzema igen. Azota nem is valogatjak be. Ez sosem volt titok.
Stez
Kedves srác voltam.
több mint 6 éve
már értem miért van ott pogba... hogy kiharcolja a szabadokat, mert hogy a posztját és szerepét nem tudom amúgy felfedezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Azért azzal a falábbal csak becsapkodott annyi gólt, mint Zidane. Jó ő ofa birkózni, nyitja a területet a röbbieknek.Benzema ugyanezt csinálja csak ügyesebben
Sebii
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Belgáknál kicsit többet a labda, de jó akciók és nagy helyzetek francia oldalon vannak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀