Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
De vartam ezt a beszolast 😊Mbappenak mar az elozo megmozdulasert is odaadnam a vb aranylabdat.Messi kapja
shagi0206
Kampman
több mint 6 éve
Ha ez a gyerek nem ér 200 milliót a mai fociban akkor senki...Zsiru?
flzoli
több mint 6 éve
Azzal, hogy elérték a nyolcaddöntőt?Mbappenak mar az elozo megmozdulasert is odaadnam a vb aranylabdat.Messi kapja
shagi0206
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Mbappenak mar az elozo megmozdulasert is odaadnam a vb aranylabdat.Pérez ha ezután azt a nyomorult Neymart veszi meg helyette tuti tökön szúrom magam
shagi0206
több mint 6 éve
Ha ez a gyerek nem ér 200 milliót a mai fociban akkor senki...
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Mbappenak mar az elozo megmozdulasert is odaadnam a vb aranylabdat.Messi kapja
shagi0206
több mint 6 éve
ezt a szerencsétlent komolyan... volt pofája kihagyniZsirunak ez a 4. ziccere ma...lövethetik hetekig, akkor se. Pedig a MBappe passz miatt szépségdíjas lett volna
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mbappenak mar az elozo megmozdulasert is odaadnam a vb aranylabdat.
több mint 6 éve
Közben CR Juve hivatalos...Halilovic Milan is.
bcsarli
több mint 6 éve
ezt a szerencsétlent komolyan... volt pofája kihagyni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hajdú B következetesen miniszterelnöknek hívja MacrontM4 ide v oda migrànssimogatónak nem hívhatja 😊
Kampman
Zsiru te fatökü
több mint 6 éve
Azt a kurva mi passz volt MBappetól 😀 ⚽
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Hajdú B következetesen miniszterelnöknek hívja Macront
több mint 6 éve
Pep71
2 591
nem ért hozzá a kezével is??
több mint 6 éve
Közben CR Juve hivatalos...
több mint 6 éve
Na végre, már annyit rúghattak volna ha Giroud nem szenvedi el, gondoltam, hogy egy védő fog betalálni 😀
több mint 6 éve
az összes pro evo-s védőm gólt szerez ezen a vb-n, hihetetlen 😊 mondjuk pogba nevének hallatán kaptam egy mini-szívinfarktust...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Basszus, de Signori majdnem!!! Tuliot néztem, de Signori eszembe sem jutott.Nem igazán.hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokjaja én is néztem, de akiket néztem világbajnok nemzetek játékosai közül, ott elég friss játékosok voltak
nem szentírás de első körben egy sincs
Tactful Cactus
a 2 vh között nem tudom mennyire voltunk fociban idegenlégióst felvevő ország😊
NB2
Utána pláne nem.
90-től érdekes.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nah akkor innen nehéz lesz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
annyira tudtam, hogy pontrúgásból fognak gólt szerezni a fransziák
több mint 6 éve
Na Umtiti csak betalált, de a jó kapuba 🐔
több mint 6 éve
Nem igazán.hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)#Jelent%C5%91s_k%C3%BClf%C3%B6ldi_j%C3%A1t%C3%A9kosokjaja én is néztem, de akiket néztem világbajnok nemzetek játékosai közül, ott elég friss játékosok voltak
nem szentírás de első körben egy sincs
Tactful Cactus
a 2 vh között nem tudom mennyire voltunk fociban idegenlégióst felvevő ország😊
NB2
Utána pláne nem.
90-től érdekes.
több mint 6 éve
érett a francia gól