Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 313
A 2014-es argentin-belgát idézi ez a meccs, a belgák úgy kapnak ki 1-0-ra (ami látszólag szoros eredmény), hogy igazából egy pillanatra nem tűnt úgy, hogy nyerhetnek.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hú most majdnem anyáztam egyet, de megláttam, hogy te vagy csak ilyen hülye. Tőled már megszoktambeckham sosem volt top5A sztár az aktuálisan top5, azonnal a csapat arca, elismert, befutott játékos.kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
eaglesmcnabb
CR, Zidane, Beckham, stb.
Sobri Jóska
eleve top5 sztár az elmúlt 20 évben nem volt feka, csak olyan aki közvetlen riválisnál játszott, úgy azért nehéz tényleg olyat hozni, ami nem is létezik.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Nem lehet mindenkinek Donnarummaja. Amugy meg Perin bitang jo kapus.Az az igazság, ha Buffon még lenne, de CR nem, akkor még nagyobb sanszot látnék rá. Buffon nélkül nem tudom...Nem az a poén, hanem hogy azt hiszi, hogy a Juve BL-t nyer CR-relAzt hiszed poen, hogy Dybala tavozni fog? Majd meglatod hamarosan.CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.Persze, és a Milan lesz a bajnok 😉
Stez
Chargers LT
Stez
Wyatt
Chargers LT
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Vele sem lenne sansz. De egy erősen kiöregedő csapatba egy 33.5 éves támadó kellAz az igazság, ha Buffon még lenne, de CR nem, akkor még nagyobb sanszot látnék rá. Buffon nélkül nem tudom...Nem az a poén, hanem hogy azt hiszi, hogy a Juve BL-t nyer CR-relAzt hiszed poen, hogy Dybala tavozni fog? Majd meglatod hamarosan.CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.Persze, és a Milan lesz a bajnok 😉
Stez
Chargers LT
Stez
Wyatt
Chargers LT
több mint 6 éve
beckham sosem volt top5A sztár az aktuálisan top5, azonnal a csapat arca, elismert, befutott játékos.kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
eleve top5 sztár az elmúlt 20 évben nem volt feka, csak olyan aki közvetlen riválisnál játszott, úgy azért nehéz tényleg olyat hozni, ami nem is létezik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
#csakegyüttez a meccs már ennyi marad..Közösen összejinxeljük az egyenlítést, ne félj
Löfli
Kampman
több mint 6 éve
Az az igazság, ha Buffon még lenne, de CR nem, akkor még nagyobb sanszot látnék rá. Buffon nélkül nem tudom...Nem az a poén, hanem hogy azt hiszi, hogy a Juve BL-t nyer CR-relAzt hiszed poen, hogy Dybala tavozni fog? Majd meglatod hamarosan.CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.Persze, és a Milan lesz a bajnok 😉
Stez
Chargers LT
Stez
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/07/10/neymar_mbappe_dani_alves_psg/Ezek a majmok mennek Madridba. 😉
ezek a majmok is perez papának készítik a terepet.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mertens jó csere volt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/07/10/neymar_mbappe_dani_alves_psg/ezek a majmok is perez papának készítik a terepet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ez a meccs már ennyi marad..1-1-et tippeltem, de komoly esély van rá. Ha esetleg nagyon kinyílnak a belgák, kaphatnak majd még egyet.
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Érik a szőlő, hajlik a vessző.... 😊kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
A sztár az aktuálisan top5, azonnal a csapat arca, elismert, befutott játékos.kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kampman
28 313
ez a meccs már ennyi marad..Közösen összejinxeljük az egyenlítést, ne félj
Löfli
több mint 6 éve
ez a meccs már ennyi marad..szánalmas jinx az előző rossz tipped után :p
Löfli
mondjuk amíg Zsiru játszik addig nem kell félni a 2:0-tól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ez a meccs már ennyi marad..
több mint 6 éve
kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
több mint 6 éve
Zsirut le kéne vinni 😀ugyan, tök hasznos, húzza az időt 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.az baszna be
Stez
mbappe kontrajátékhoz világszinten top3.
több mint 6 éve
Most vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem az a poén, hanem hogy azt hiszi, hogy a Juve BL-t nyer CR-relAzt hiszed poen, hogy Dybala tavozni fog? Majd meglatod hamarosan.CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.Persze, és a Milan lesz a bajnok 😉
Stez
Chargers LT
Stez
több mint 6 éve
Zsirut le kéne vinni 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Reméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
több mint 6 éve
Seedorf, Makelelé?Nem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Azt hiszed poen, hogy Dybala tavozni fog? Majd meglatod hamarosan.CR utan Dybalat el tudom kepzelni a Realban. Nem lesz helye a Juventusban.Persze, és a Milan lesz a bajnok 😉
Stez
Chargers LT