NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
154
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
44
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
20
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
szerintem most a sörtől függ a gól, első félidőben meg a hosszabbításban ittam egyet, a 2. félidőben nem
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Feljegyzések a holtak házából - ÚjratöltveAz orosz kapitány már azon godolkodik melyik méregből kap Putyintól 😛Szerintem egy szibériai száműzetéssel simán megússza
dande
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Remélem ennél jobban nem írod körbe, hogy ádám kosztümben szurkolsz.... 😊El ne hidd, hogy f11kor slicces gatyában nézem a meccset 😊Csak húzd fel a slicced és nem lesz problémaPedig már 4,5 perce ráléptem a javulás útjára, erre te visszarántasz a mélybe. Kösz.Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...
kishaszi
Fast Willie
Úgyhogy gyorsan beírom: szép a meze a ruszkiknak. Remélem ezzel annulálom a horvát leányzók méltatását.
kishaszi
cdn.acidcow.com/pics/20160622/soccer_girls_21.jpg
flzoli
kishaszi
flzoli
kishaszi
több mint 6 éve
mi van, Löfli kulázik?
több mint 6 éve
Lehet, de ha szükséged lesz majd védőbeszédre (későn hazaérés, főleg kajlán stb), ott ez kevés lesz.......😊Nem, de az ördög nem alszik. Mármint nem az 'asszony' az ördög.Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
Úgyhogy gyorsan beírom: szép a meze a ruszkiknak. Remélem ezzel annulálom a horvát leányzók méltatását.
kishaszi
Gergőbácsi
Huhh asszem ez szép mentés. Büszke vagyok magamra.
kishaszi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Miért lukas popsisban? 😊El ne hidd, hogy f11kor slicces gatyában nézem a meccset 😊Csak húzd fel a slicced és nem lesz problémaPedig már 4,5 perce ráléptem a javulás útjára, erre te visszarántasz a mélybe. Kösz.Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
flzoli
kishaszi
flzoli
kishaszi
több mint 6 éve
Lehet, elég elmennie Kazanyig.Az orosz kapitány már azon godolkodik melyik méregből kap Putyintól 😛Szerintem egy szibériai száműzetéssel simán megússza
dande
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Subasic lassan Fekete Lovag szintjén lesz 😀ki akar 11-eseket?
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
El ne hidd, hogy f11kor slicces gatyában nézem a meccset 😊Csak húzd fel a slicced és nem lesz problémaPedig már 4,5 perce ráléptem a javulás útjára, erre te visszarántasz a mélybe. Kösz.Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
flzoli
kishaszi
flzoli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Az orosz kapitány már azon godolkodik melyik méregből kap Putyintól 😛"Putytin elvtárs, én nem is vagyok szomjas!
dande
Az nem kifogás!"
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Subasic lassan Fekete Lovag szintjén lesz 😀
több mint 6 éve
Ezt már ki nem magyarázod 😊Nem, de az ördög nem alszik. Mármint nem az 'asszony' az ördög.Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
Gergőbácsi
kishaszi
több mint 6 éve
Kampman
28 315
Az orosz kapitány már azon godolkodik melyik méregből kap Putyintól 😛Szerintem egy szibériai száműzetéssel simán megússza
dande
több mint 6 éve
Az orosz kapitány már azon godolkodik melyik méregből kap Putyintól 😛
több mint 6 éve
Modricról mindig mr smithers ugrik be a simpsonsból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem, de az ördög nem alszik. Mármint nem az 'asszony' az ördög.Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
Gergőbácsi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
most kimegyek egy sörért, úgyhogy gól leszMax ha Löfli is kimegy valahova.
slowmotion
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Sokkal rosszabb, mikor ő ír a nevedben😉Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
Gergőbácsi
több mint 6 éve
abba szépen belenézett az orosz
több mint 6 éve
most kimegyek egy sörért, úgyhogy gól lesz
több mint 6 éve
Csak húzd fel a slicced és nem lesz problémaPedig már 4,5 perce ráléptem a javulás útjára, erre te visszarántasz a mélybe. Kösz.Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
flzoli
kishaszi
több mint 6 éve
Pedig már 4,5 perce ráléptem a javulás útjára, erre te visszarántasz a mélybe. Kösz.Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
kishaszi
flzoli
több mint 6 éve
Modricnak is jutott a gumibogyó-szörpből.. Mi volt ez te jó ég?aztán hova passzolja 😀😀
gamerkr
több mint 6 éve
Modricnak is jutott a gumibogyó-szörpből.. Mi volt ez te jó ég?
több mint 6 éve
Azért hittem, hogy most nem színészkedik, mert nem gondoltam, hogy ennyire hülye hogy nem tudja hol jár az óra, de hamar rá kellett döbbennem, hogy a neymaring itt már rég megfertőzött mindenkitSkizofréniáddal minden rendben? 😊Subasicnak ennyi voltJa rájött hogy nincs értelme húznia az időt mert félidő van...
r.baggio
Egészen szánalmas
r.baggio
gordon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal