NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
28
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tényleg szép az a mezNálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...
kishaszi
Fast Willie
Úgyhogy gyorsan beírom: szép a meze a ruszkiknak. Remélem ezzel annulálom a horvát leányzók méltatását.
kishaszi
több mint 6 éve
Egyébként Suba is jó színész. Ezeknek a kapustámadásoknak a fele minimum kétséges, hogy jogosmondjuk most tényleg kapott egy könyököst, csak az arcára, nem a lábára
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Kampman
28 322
Csak te, én nem.Mind szoktunk néha magunkkal beszélgetni.Skizofréniáddal minden rendben? 😊Subasicnak ennyi voltJa rájött hogy nincs értelme húznia az időt mert félidő van...
r.baggio
Egészen szánalmas
r.baggio
gordon
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 322
Mind szoktunk néha magunkkal beszélgetni.Skizofréniáddal minden rendben? 😊Subasicnak ennyi voltJa rájött hogy nincs értelme húznia az időt mert félidő van...
r.baggio
Egészen szánalmas
r.baggio
gordon
több mint 6 éve
amíg nem termelik ki, addig nem lesz belőle fűtés.Váratlan gázáremelkedések kilátásba helyezveKomoly tartalékok vannak a horvát partoknál
Gergőbácsi
r.baggio
ezt mindenki tudta. még Steratore is, de hát a hülye szabál miatt nem tudott mit csinálni.hát ez incomplete lettDez elkapta pedig.
slowmotion
Coolearie
több mint 6 éve
Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
Úgyhogy gyorsan beírom: szép a meze a ruszkiknak. Remélem ezzel annulálom a horvát leányzók méltatását.
kishaszi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Szennyezed itt a fórumot..... Legalább az ÁFA-t számoltad volna el utánaHhhmm....A szaúdi győzelem után mondtam, hogy másnap ingyen benzin, nem tudom, hányan éltek veleEmberek, VB-negyeddöntő van, próbáljunk már elszakadni az egyik fórumtársunk bélrendszerétől, értem én, hogy Pride-hét van, de akkor isAttól a benzin nem fog csökkenni meg a kenyér amiért vb van?
Kampman
Coolearie
Kampman
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--p5fKKk-9--/w_1160/6ohfs5irZ6wIefNrs.jpeg
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Skizofréniáddal minden rendben? 😊Subasicnak ennyi voltJa rájött hogy nincs értelme húznia az időt mert félidő van...
r.baggio
Egészen szánalmas
r.baggio
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 851
Hhhmm....A szaúdi győzelem után mondtam, hogy másnap ingyen benzin, nem tudom, hányan éltek veleEmberek, VB-negyeddöntő van, próbáljunk már elszakadni az egyik fórumtársunk bélrendszerétől, értem én, hogy Pride-hét van, de akkor isAttól a benzin nem fog csökkenni meg a kenyér amiért vb van?
Kampman
Coolearie
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
JanisovKi kapja el? Másik Rodgers, Janis, esetleg Cobb?hát ez incomplete lettmajd a második extra végén Aaron íveli fel
slowmotion
gamerkr
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 322
Ki kapja el? Másik Rodgers, Janis, esetleg Cobb?hát ez incomplete lettmajd a második extra végén Aaron íveli fel
slowmotion
gamerkr
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
neymaringSubasicnak ennyi voltugyan már, semmi baja
r.baggio
slowmotion
több mint 6 éve
Egyébként Suba is jó színész. Ezeknek a kapustámadásoknak a fele minimum kétséges, hogy jogos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
hát ez incomplete lettmajd a második extra végén Aaron íveli fel
slowmotion
több mint 6 éve
Subasicnak ennyi voltJa rájött hogy nincs értelme húznia az időt mert félidő van...
r.baggio
Egészen szánalmas
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hát ez incomplete lett
több mint 6 éve
Subasicnak ennyi volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
kishaszi
Fast Willie
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Váratlan gázáremelkedések kilátásba helyezveKomoly tartalékok vannak a horvát partoknál
Gergőbácsi
---
több mint 6 éve
Amúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?jaja, mikor kiosztotta a gyomrost!
Erre a 100. percben gól....
flzoli
több mint 6 éve
A véletlen remegve azt mondta, hogy "Da!"Amúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?véletlen lenne?
Erre a 100. percben gól....
flzoli
gamerkr
több mint 6 éve
Kampman
28 322
A szaúdi győzelem után mondtam, hogy másnap ingyen benzin, nem tudom, hányan éltek veleEmberek, VB-negyeddöntő van, próbáljunk már elszakadni az egyik fórumtársunk bélrendszerétől, értem én, hogy Pride-hét van, de akkor isAttól a benzin nem fog csökkenni meg a kenyér amiért vb van?
Kampman
Coolearie