NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
118
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
52
13
22:25
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Én úgy szerettem volna h tizik legyenek...
több mint 6 éve
Váratlan gázáremelkedések kilátásba helyezve
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Amúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?no igen, de fociban ugye az a szopó, hogy az eredményt nem semmisítik meg doppingvétség esetén
Erre a 100. percben gól....
flzoli
több mint 6 éve
alighaAmúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?véletlen lenne?
flzoli
gamerkr
több mint 6 éve
Amúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?véletlen lenne?
flzoli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...
kishaszi
több mint 6 éve
Amúgy azt láttátok, hogy valamelyik orosz fetrengésénél Vida az orosz vízesflakonból ivott?Erre a 100. percben gól....
több mint 6 éve
Még egy gyors horvàt kontra gól és game over!lelki szemeim előtt megjelenik, ahogy Mandzukic végigrobog, és... aztán felébredek
NB2
több mint 6 éve
Emberek, VB-negyeddöntő van, próbáljunk már elszakadni az egyik fórumtársunk bélrendszerétől, értem én, hogy Pride-hét van, de akkor isAttól a benzin nem fog csökkenni meg a kenyér amiért vb van?
Kampman
több mint 6 éve
Az csak a németeknél működött, minden más esetben nyertem veleCsak akkor számít, ha fogadtál is ellene, lehetőleg nagy téttel. 😊Ha aranygól nincs is, lehet most az aranyere hozta meg a horvát góltModric is guggolt?A Löflis dologra gondolsz, mert akkor nem lesznek 11-esek.
NB2
Tactful Cactus
Löfli és az aranygól agóniája
Fast Willie
Illetve hogy beírtam előre, hogy nem lesznek 11-esek
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lenyomtam 10 fekvőtámaszt penitenciaként.Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...ne OFFolj
kishaszi
Löfli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Még egy gyors horvàt kontra gól és game over!
több mint 6 éve
Kampman
28 322
Emberek, VB-negyeddöntő van, próbáljunk már elszakadni az egyik fórumtársunk bélrendszerétől, értem én, hogy Pride-hét van, de akkor is
több mint 6 éve
Na végre, remélem megtartják most már a horvátok!
több mint 6 éve
Csak akkor számít, ha fogadtál is ellene, lehetőleg nagy téttel. 😊Ha aranygól nincs is, lehet most az aranyere hozta meg a horvát góltModric is guggolt?A Löflis dologra gondolsz, mert akkor nem lesznek 11-esek.
NB2
Tactful Cactus
Fast Willie
r.baggio
több mint 6 éve
Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...ne OFFolj
kishaszi
több mint 6 éve
ez az orosz védelem... 😀Pár évtizede a GULAG FC-be küldték volna a tagjait.
Löfli
több mint 6 éve
Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Viva la Vida. Milyen jó érzékkel mondta Varga Ákos, hogy ő annyira nem veszélyes.most legalább bement.
iktriad
két éve az eb-elődöntőben asszem éppen kihagyott valamit egy szöglet után a hosszabbításban.
több mint 6 éve
Na most Zsukov módra all in
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ha aranygól nincs is, lehet most az aranyere hozta meg a horvát góltModric is guggolt?A Löflis dologra gondolsz, mert akkor nem lesznek 11-esek.
NB2
Tactful Cactus
Fast Willie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Húúúha!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Viva la Vida. Milyen jó érzékkel mondta Varga Ákos, hogy ő annyira nem veszélyes.
több mint 6 éve
ez az orosz védelem... 😀