NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jöhet az orosz rulett.
több mint 6 éve
Modric lő vajon?Horvátok nagyon elkészültek az erejükkel, Anglia örülhet.
több mint 6 éve
Annyira elfáradt mindkét csapat, hogy az angolok ellen Froome asztma gyógyszeréből lesz szüksége a továbbjutónak 😊
több mint 6 éve
A szagértők Juditkát dörzsölgetnék, de jó sokáig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
én mondjuk azt nem értem, minek megvárni a felívelést, ha úgyis lefújja. nem lett volna egyszerűbb lefújni a hosszabbítást?
több mint 6 éve
#metooMegaláztál.Szerintem zárjuk le véletlenül se akarom elképzelni 😉Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
flzoli
dande
kishaszi
több mint 6 éve
Azért nem lennék moszkvai rendőr ha tényleg összejön az orosz-angol elődöntő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Itt még jönni fog a drámaSubasic TÉNYLEG megsérül az egyik orosz tizinél?
Coolearie
több mint 6 éve
Meglepődnék, ha továbbmennének a horvátok,teljesen készen vannak...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Megaláztál.Szerintem zárjuk le véletlenül se akarom elképzelni 😉Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
flzoli
dande
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kampman
28 315
A lélektani előny megint az oroszoknál
több mint 6 éve
Ezzel a horvát kp sorral kiesni ügyes solog
több mint 6 éve
Ennek sok értelme volt.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Kutyafasza baja lehet Subánka, de az oroszok lehetnek az új japánokKitakarítanak?
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
A spanyol orosz egyenlít...brazil😀
Nemtom melyik sztyeppéről
kishaszi
több mint 6 éve
Subasic vagy eddig szimulált, vagy ő a horvát Rozsomák/Logan/Farkasmondtam hogy semmi baja, nem?
iktriad
több mint 6 éve
Szerintem zárjuk le véletlenül se akarom elképzelni 😉Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
flzoli
több mint 6 éve
Itt még jönni fog a dráma
több mint 6 éve
Kutyafasza baja lehet Subánka, de az oroszok lehetnek az új japánok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
ozibozi
17 150
sérült ja
több mint 6 éve
Amíg otthon pucérkodik nincs nagy gond azért....Remélem jó minőségűek az orosz mezek, mert veszélyesen dörzsölődtek össze a szurkoló lányok halmain... 😊Ha nem, akkor sokasodnak kishaszi gondjai otthon.
flzoli
iktriad
több mint 6 éve
Egy rakat ügyvéd vesz körül a munkahelyen. Sok unicum laudés majd csak összerak valami nyerő stratégiát nekem. 😀Lehet, de ha szükséged lesz majd védőbeszédre (későn hazaérés, főleg kajlán stb), ott ez kevés lesz.......😊Nem, de az ördög nem alszik. Mármint nem az 'asszony' az ördög.Asszony olvassa a fórumot a nickedről? Rookie mistake 😕Nálunk nagy a féltékenységi ráta.Horvát szurkoló nénik még mindig szuperek.A cheerleaderek a meccs részei. Mindig mondom asszonynak is.
Jah, bocsánat, meccshez kéne hozzászólni: gól...
kishaszi
Fast Willie
Úgyhogy gyorsan beírom: szép a meze a ruszkiknak. Remélem ezzel annulálom a horvát leányzók méltatását.
kishaszi
Gergőbácsi
Huhh asszem ez szép mentés. Büszke vagyok magamra.
kishaszi
csi77
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."