NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Soha nem értettem, hogy az ilyen meccsekért miért veszik elő a bírókat. Mindkét csapat undorító favágó módon játszott, ő meg ennek megfelelően reagált.az tényleg egy alja meccs volt, balfasz bíróval. már csak a nézőtéri tömegverekedés hiányzott.Ahol több lapot láttunk, mint egy átlag Hearthstone meccsen.Kösz, csak így hirtelen egy kiállítás sem ugrott be....Ha nosztalgiázni akarsz, emlékezz a holland-portugálra
csi77
Gergőbácsi
iktriad
slowmotion
több mint 6 éve
Fernandovics amúgy tényleg elég jól játszik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Jól jött volna a hegyVagy legalább a Véreb.
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Szerintem a ruszki fordult beleadott egy gyomrost az egyik ruszkinakigazán civilizált megoldás Vidától, de szerintem a reptéren lesz még egy testüregvizsgálat ebből.mit csinált?
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 6 éve
Modric Rosickyre emlékeztet.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
az tényleg egy alja meccs volt, balfasz bíróval. már csak a nézőtéri tömegverekedés hiányzott.Ahol több lapot láttunk, mint egy átlag Hearthstone meccsen.Kösz, csak így hirtelen egy kiállítás sem ugrott be....Ha nosztalgiázni akarsz, emlékezz a holland-portugálra
csi77
Gergőbácsi
iktriad
több mint 6 éve
Jól jött volna a hegy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ahol több lapot láttunk, mint egy átlag Hearthstone meccsen.Kösz, csak így hirtelen egy kiállítás sem ugrott be....Ha nosztalgiázni akarsz, emlékezz a holland-portugálra
csi77
Gergőbácsi
több mint 6 éve
na, mindjárt jön a ruszki gól
több mint 6 éve
adott egy gyomrost az egyik ruszkinakigazán civilizált megoldás Vidától, de szerintem a reptéren lesz még egy testüregvizsgálat ebből.mit csinált?
slowmotion
Kampman
több mint 6 éve
Kösz, csak így hirtelen egy kiállítás sem ugrott be....Ha nosztalgiázni akarsz, emlékezz a holland-portugálra
csi77
több mint 6 éve
Kampman
28 323
igazán civilizált megoldás Vidától, de szerintem a reptéren lesz még egy testüregvizsgálat ebből.mit csinált?
slowmotion
több mint 6 éve
Volt már piros lap ezen a vb-n?Neymarnak kijött volna, ha mindig sárgát kap egy műesésnél.
csi77
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
ruszkiktól a harmadik meccsen, miután kijött a doppinghírŐ fehér játékosokra gondolt, hogy ők kaptak-e már piri lapotVolt már piros lap ezen a vb-n?A kolumbiai védő Japán ellen
csi77
Kampman
flzoli
több mint 6 éve
Kösz, csak így hirtelen egy kiállítás sem ugrott be....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
igazán civilizált megoldás Vidától, de szerintem a reptéren lesz még egy testüregvizsgálat ebből.
több mint 6 éve
Ő fehér játékosokra gondolt, hogy ők kaptak-e már piri lapotVolt már piros lap ezen a vb-n?A kolumbiai védő Japán ellen
csi77
Kampman
több mint 6 éve
Rajottem miert hozzak le mindig ezt a batart a vege elott 10 perccel....amator oroszok, minden jatekosnak ugyan annyi doppingot adnak meccs elott, persze h a hegyomlas meretu Dzyubabol elobb kijon, mint az 50 kilos Golovinbol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Volt már piros lap ezen a vb-n?Boateng a svédek ellen
csi77
több mint 6 éve
És Boateng a svédek ellen.Volt már piros lap ezen a vb-n?A kolumbiai védő Japán ellen
csi77
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
Volt már piros lap ezen a vb-n?igen, pl. kapott egy svájci is
csi77
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Volt már piros lap ezen a vb-n?Kolumbia hamar kapott.
csi77
több mint 6 éve
Rájöttem: Dzjuba erőteljes csatárjátéka Dzurják Csöpi legszebb napjait idézi. És még a “dz” is stimmel.Màr csak a hajàval kéne valamit tenni 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Volt már piros lap ezen a vb-n?persze. pl a Kolumbia-Japánon, rögtön az elején
csi77