NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Jó, de a szibériai bányákhoz képest Recsk egy Riviéra
Pont ez a vadállat hozzáállás kéne a magyar padra is a zseléfejű botlábúaknak
flzoli
több mint 6 éve
A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊hat a Kreml-el en se packaznek, mig nalunk nem kell attol fosni h komoly buntit kapnanak...
Pont ez a vadállat hozzáállás kéne a magyar padra is a zseléfejű botlábúaknak
flzoli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ez a Csebisev tuti nem marad a Villarealnál
több mint 6 éve
De vicc, hogy ezek a horvátok a hátsó orosz hibákat nem használják ki...még a labdát is eladják
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊 Pont ez a vadállat hozzáállás kéne a magyar padra is a zseléfejű botlábúaknak
több mint 6 éve
lol ezt remelem beirjak kapuralovesnek 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem tudon túltenni magam a középső orosz védő helyezkedésén a horvát gólnálMert a többieké érthető?
r.baggio
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Az oroszok eddig a második félidőben négyszer adták el a labdát a saját tizenhatosuknál.Own Goal melegít😁
több mint 6 éve
Némi zavar a ruszkiknál
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Megàtkoztuk a ruszkikat 😊
több mint 6 éve
Ignác rossz puntja
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/36792779_2125668414142204_8243241065180561408_n.png?_nc_cat=0&oh=7f72f3ba4186e889bba8fee37e0c6451&oe=5BD2B5EF😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Nem tudon túltenni magam a középső orosz védő helyezkedésén a horvát gólnálPintér Attila: A tolódás szabályai c. könyvét kisorsoljuk Ignasevich és Lovren között
r.baggio
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Georges már a belga kispad mögött bújkál Thierry Henry-nak öltözve. Véletlen lenne a menetelésük?Leekens, még mindig itt bújkálsz és reménykedsz?Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!George vagyok Kispestről.
Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
Vrij6
Fast Willie
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Nem tudon túltenni magam a középső orosz védő helyezkedésén a horvát gólnál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
több mint 6 éve
Tomai Judit nem unja még az egyperceseket?😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Leekens, még mindig itt bújkálsz és reménykedsz?Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!George vagyok Kispestről.
Vrij6
Fast Willie
több mint 6 éve
Freud és a tudat alatti forog a sírjában....Biztos kansasi a csaj:Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊uploads.disquscdn.com/images/26fb62ab609243e872f83836e2387d256224fcf955fa60315911173c7facf516.jpg
Ott senkit sem zavartatok volna, maximum azt a pár angol drukkert, aki már úgyis orgazmus közelben volt
flzoli
Tactful Cactus
goo.gl/images/x9PmUo
Fast Willie
Pontosabban azért forgolódik, mert fáj a sejhaja
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
több mint 6 éve
a Ref mindig ad fel feladatokat különböző témákban a pre-game-re, amit két órával kickoff előtt kezdünk. pl rádiós kommunikáció, 8 fős crew, ilyenek. vannak amikor egy szituáción kell végigmenni, hogy mi lesz a kövi play, mire indul az óra. ezek általában nagyon nyakatekert playek, és sosem fordulnak elő 😊 meg én a pozíciómban előforduló gyakori szabálytalanságokat szoktam átnézniHogyan kell készülni egy meccsre? Komolyan kérdezem.Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊azon a meccsen még én is a holnapi div 1 elődöntőre készültem, annyira izgi volt 😀
Ott senkit sem zavartatok volna, maximum azt a pár angol drukkert, aki már úgyis orgazmus közelben volt
flzoli
Löfli
Kampman
több mint 6 éve
Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Biztos kansasi a csaj:Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊uploads.disquscdn.com/images/26fb62ab609243e872f83836e2387d256224fcf955fa60315911173c7facf516.jpg
flzoli
Tactful Cactus
goo.gl/images/x9PmUo
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Otthon:Hogyan kell készülni egy meccsre? Komolyan kérdezem.Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊azon a meccsen még én is a holnapi div 1 elődöntőre készültem, annyira izgi volt 😀
flzoli
Löfli
Kampman
Lefekteted az asszonyt (megoldod, hogy ne tudjon akarjon kijönni a szobából), kiveszed a hűtőből az előre odarakott sört, kibontod a sós akármi zacskóját
Kocsma:
Bemész, rendelsz, iszol amíg kezdődik a meccs
majd folytatod
Emberek között szurkolva:
Felméred a terepet, kik vannak többen, majd idomulsz
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊
flzoli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!