NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!George vagyok Kispestről.
Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
Vrij6
több mint 6 éve
Soha rosszabb fél félidőt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Hogyan kell készülni egy meccsre? Komolyan kérdezem.Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊azon a meccsen még én is a holnapi div 1 elődöntőre készültem, annyira izgi volt 😀
Ott senkit sem zavartatok volna, maximum azt a pár angol drukkert, aki már úgyis orgazmus közelben volt
flzoli
Löfli
több mint 6 éve
Félreértettétek, én a vb-re magára értettem, hogy ott már Klose volt az ügyeletes "sztár"A régi NDK az majdnem Lengyelország 😛Amennyiben az volt, az akkor a vb szinvonalat minositi. Johetett volna a spanyol nemet vagy olasz nemet a 8 kozott, de ugye a birok nem igy gondoltak. Ballack neked miota lengyel?Korszakos fostalicska volt, akik, mint mindig gyenge csoportba kerültek, de most kivételesen a kieséses szakaszban sem kellett nagyon beszarniuk az erőlködéstől. Ott már a lengyel gyerek fejelgette a gólókat, nagy zseni volt.Olyannyira asszisztalt, hogy csak egy elkepesztoen nagy kapusbravur miatt nem szereztek meg a vezetest a dontoben.Azért az a német csapat korszakos volt.Panama, Tunézia, Kolumbia, Svédország, Horvátország/Oroszország.A 2002-es Németország is egy hasonlóan illusztris névsoron ment keresztül, Szaúd-Arábia volt az egyetlen nagycsapat, akiket megvertek.
Ezt az 5 válogatottat kell megverni ahhoz, hogy VB-döntőt játszhasson egy válogatott.
Na ezért kéne kijutnunk egy VB-re, aztán reménykedni valami hasonlóban.
Sobri Jóska
Kampman
Pontosabban egy korszakos és zseniális csapat ellen aszisztált a döntőben
flzoli
Vrij6
csi77
Vrij6
Egyébként összekeverte, akkor Klose vitte őket a csoportkörben, Ballack pedig utána. Amúgy is a legröhejesebb dolog ez a sárga lapok miatti eltiltás.
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Löfli (majdnem) minden gondolata tartalmazhat értékes, hasznos vagy humoros tartalmat. Esetleg alle drei zusammen.úgy kell neked, miért olvastad el, még be is spoilerezteÉpp eszem.| fingok 😀 |na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
Löfli
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊azon a meccsen még én is a holnapi div 1 elődöntőre készültem, annyira izgi volt 😀
Ott senkit sem zavartatok volna, maximum azt a pár angol drukkert, aki már úgyis orgazmus közelben volt
flzoli
több mint 6 éve
Mért nem a délutáni meccsre tartogattátok a belgyógyászati kurzust? 😊 Ott senkit sem zavartatok volna, maximum azt a pár angol drukkert, aki már úgyis orgazmus közelben volt
több mint 6 éve
Mondjuk egy 2 támadó 5 védő szituban zavartalanul beadni, a tök üresen érkező egyetlen csatárra... az is megérne egy elemzést.
több mint 6 éve
Kampman
28 323
úgy kell neked, miért olvastad el, még be is spoilerezteÉpp eszem.| fingok 😀 |na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Ide vki beírhatja a tehenes mondástVagy az utólag visszavont góloknál?na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
ezért tettem spoilerbe 😀Épp eszem.| fingok 😀 |na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Véleményem szerint a szláv nyelvcsaládba tartozó ország válogatottja jut ma tovább az elődöntőbe.egy piros-fehér-kék zászlajú csapat
Vrij6
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
csattanós válasz| fingok 😀 |na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
| fingok 😀 |na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Vagy az utólag visszavont góloknál?na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
Fast Willie
több mint 6 éve
A 16os inkább tekebábuk gyülekezetének nézett ki az imênt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
mintha a kanadai kommentátor az oroszoknak szurkolna... 😀Lehet stukkert tartanak a tarkójához az FSZB-sek. 😊
Löfli
több mint 6 éve
Véleményem szerint a szláv nyelvcsaládba tartozó ország válogatottja jut ma tovább az elődöntőbe.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
na erről majdnem lemaradt a kamera is 😀Amúgy már rég kérdezni akartam, hogy a kapufáknál mi történik veled? Mellémegy?😂
Löfli
több mint 6 éve
Épp írni akartam, hogy déli szomszédaink összeomlani látszanakKiégtek, aztán feltámadtak poraikból. A horvátok a VB Tom Bradyei?
Gergőbácsi
több mint 6 éve
mintha a kanadai kommentátor az oroszoknak szurkolna... 😀
több mint 6 éve
Klose nem rúgott gólt az egyenes kieséses szakaszban, ezt muszáj volt javítanom, mert tény. 😀Már megint te! 😊Amennyiben az volt, az akkor a vb szinvonalat minositi. Johetett volna a spanyol nemet vagy olasz nemet a 8 kozott, de ugye a birok nem igy gondoltak. Ballack neked miota lengyel?Korszakos fostalicska volt, akik, mint mindig gyenge csoportba kerültek, de most kivételesen a kieséses szakaszban sem kellett nagyon beszarniuk az erőlködéstől. Ott már a lengyel gyerek fejelgette a gólókat, nagy zseni volt.Olyannyira asszisztalt, hogy csak egy elkepesztoen nagy kapusbravur miatt nem szereztek meg a vezetest a dontoben.Azért az a német csapat korszakos volt.Panama, Tunézia, Kolumbia, Svédország, Horvátország/Oroszország.A 2002-es Németország is egy hasonlóan illusztris névsoron ment keresztül, Szaúd-Arábia volt az egyetlen nagycsapat, akiket megvertek.
Ezt az 5 válogatottat kell megverni ahhoz, hogy VB-döntőt játszhasson egy válogatott.
Na ezért kéne kijutnunk egy VB-re, aztán reménykedni valami hasonlóban.
Sobri Jóska
Kampman
Pontosabban egy korszakos és zseniális csapat ellen aszisztált a döntőben
flzoli
Vrij6
csi77
Vrij6
Klosére gondoltam, nyilván.
Ballack az ezüstkirály.
Az a vb nem volt magas színvonalú, de jó volt, except németek...
csi77
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
a vénember meddig akart még hátrálni