NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
mi történt, a labdával is elbeszélgettek meccs előtt?
több mint 6 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ajtó-ablak
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ezt hogy a rezekbe lehet kihagyniMakker oroszok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
csak ott nem állt a nők mögött senki, az orosz kurvák mögött meg ott áll a százhúsz kilós, szénné gyúrt és széttetovált Szása.Nem baj, Jenőnek már van rutinja nőkkel való verekedésbenAzok visszaütnek. NagyotVagy megütött egy orosz kurvátAzt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
gordon
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
vasztakurva
több mint 6 éve
Ez az orosz védelem...
több mint 6 éve
Jó kis autentikus faszerkezet lenne az tutiLelki szemeim előtt megjelent az új építési technológia, a zselékötés...Elég lenne őket kivezényelni a Puskáshoz kicsit dolgozzanak.A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Jó, de a szibériai bányákhoz képest Recsk egy Riviéra
Pont ez a vadállat hozzáállás kéne a magyar padra is a zseléfejű botlábúaknak
flzoli
Fast Willie
Talán ha a kezük munkája benne van jobban hajtanak majd a hazai pályán....
flzoli
Fast Willie
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
Nálunk meg a prejudiceLangyos tempó? Ez a szpíker valami homár filmet néz?A háttérben a Pride megy nála
Gergőbácsi
Fast Willie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Lelki szemeim előtt megjelent az új építési technológia, a zselékötés...Elég lenne őket kivezényelni a Puskáshoz kicsit dolgozzanak.A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Jó, de a szibériai bányákhoz képest Recsk egy Riviéra
flzoli
Fast Willie
flzoli
több mint 6 éve
Azután pláne!Én szeretem a tizenegyesrúgásokat.Kivéve 0-0 után
Jöhetnek.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 6 éve
horvátok megint a 11-esekre játszanak. meg az oroszok is 😀Orosz rulett 😊
Löfli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Inkább erről mesélj mint a tulipános fafapucs sör fétisedről 😊Azok visszaütnek. NagyotVagy megütött egy orosz kurvátAzt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Jójó, nincs vizsgaidőszak, de megmagyarázhatná a kommentátor, mikor van les, hogy működik a videobíró, stb.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
gordon
Fast Willie
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Én szeretem a tizenegyesrúgásokat.Kivéve 0-0 után
Jöhetnek.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Langyos tempó? Ez a szpíker valami homár filmet néz?A háttérben a Pride megy nála
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nem baj, Jenőnek már van rutinja nőkkel való verekedésbenAzok visszaütnek. NagyotVagy megütött egy orosz kurvátAzt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
gordon
Fast Willie
több mint 6 éve
Én szeretem a tizenegyesrúgásokat.Jöhetnek.
több mint 6 éve
horvátok megint a 11-esekre játszanak. meg az oroszok is 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Azok visszaütnek. NagyotVagy megütött egy orosz kurvátAzt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
gordon
több mint 6 éve
Langyos tempó? Ez a szpíker valami homár filmet néz?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Elég lenne őket kivezényelni a Puskáshoz kicsit dolgozzanak.A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Jó, de a szibériai bányákhoz képest Recsk egy Riviéra
flzoli
Fast Willie
több mint 6 éve
Vagy megütött egy orosz kurvátAzt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Azt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
iktriad
Esetleg őt találta meg a KGB
több mint 6 éve
nem mernék. a harmadik szabadidős lábtörés után szót fogadnának neki.A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Rövid úton megbuktatnák.
flzoli
Kampman
több mint 6 éve
Azt mondod az írek után talált pár orosz ivócimborát? 😊Oroszország. Alkoholizmus. Elvonók. Knézy Jenő.Nem tudom hazaküldték-e, de volt egy-két meccs, ahol az elvileg végig itthon ülő Székely Dávid kommentált helyette. Nem tudom ezt megmagyarázták-e utólag.Azért 1-2 nézői sms-t/e-mailt most már igazán beolvashatnának a meccsek alatt!Ricsi nélkül az nem poén. Esetleg a (talán már hazaküldött) Crazy Jenővel lehetne az.
Vrij6
iktriad
Kampman
A kirakós apró darabjai
Fast Willie
több mint 6 éve
Kampman
28 323
A köpcös Hiter reinkarnáció ruszki edző jól tolja 😊Rövid úton megbuktatnák.
flzoli