Filmek
40 feliratkozó
2 órája
www.mafab.hu/article/prime-video-minden-rekordot-megdontott-az-uj-sikerfilm-50-millio-nezonel-jar-egyetlen-hetvege-utan-1Ezeket a darabokat eleve streamingre optimalizálják, nem is értem, miért vállaltak be egy box office bustot.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 órája
www.mafab.hu/article/prime-video-minden-rekordot-megdontott-az-uj-sikerfilm-50-millio-nezonel-jar-egyetlen-hetvege-utan-1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 órája
Emily the criminalebbe a clipbe/shortba futottam bele youtuben és mondom megnézem a filmet is
www.youtube.com/watch?v=JYXuDU2Z7MY
alapvetően más mint amire számítottam, Aubrey és Theo Rossi is sztem jól hozza a szerepét
a filmből viszont valami hiányzik, nem tudom hogy mi
egyszeri nézésre simán ajánlom, hátha valaki többet tud kivenni belőle mint én
a finálé tetszett
1 napja
Egy szoval nem irtam, hogy milyen film a Die hard. Azt irtam, hogy nem egy egyedi tortenet, nem is realis, hiaba szeretjuk es imadjuk McClane-t, attol meg a valo eletben aligha elne tul annyi mindent egy ember, mint amit o. Megis kultfilm lett. Lasd, John Wick. Mint ahogy a Carry on sem egyedi, nem realis es nem is tul okos, megis lehet, hogy par ev mulva meg kultfilm lesz valamiert, mert a fanok felkapjak. Es ebben a filmben legalabb megprobaltak valami ujat adni, meg ha bugyuta is volt helyenkent, meg nagyjabol vegig kiszamithato. A mai tucatfilmek kozott szamomra mar ez is becsulendo.A Die Hard minden idők legjobb karácsonyi mozija.Ha ma nezi valaki a Die hardot, az sem sokkal egyedibb egyebkent. Aztan megis kultfilm lett belole, es egy franchise. Mivel sok esetben elfogyott az otlet, a kreativitas, meg vagy lustak, vagy nem is mernek uj dolgokhoz nyulni a studiok, szvsz egyre nehezebb is ilyen tenyleg rendesen kidolgozott filmeket, minden szempontbol. A rengeteg otvar tucatfos mellett nekem peldaul mar az is oriasi dolognak szamit, hogy egyaltalan vegig tudok nezni egy filmet es nem ugy allok fel, hogy ez egy fos volt, hanem ha ravagom, hogy egynek rendben volt ez.Egyszernézős, izgulgatós, kikapcsolódásnak jó, de | agyat is inkább ki kell kapcsolni nézése közben, mert "halálos iramban szintű" realitása és komolysága van. |Kézipoggyász meglepően jó lett. NetflixTeljesen rendben van, egyszernézős szórakozás, de annak tökéletes.
Nomac
Dzsokijuing
bogjosi
Ezt epp tegnap neztem, egynek elment, nyilvan nem egy agytroszt alkotas.
Ami nekem az elmult nehany honapbol kifejezetten tetszett, pedig mindennemu varakozas nelkul ultem le megnezni, az a Lake Caddo volt.
Ma viszont megneztem a Joker 2-t. Nekem mar az elso sem jott be, szerintem minden idok egyik legtulertekeltebb filmje, de ez a masodik resz... Ez meg minden idok egyik legnagyobb flopja, minden teren. Nekem ez a nezhetetlen kategoria volt. Egy teljes kaosz, katyvasz forgatokonyv es rendezes, szineszi jatek teren. Mint pedig film, egy ertelmetlen szenvedes. Ezt kar volt megcsinalni, annak pedig vegkepp semmi ertelme sem volt, hogy kis tulzassal musicalt csinaljanak belole.
Bar alapbol annak sem lattam ertelmet, hogy megcsinalnak egy Jokert, amire elobb rasutik, hogy semmi koze a Batman-fele Jokerhez, majd kozlik, hogy megis van. De megis egy teljesen kulonallo univerzumban tartjak es kezdik el epiteni. Aztan elkezdenek melle odavagni DC-szereploket, de meg ezutan is kifejezetten kerulik, hogy barmi koze legyen peldaul az uj Batman univerzumhoz. Majd most meghuznak egy olyat, mint itt a masodik resz vegen. Elegge wtf kategoria. Na de mindegy, biztos sokaknak bejott. En vert pisaltam, hogy ezt a filmet ne kapcsoljam ki fel ora utan.
Stez
Dzsokijuing
1 napja
A Die Hard minden idők legjobb karácsonyi mozija.Ha ma nezi valaki a Die hardot, az sem sokkal egyedibb egyebkent. Aztan megis kultfilm lett belole, es egy franchise. Mivel sok esetben elfogyott az otlet, a kreativitas, meg vagy lustak, vagy nem is mernek uj dolgokhoz nyulni a studiok, szvsz egyre nehezebb is ilyen tenyleg rendesen kidolgozott filmeket, minden szempontbol. A rengeteg otvar tucatfos mellett nekem peldaul mar az is oriasi dolognak szamit, hogy egyaltalan vegig tudok nezni egy filmet es nem ugy allok fel, hogy ez egy fos volt, hanem ha ravagom, hogy egynek rendben volt ez.Egyszernézős, izgulgatós, kikapcsolódásnak jó, de | agyat is inkább ki kell kapcsolni nézése közben, mert "halálos iramban szintű" realitása és komolysága van. |Kézipoggyász meglepően jó lett. NetflixTeljesen rendben van, egyszernézős szórakozás, de annak tökéletes.
Nomac
Dzsokijuing
bogjosi
Ami nekem az elmult nehany honapbol kifejezetten tetszett, pedig mindennemu varakozas nelkul ultem le megnezni, az a Lake Caddo volt.
Ma viszont megneztem a Joker 2-t. Nekem mar az elso sem jott be, szerintem minden idok egyik legtulertekeltebb filmje, de ez a masodik resz... Ez meg minden idok egyik legnagyobb flopja, minden teren. Nekem ez a nezhetetlen kategoria volt. Egy teljes kaosz, katyvasz forgatokonyv es rendezes, szineszi jatek teren. Mint pedig film, egy ertelmetlen szenvedes. Ezt kar volt megcsinalni, annak pedig vegkepp semmi ertelme sem volt, hogy kis tulzassal musicalt csinaljanak belole.
Bar alapbol annak sem lattam ertelmet, hogy megcsinalnak egy Jokert, amire elobb rasutik, hogy semmi koze a Batman-fele Jokerhez, majd kozlik, hogy megis van. De megis egy teljesen kulonallo univerzumban tartjak es kezdik el epiteni. Aztan elkezdenek melle odavagni DC-szereploket, de meg ezutan is kifejezetten kerulik, hogy barmi koze legyen peldaul az uj Batman univerzumhoz. Majd most meghuznak egy olyat, mint itt a masodik resz vegen. Elegge wtf kategoria. Na de mindegy, biztos sokaknak bejott. En vert pisaltam, hogy ezt a filmet ne kapcsoljam ki fel ora utan.
Stez
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Ha ma nezi valaki a Die hardot, az sem sokkal egyedibb egyebkent. Aztan megis kultfilm lett belole, es egy franchise. Mivel sok esetben elfogyott az otlet, a kreativitas, meg vagy lustak, vagy nem is mernek uj dolgokhoz nyulni a studiok, szvsz egyre nehezebb is ilyen tenyleg rendesen kidolgozott filmeket, minden szempontbol. A rengeteg otvar tucatfos mellett nekem peldaul mar az is oriasi dolognak szamit, hogy egyaltalan vegig tudok nezni egy filmet es nem ugy allok fel, hogy ez egy fos volt, hanem ha ravagom, hogy egynek rendben volt ez.Egyszernézős, izgulgatós, kikapcsolódásnak jó, de | agyat is inkább ki kell kapcsolni nézése közben, mert "halálos iramban szintű" realitása és komolysága van. |Kézipoggyász meglepően jó lett. NetflixTeljesen rendben van, egyszernézős szórakozás, de annak tökéletes.
Nomac
Dzsokijuing
bogjosi
1 napja
ozibozi
17 414
MegalopolisAmi
nem értem hogy gondolhatta bárki hogy ez a film így alkalmas arra hogy a nagy közönségnek bemutatásra
vagy akár hogy az előkészületek kész voltak a forgatás elkezdésére?
a forgatókönyv egy katyvasz, az effektek gyengék, a greenscreen többször leugrik
a színészek olyan teátrális ripacskodást vágnak le amire a magyar művészkedő filmek is csettintenének
de nem tudom őket hibáztatni mert ez az amit vártak tőlük
Coppola valami nagyot akart mondani és lerakni egy mesterművet, de egy művészkedő saját fingját felszívó katyvasz lett
kár érte mert látni hogy lehetne egy jó film
Negritis, a vajda
Az IMDB-n 4.8 /és nem horror /
az tényleg szar lehet.
1 napja
bogjosi
1 543
Egyszernézős, izgulgatós, kikapcsolódásnak jó, de | agyat is inkább ki kell kapcsolni nézése közben, mert "halálos iramban szintű" realitása és komolysága van. |Kézipoggyász meglepően jó lett. NetflixTeljesen rendben van, egyszernézős szórakozás, de annak tökéletes.
Nomac
Dzsokijuing
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Megalopolisnem értem hogy gondolhatta bárki hogy ez a film így alkalmas arra hogy a nagy közönségnek bemutatásra
vagy akár hogy az előkészületek kész voltak a forgatás elkezdésére?
a forgatókönyv egy katyvasz, az effektek gyengék, a greenscreen többször leugrik
a színészek olyan teátrális ripacskodást vágnak le amire a magyar művészkedő filmek is csettintenének
de nem tudom őket hibáztatni mert ez az amit vártak tőlük
Coppola valami nagyot akart mondani és lerakni egy mesterművet, de egy művészkedő saját fingját felszívó katyvasz lett
kár érte mert látni hogy lehetne egy jó film
1 napja
Look up. #Superman only in theaters July 11. pic.twitter.com/hXaGAtRAGB
— James Gunn (@JamesGunn) December 16, 2024
2 napja
Heretichuhh, ez erős volt
színészileg magasan kiemelkedik a film, de kétlem hogy bárki kapna érte jelölést végül
3 napja
Kézipoggyász meglepően jó lett. NetflixTeljesen rendben van, egyszernézős szórakozás, de annak tökéletes.
Nomac
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 napja
Kravenótvar fost vártam, de egy vállalható akciót kaptam
a címszereplő karaktere számomra működött
az akciók nagy része jó vagy korrekt volt, a 18as karikához képest a naturalista gore nem volt túl sok (john wick szintet vártam volna)
a történet sokszor volt blőd vagy kretén, de annyira elég volt hogy ne nézzem az órám
a CG nem volt jó, de kiugróan szarnak is csak pár helyen mondanám
ami a gond hogy ez a film nem ér 130 percet, fél órát ki kellett volna vágni a picsába
War of Rihirrin
az art és anime style sztem jó volt, viszont az animáció nagyon sokat bukott az inkonzisztens vagy alacsony fps miatt
lehet hogy otthoni TV-n jobban fog működni
a történet nem volt rossz, egy egyszerű hisztis gyerek próbál bosszút állni az apjáért jellegű "királydráma"
láttuk 1000x, de a filmhez elég lett volna
viszont tele volt tolkienhez méltó bugyuta megoldásokkal vagy nem megoldásokkal amitől többször fogtam a fejem
4 napja
ozibozi
17 414
Jogos, Főleg hogy egy helyen vannak, így olyan a is belebotlasz Amibe amúgy sohaén is töltök le filmeket meg sorozatokat mer sok minden egyszerűen beszerezhetetlen legálisan itthonIgen, de ha Majd ezt szankcionálják is, akkor talán szempont lehet ez is.Az igazsághoz Azért hozzátartozik hogy Ezek 95 százaléka elérhető simán a neten, a Ncore-tőle a YouTube ig sok helyen stb.meg legális ...
Annyi, hogy itt egyben vannak, így jóval könnyebb válogatni.
ozibozi
Negritis, a vajda
Addig kb csak az internet szabadsága egy letöltés amit amúgy már kb százszor kifizettettek az évek során pl mikor csak ha egy üres CD-t is vettél akár már 1999-ben vagy bármikor amit felszámoltak rá és vagy eltűnt vagy nem.
😎
ozibozi
de ha van legális opció akkor miért ne?
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
4 napja
én is töltök le filmeket meg sorozatokat mer sok minden egyszerűen beszerezhetetlen legálisan itthonIgen, de ha Majd ezt szankcionálják is, akkor talán szempont lehet ez is.Az igazsághoz Azért hozzátartozik hogy Ezek 95 százaléka elérhető simán a neten, a Ncore-tőle a YouTube ig sok helyen stb.meg legális ...
ozibozi
Negritis, a vajda
Addig kb csak az internet szabadsága egy letöltés amit amúgy már kb százszor kifizettettek az évek során pl mikor csak ha egy üres CD-t is vettél akár már 1999-ben vagy bármikor amit felszámoltak rá és vagy eltűnt vagy nem.
😎
ozibozi
de ha van legális opció akkor miért ne?
4 napja
ozibozi
17 414
Igen, de ha Majd ezt szankcionálják is, akkor talán szempont lehet ez is.Az igazsághoz Azért hozzátartozik hogy Ezek 95 százaléka elérhető simán a neten, a Ncore-tőle a YouTube ig sok helyen stb.meg legális ...
ozibozi
Negritis, a vajda
Addig kb csak az internet szabadsága egy letöltés amit amúgy már kb százszor kifizettettek az évek során pl mikor csak ha egy üres CD-t is vettél akár már 1999-ben vagy bármikor amit felszámoltak rá jogdíjként és vagy eltűnt vagy nem. Ki tudja ezt követni
😎
Szerkesztette: ozibozi
4 napja
Az igazsághoz Azért hozzátartozik hogy Ezek 95 százaléka elérhető simán a neten, a Ncore-tőle a YouTube ig sok helyen stb.meg legális ...
ozibozi
4 napja
ozibozi
17 414
Az igazsághoz Azért hozzátartozik hogy Ezek 95 százaléka elérhető simán a neten, a Ncore-tőle a YouTube ig sok helyen stb.Annyi, hogy itt egyben vannak, így jóval könnyebb válogatni.
4 napja
Kb. minden régebbi magyar film fent van, Jancsó, Tarr, Szomjas, Grünvalsky, Bereményi, Mészáros Márta, Szabó István, stb., animaciós filmek, régi dokuk.top3 az ingyenesen elérhetőek közül?Adventtől Vízkeresztig ingyenes!Nem ismertem ezt az alkalmazást, kurva jó magyar filmek vannak.
www.filmio.hu/ingyenes
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
törölt kristof
Bekedvenceltem 35 olyat az ingyenesekből, amiket már láttam (Tanú, Tizedes meg a többiek, Két félidő a pokolban, Kopaszkutya, Sose halunk meg, Falfúró, Csinibaba, Te rongyos élet, Ripacsok, Eldorádó, Egészséges erotika, stb.), meg amiket még nem (Mephisto trilógia, Talpuk alatt fütyül a szél, Kilenc hónap, Tanítványok, Pendragon legenda, stb.).
4 napja
top3 az ingyenesen elérhetőek közül?Adventtől Vízkeresztig ingyenes!Nem ismertem ezt az alkalmazást, kurva jó magyar filmek vannak.
www.filmio.hu/ingyenes
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 napja
Adventtől Vízkeresztig ingyenes!Nem ismertem ezt az alkalmazást, kurva jó magyar filmek vannak.
www.filmio.hu/ingyenes
Dzsokijuing
4 napja
Kézipoggyász meglepően jó lett. Netflix
4 napja
Adventtől Vízkeresztig ingyenes!www.filmio.hu/ingyenes
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
Tombstone.Nrmrég készült egy minisorozat. A valós eseményeket dolgozza fel, történészek segítségével. Még a filmnél is jobb. Tudom ajánlani. Én Netflixen láttam.
Nem tudom hányszor néztem már meg, pedig szerintem ha a film egészet nézzük, az embernek inkább van olyan érzésem, hogy ebbe több lett volna mint hogy na ez pontra lett téve.
De egy egy része, zseniális. Az OK Corral shoot out szerintem ebben lett a leglátványosabban megcsinálva. Kurt Russelt és Sam Elliotot amugy is bírom, Kilmer Doc Holiday-e meg szerintem legendás. Egymaga majdhogynem viszi a filmet.
Cowboykarcsi90
Állat vagyok, ami enni kér...
6 napja
Hiányzik egy rész, a 28 hónappal később 😊Az első két részt én is imádtam, különösen a második volt szerintem zsenialis.28 évvel későbbImádom ezt a sorozatot.
youtu.be/mcvLKldPM08?si=K5eqMNNqCYTAXc4H
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Remélem ezt sem basszak el.
Cowboykarcsi90