Filmek

39 feliratkozó

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 320 — balazs.t85@gmail.com
annyit szidjátok és twitteren annyira dícsérték hogy mégis ezt nézem meg inkább ma
a "pocahontas szuperhős" téma elég vicces mikor az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka a horizon zero dawnban szintén egy pocahontas lesz szuperhős

az meg hogy nem csatlakozik a többi filmhez valószínűleg előnyére válik, mer így nem tud mit elbaszni

edit 1:
rendezőre rákerestem
 en.wikipedia.org/wiki/Dan_Trachtenberg
He is not related to actress Michelle Trachtenberg.[17]

edit2:
a film hulu ami "csak" 66%ban disney, 33% comcast
Negritis, a vajda
Azért is fura, mert engem soha nem zavart ha nő a főszereplő egy "férfi" szerepben, vagy több a meleg, fekete, etc egy filmben, de itt valahogy nagyon nem illett ide..
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 237 — The Mathematician
annyit szidjátok és twitteren annyira dícsérték hogy mégis ezt nézem meg inkább ma
a "pocahontas szuperhős" téma elég vicces mikor az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka a horizon zero dawnban szintén egy pocahontas lesz szuperhős

az meg hogy nem csatlakozik a többi filmhez valószínűleg előnyére válik, mer így nem tud mit elbaszni

edit 1:
rendezőre rákerestem
 en.wikipedia.org/wiki/Dan_Trachtenberg
He is not related to actress Michelle Trachtenberg.[17]

edit2:
a film hulu ami "csak" 66%ban disney, 33% comcast

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 320 — balazs.t85@gmail.com
Csatlakozom Stez-hez, annyi különbséggel hogy én élveztem az elejét, amíg a Pocahontas nem lett szuperhős.

Általában nem szokott zavarni ha megkap egy férfi szerepet egy nő, de itt most kifejezetten irritált.. 1719-ben vagyunk, ne akarják már nekem bemesélni hogy egy indán törzsben egy nő lesz a nagy vadász...

Amit Stez is felhozott, ebben az értelemben semmi értelme nem volt. Nagyon tetszett az eleje ahogy az álaltokra vadászik, ahogy szinte minden fegyverét megmutatják amiken látszik hogy 300 évvel vagyunk az eddig megismertek előtt. Az első egy óra simán maradhatott volna, majd amikor mindenkit levadászik mehetne vissza az "űrbe", mondjuk kapnánk egy pár percben egy kis történetet miért is jött ide...vagy bármi más
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 730 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Prey.

Ugy tunik, manapsag tudatosan arra mennek a studiok, hogy ezekkel a regi nagy filmekkel valami uj resszel lehuzzanak emg egy bort rola, a friss filmben semmi sem tortenik, lofasz az egesz, csak probaljak visszahozni a nezobe azt a regi erzest. Ilyenek az sw-sorozatok es kb minden mostansag, ez a Predator film is.

Csak igazabol egy rakat kaka. Tenyleg semmi sem tortenik, az elso perctol kezdve untam, az utolsoig. Ertem en, hogy Pocahontas fasza csavo, ertem en, hogy manapsag a noket tolni kell es meg egy himringyo is csak no lehet a mai vilagban, de valami iszonyat nevetseges, hogy a Swarcival faszan indulo predatort, aki ellen meg a legkikepzettebb szuperkatonak is kevesek voltak, egy tudta megallitani, nagy nehezen a predatort, azt most egy 50 kilos kislany okitja epp, akit egesz filmben oltottak, hogy egy landzsat sem tud egyenesen elhajitani kb, az itt felveszi a versenyt hol a ragadozoval, hol 5 puskas, keses ferfival.

Szoval amugy ez nem predatort film, en rajottem, hogy ez a Black widow 2, Natasha Romanoff hasznalta az idokovet, visszautazott es jol ellatta mindenki bajat.

Es persze ezekkel a filmekkel egyre inkabb sikerul magat a predatort, a felelmetes leny mitoszat is komolytalanna tenni.

Igazabol nem ertem, mi szukseg volt erre a filmre. Egy dolog, hogy komolytalan, de oszinten, rossz is. Idegesito is, mert tudod, hogy nevetseges az egesz, amit latsz. Meg persze klisek sorozata, az egvilagon semmi ujat vagy pluszt nem ad a ragadozo franchise-hoz.
Stez
A trailer is egy komplett fos, abból kiindulva a film egésze sem lehet jó.
Willie Parker
Nem lattam a trailert, de direkt ezert, mert sejtettem, hogy mar ott is csak a fejemet fogtam volna.

De remeltem, hogy adni fog a film valamit a total klises szegeny lenezett indiancsaj vs predator forgatokonyvon kivul, de igazabol nem adott az egvilagon semmit. Remeltem, hogy legalabb megprobaljak osszekapcsolni a tobbi filmmel, valami valaszt adni ra, hogy akkor miert most, miert ide, mit kell errol tudni, de meg ennyit sem kaptal meg, hogyha ezt a csunya fogas urlenyt nem lattam volna a fegyvereivel mar korabban parszor, akkor igazabol ez egy total kulonallo filmnek tunt volna, annyira csak annyit kaptal a franchise-bol, hogy ja, nezd mar, ez egy predator.

Egy kemenylegeny, aki amugy a 100 percbol 90et vegighentel szo szerint, mindenhol omlik a ver, egy igazi badass, vegig tomik beled, hogy milyen durva... Aztan akit aztan 10 perc alatt elintez Pocahontas. 🙂

Szoval szerintem ez egy nagyon elbaszott film lett, ugyanugy, mint az eddigi borlehuzos folytatasok. Es mivel tenyleg semmifele kapcsolodasi pont nem jott a tobbihez, igy total foloslegesnek erzem ezt a predator filmet ebben a formaban.

De mondjuk koze van a Disneynek hozza, szoval nem lep meg. Ott most divat ujra eloszedni a regi kozkedvelt filmeket egy vagy tobb folytatasra, a foszereplo pedig mindig egy esetlen lany, aki 70 perccel kesobb mar szuperhos lesz es hirtelen mindent tud.
Stez
A lány nem esetlen, és a film rendben van; mondjuk, az igaz, hogy nincs igazából semmi kapcsolata a korábbi Predator filmekkel.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 958 — Whoops, looks like something went wrong.
Prey.

Ugy tunik, manapsag tudatosan arra mennek a studiok, hogy ezekkel a regi nagy filmekkel valami uj resszel lehuzzanak emg egy bort rola, a friss filmben semmi sem tortenik, lofasz az egesz, csak probaljak visszahozni a nezobe azt a regi erzest. Ilyenek az sw-sorozatok es kb minden mostansag, ez a Predator film is.

Csak igazabol egy rakat kaka. Tenyleg semmi sem tortenik, az elso perctol kezdve untam, az utolsoig. Ertem en, hogy Pocahontas fasza csavo, ertem en, hogy manapsag a noket tolni kell es meg egy himringyo is csak no lehet a mai vilagban, de valami iszonyat nevetseges, hogy a Swarcival faszan indulo predatort, aki ellen meg a legkikepzettebb szuperkatonak is kevesek voltak, egy tudta megallitani, nagy nehezen a predatort, azt most egy 50 kilos kislany okitja epp, akit egesz filmben oltottak, hogy egy landzsat sem tud egyenesen elhajitani kb, az itt felveszi a versenyt hol a ragadozoval, hol 5 puskas, keses ferfival.

Szoval amugy ez nem predatort film, en rajottem, hogy ez a Black widow 2, Natasha Romanoff hasznalta az idokovet, visszautazott es jol ellatta mindenki bajat.

Es persze ezekkel a filmekkel egyre inkabb sikerul magat a predatort, a felelmetes leny mitoszat is komolytalanna tenni.

Igazabol nem ertem, mi szukseg volt erre a filmre. Egy dolog, hogy komolytalan, de oszinten, rossz is. Idegesito is, mert tudod, hogy nevetseges az egesz, amit latsz. Meg persze klisek sorozata, az egvilagon semmi ujat vagy pluszt nem ad a ragadozo franchise-hoz.
Stez
Willie Parker
Nem lattam a trailert, de direkt ezert, mert sejtettem, hogy mar ott is csak a fejemet fogtam volna.

De remeltem, hogy adni fog a film valamit a total klises szegeny lenezett indiancsaj vs predator forgatokonyvon kivul, de igazabol nem adott az egvilagon semmit. Remeltem, hogy legalabb megprobaljak osszekapcsolni a tobbi filmmel, valami valaszt adni ra, hogy akkor miert most, miert ide, mit kell errol tudni, de meg ennyit sem kaptal meg, hogyha ezt a csunya fogas urlenyt nem lattam volna a fegyvereivel mar korabban parszor, akkor igazabol ez egy total kulonallo filmnek tunt volna, annyira csak annyit kaptal a franchise-bol, hogy ja, nezd mar, ez egy predator.

Egy kemenylegeny, aki amugy a 100 percbol 90et vegighentel szo szerint, mindenhol omlik a ver, egy igazi badass, vegig tomik beled, hogy milyen durva... Aztan akit aztan 10 perc alatt elintez Pocahontas. 🙂

Szoval szerintem ez egy nagyon elbaszott film lett, ugyanugy, mint az eddigi borlehuzos folytatasok. Es mivel tenyleg semmifele kapcsolodasi pont nem jott a tobbihez, igy total foloslegesnek erzem ezt a predator filmet ebben a formaban.

De mondjuk koze van a Disneynek hozza, szoval nem lep meg. Ott most divat ujra eloszedni a regi kozkedvelt filmeket egy vagy tobb folytatasra, a foszereplo pedig mindig egy esetlen lany, aki 70 perccel kesobb mar szuperhos lesz es hirtelen mindent tud.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Viszont.
Tegnap végre meg tudtam nézni a The Tender Bar c. filmet.
Az biztos, hogy többször megfogom.
Ben bácsi valami eszméletlen mit tett le az asztalra.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Prey.

Stez
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 958 — Whoops, looks like something went wrong.
Prey.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 528 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem is tudtam, hogy lesz új Predator.
Indiános predator.
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Indiános predator.
jobbágy#JC6
egyrészt már kint van, másrészt linkeltük is ide a trailereket
nemtom ma lesz-e időm megnézni

több mint 3 éve
Indiános predator.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 149
Thirteen Lives

Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
musk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
Fontos_Vidra
Nem tudom miről beszélsz, nem ismerem a történetet, de nem volt benne Musk vagy pedofilozás.

Elolvastam mi volt, most sem lett szimpatikusabb az a köcsög Musk. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 625
Thirteen Lives

Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
musk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
több mint 3 éve
Thirteen Lives

10/6

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Lightyear. Felejtős, de nem az érzékenyítés miatt, főleg, hanem mert egy kalap szar az egész
több mint 3 éve

KeyG
mondjuk marvel filmben nem lesz

több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ezt látta már valaki itt?

Negritis, a vajda
Persze 😀

Írtam is róla pár sort. Sztori ismerős, de a képi világa valami csodálatos. A lányok egy hét alatt 3x nézték meg 😀
több mint 3 éve
ezt látta már valaki itt?

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 386 — Vikings fan
 hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_Keaton
empty taxi
Szokásos Warner faszságok.
Most az HBO Maxnál lesznek aggasztó hírek.
steelwolf
Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....
KeyG
Nyugi jövőre lelövik. 😊

Vicces, hogy egy szar platformra építettek valamit aztán csodálkoznak, hogy szar, dehát ki kellett adni,
Legalább a content jó arra megérte. 😀

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
empty taxi
steelwolf
Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 700 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
empty taxi
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 025 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pfff...

hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"

Negritis, a vajda
Csak akkor nézném meg ezt az olasz remaket, ha a főszerepeket Carlo Pedersoli és Mario Girotti játszanák.
több mint 3 éve
Pfff...

hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"