Filmek
39 feliratkozó
több mint 3 éve
g1y valaki megszámolja ,hány embert ől meg Wick egy részben?www.youtube.com/watch?v=yQKXTrt4t7U
Janek
több mint 3 éve
g1y valaki megszámolja ,hány embert ől meg Wick egy részben?
több mint 3 éve
A Halalos szarok komolynak akarjak magukat lattatni, a John Wick viszont szerintem onmaga parodiaja. Elobbin epp ezert keptelen vagyok szorakozni, viszont a Jphn Wickek ele ugy ulok le, hogy elszorakozom, mert egy pillanatig sem jut eszembe, hogy valami hu de komolysagot akarna adni.youtu.be/U0rgCwPJQhYJohn Wick AKA Fast and Fourius 😃 várom már a 9.részt 😃
steelwolf
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
youtu.be/U0rgCwPJQhYJohn Wick AKA Fast and Fourius 😃 várom már a 9.részt 😃
steelwolf
több mint 3 éve
a netflix helyzete érdekes amúgy, vesztett feliratkozókat de egyrészt kevesebbet mint várható voltNem maga a fejlesztés a költség hanem fenntartás.nem mintha nem lehetne lefejleszteni más megoldássalamúgy a netflix, hbo és disney is átvehetné az amazon egyik legjobb feature-t hogy mikor megállítom tudjak nézni pár triviát, pl a színészek nevétAmazon magának nem fizet ezért, a többiek meg nem akarnak az Amazonnak 😀 (Mármint AWS termék van mögötte)
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Mondjuk az egész business költségnek nagyon kis töredéke, szóval lehet csak felmérték, hogy nincs rá igény. Vagy az analitika adatokból kiderült hogy csak minden 10 ember használja.
Amúgy a Netflix szarban nem fog most erre menni, HBO Maxot 1 év után kukázták, Disney+ még terjeszkedik, de náluk meglepodnék ha nem jonne elő majd ez a funkció ha tényleg szeretik az emberek.
Toca
másrészt a bevételek nőttek
Netflix net income for the quarter ending June 30, 2022 was $1.441B, a 6.5% increase year-over-year.
Netflix net income for the twelve months ending June 30, 2022 was $5.095B, a 16.01% increase year-over-year.
valszeg a szaturációt most érjük el
az hbo max ugye a discovery-time warner merge alakul át, mondjuk szánalmas az egész
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem maga a fejlesztés a költség hanem fenntartás.nem mintha nem lehetne lefejleszteni más megoldássalamúgy a netflix, hbo és disney is átvehetné az amazon egyik legjobb feature-t hogy mikor megállítom tudjak nézni pár triviát, pl a színészek nevétAmazon magának nem fizet ezért, a többiek meg nem akarnak az Amazonnak 😀 (Mármint AWS termék van mögötte)
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Mondjuk az egész business költségnek nagyon kis töredéke, szóval lehet csak felmérték, hogy nincs rá igény. Vagy az analitika adatokból kiderült hogy csak minden 10 ember használja.
Amúgy a Netflix szarban nem fog most erre menni, HBO Maxot 1 év után kukázták, Disney+ még terjeszkedik, de náluk meglepodnék ha nem jonne elő majd ez a funkció ha tényleg szeretik az emberek.
több mint 3 éve
Én nem bánnám ha egy szuperhős megtartaná a gonosz bajuszát ( Henry Cavill ) és eljátszaná a szuperhős gonosz Omni-Man karakterét 😃The Gray ManAna de Armas és Jessica Henwick <3
Egy jó esti szórakozás, Chris Evans nagyon bejött villaine karakterként
10/6
KeyG
előbbi hozta a szokásosat, utóbbi viszont meglepő volt ebben a szerepben
a szuperhősök meg bajszot növesztenek mielőtt gonosznak állnak? 😀
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
The Gray ManAna de Armas és Jessica Henwick <3
Egy jó esti szórakozás, Chris Evans nagyon bejött villaine karakterként
10/6
KeyG
előbbi hozta a szokásosat, utóbbi viszont meglepő volt ebben a szerepben
a szuperhősök meg bajszot növesztenek mielőtt gonosznak állnak? 😀
több mint 3 éve
nem mintha nem lehetne lefejleszteni más megoldássalamúgy a netflix, hbo és disney is átvehetné az amazon egyik legjobb feature-t hogy mikor megállítom tudjak nézni pár triviát, pl a színészek nevétAmazon magának nem fizet ezért, a többiek meg nem akarnak az Amazonnak 😀 (Mármint AWS termék van mögötte)
Negritis, a vajda
Toca
több mint 3 éve
amúgy a netflix, hbo és disney is átvehetné az amazon egyik legjobb feature-t hogy mikor megállítom tudjak nézni pár triviát, pl a színészek nevétAmazon magának nem fizet ezért, a többiek meg nem akarnak az Amazonnak 😀 (Mármint AWS termék van mögötte)
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
amúgy a netflix, hbo és disney is átvehetné az amazon egyik legjobb feature-t hogy mikor megállítom tudjak nézni pár triviát, pl a színészek nevét
több mint 3 éve
jah bocs, a turmixod megittam! 😀vodka és steaksokadszorra újranéztem a there will be blood-ot.remélem turmixot tolsz mellé
nem tudok betelni mennyire zseniális minden egyes pillanat
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
vodka és steaksokadszorra újranéztem a there will be blood-ot.remélem turmixot tolsz mellé
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
sokadszorra újranéztem a there will be blood-ot.remélem turmixot tolsz mellé
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
sokadszorra újranéztem a there will be blood-ot.nem tudok betelni mennyire zseniális minden egyes pillanat
több mint 3 éve
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
hétvégén majd megnézem, én eddig jókat hallottam rólamer' ingyen vanValaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem, hogy mi a retkes büdös franc értelme volt ennek a Fekete telefonnak? 😀 vártam és vártam és vártam, aztán vége lett... kalapfosha nem szereted a king adaptációkat akkor miért nézel egy king vonalán készült filmet?
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
mer' ingyen vanValaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem, hogy mi a retkes büdös franc értelme volt ennek a Fekete telefonnak? 😀 vártam és vártam és vártam, aztán vége lett... kalapfosha nem szereted a king adaptációkat akkor miért nézel egy king vonalán készült filmet?
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem, hogy mi a retkes büdös franc értelme volt ennek a Fekete telefonnak? 😀 vártam és vártam és vártam, aztán vége lett... kalapfosha nem szereted a king adaptációkat akkor miért nézel egy king vonalán készült filmet?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem, hogy mi a retkes büdös franc értelme volt ennek a Fekete telefonnak? 😀 vártam és vártam és vártam, aztán vége lett... kalapfos
több mint 3 éve
Virus-32 10/4 Többet nem nézek ZS kategóriás pénzből készült spanyol horrort az biztos. Viszont 10/1-re, mint a Candyman vagy a Willy’s Wonderland nem volt elég gyenge.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ha nem haverokkal haknizik akkor minőségi filmekben szerepelmásfél hónappal lemaradtam, de a Hustle tényleg elképesztően király sportfilmÉs tényleg.
kristof
Én Sandler filmjeit nem szoktam nézni, de ez jól sikerült, ha nem is miatta.
Őszentsége Sobri Jóska
elvileg most megint egy gyenge vígjáték jön a netflixre vmi bármiccvóról
meg jön a murder mystery 2 aminek az első része netflix flagship volt kb
több mint 3 éve
másfél hónappal lemaradtam, de a Hustle tényleg elképesztően király sportfilmÉs tényleg.
kristof
Én Sandler filmjeit nem szoktam nézni, de ez jól sikerült, ha nem is miatta.