Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Sisters BrothersTényleg fasza film, teljesen kiszámíthatatlan cselekmény, király egyedi megvalósítás, a 4 szereplő meg viszi a filmet.
kurvajó western
testvér dinamika, kevés szereplő
brutális alakítások és egy kellemes történet
Negritis
John C. Reillynak örülök sok a bugyuta vígjáték után egy komoly filmben tudta megmutatni. Joachint meg Jake-et tudtuk eddig is hogy zsenik.
több mint 6 éve
Sisters BrothersÉs az eredeti könyv is elég jó.
kurvajó western
Negritis
több mint 6 éve
Családi BunyóNagyon jó film!
Remek történetből lett mozifilm, de nem meglepő, mindig az élet írja a legjobb sztorikat. Ezt az igaz történetet ráadásul nagyon hűen készítették el a megtörtént események alapján.
Nagyon inspiráló az egész film, a lány története emberien van bemutatva. Látszik a filmben az angol hatás (szerencsére), és az angol kisvárosi élet is. Pont kellően humoros, főleg a szülők hozzák 😀
A női főszereplő Florence Pugh miatt meg +1 minden szempontból! 😊 Egyrészt nagyon ott van a csaj 😛, másrészt remekül alakít.
Simán ajánlom mindenkinek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
youtu.be/lirlFGm0rCIEz inkább ripacskodás mint a tényleges Joker őrület....
Hát engem ez nem mozgazott meg semerre!
steelwolf
több mint 6 éve
Sisters Brotherskurvajó western
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
En azert is varom ezt, illetve azt, hogy ez a sok trailer mind atbaszas, hogy aztan jojjon a nezonek a wtf nagy meglepetes. Mondjuk en nekem oriasi boges lesz a mar koztudott nehany fohos halala/eltunese, abszolut kiemelkedo kedvencem Kapitany, de Downey Jr. nelkul sem tudom elkepzelni a Marvel univerzumot. De ugyanez volt Logannel, ugyhogy nem vagyok boldog, mert az oriasi kedvenceim szepen sorjaban eltunnek.
több mint 6 éve
En olyat is olvastam, hogy mindenki ezt hiszi, de nem is | Thanos lesz vegul a „fogonosz”, hanem Kronos. |Elég népszerű ez a teória, az igaz, hogy Th át áll. De a rendező páros elmondta, hogy az Endgame egy 23 filmnyi sorozatot zár majd le, ami kissé cáfolja ezt.
Stez
A bibi csak az, hogy a marvelesek kb mindig kamuznak a film előtt 😀 A marvel trailerekre is kifejezetten jellemző, hogy bevigyék az erdőbe az embert.
több mint 6 éve
En olyat is olvastam, hogy mindenki ezt hiszi, de nem is | Thanos lesz vegul a „fogonosz”, hanem Kronos. |
több mint 6 éve
Szerintem ez a snitt nem lesz a filmben.Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
www.youtube.com/watch?v=rBe7IsF5m7M
Chargers LT
braxa88
több mint 6 éve
SHAZAMez egyszerre volt a legjobb és a legrosszabb superhero origin film valaha 😀
a családi vonal meg Billy története fasza nagyon, viszont mellette meg fut a főgonosz teljesen súlytalan és balfasz storylineja.
ez a tökéletes 5/10 film.
több mint 6 éve
Ránézésre az a képregényes csata lehet.Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
Chargers LT
braxa88
Elég baszó mindenesetre.
több mint 6 éve
Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Wowowow 😀www.youtube.com/watch?v=rBe7IsF5m7M
több mint 6 éve
Tegnap megvolt a Marvel Cap.Az elsőben szerintem nincs semmi, pl Coulson ügynök is kb Krí vérátömlesztésen esett át a SHIELD sorozatban. Fizikailag simán magyarázhatják azzal, hogy kibírja és kész, mert az ellenkezője nincs cáfolva. Ez olyan, hogy Peter Parker miért nem halt bele a egy szuperpók csípésébe...inkább szuperereje lett 😀
Nem volt rossz ,mondhatni tetszett a képi világa,hangulata. nem volt túl erőltetve a dolog,elég sablonos a történet,de ketten elviszik a filmet a hátukon. J L sajna súlytalan ebben a szerepben .
| azt hogy éli túl egy földi halando,hogy átmegy rajta a végtelen kő energiája? Mit keresett az eredeti Marvel a földön? |
Janek
A második: Ott akarta elrejteni a Krík elől a teseractot és felhasználni az erejét jó célra.
több mint 6 éve
Tegnap megvolt a Marvel Cap.Nem volt rossz ,mondhatni tetszett a képi világa,hangulata. nem volt túl erőltetve a dolog,elég sablonos a történet,de ketten elviszik a filmet a hátukon. J L sajna súlytalan ebben a szerepben .
| azt hogy éli túl egy földi halando,hogy átmegy rajta a végtelen kő energiája? Mit keresett az eredeti Marvel a földön? |
több mint 6 éve
😀 😀 😀 😀 😀Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
vagy azért mert fogyasztok folyadékot vagy azért mert nem 😀
Negritis
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
Negritis
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=FLtnts6i2UI
több mint 6 éve
Előtte 2 órával szarrá iszom magamat, előtte másfél perces megkönnyebbülés, film felétől meg lehet újra inni. 😀 Nálam ez lesz a terv így elsőre. Imádom a hosszú filmeket.Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
Negritis
több mint 6 éve
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
több mint 6 éve
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=VQVcxsYFD88Én ezt már 2-szer végignéztem! 😁
Jó szórakozást hozzá!
Vrij6
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=VQVcxsYFD88Jó szórakozást hozzá!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil