Filmek

40 feliratkozó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Bosszú című filmet. Mit mondjak... az első 10 percben többször látni a csaj seggét, mint az arcát, mondjuk, utána meg olyan wtf dolgok történtek, hihetetlenül gagyi mód megjelenítve ( | zuhan 50 métert, felszúródik egy fára, de nem hal meg, utána meg "leégeti" magát a fáról, öcsém, sírtam 😀 | hogy elkapott a röhögőgörcs. És ez még csak a kezdet... Komolytalan az egész.
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Senki nem nézett más filmet mostanság? 😀
#JC6
de minek? 😊
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 371 — The Mathematician
Összeomlás:

brutálisan erős film, végre sikerült pótolni
bár fingom sincs Joel Schumacher hogy hozta össze ezek után a BnR-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Deadpool és Beckham 😀 <3
 www.youtube.com/watch?v=uxbQATBAXf8
bogec7
Reynolds a legnagyobb. Az ember erre a szerepre született. Szerintem a forgatás ökörködéseiből is összejönbe egy film.
Matthew99
jim and andy vol2? 😀

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
Deadpool és Beckham 😀 <3
bogec7
Reynolds a legnagyobb. Az ember erre a szerepre született. Szerintem a forgatás ökörködéseiből is összejönbe egy film.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Deadpool és Beckham 😀 <3
bogec7
A Deadpool PR-osai kaphatnának egy kreatív Oscart az egész felvezetésért.
több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 1 928
Deadpool és Beckham 😀 <3

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
|
CPT Marvel meg, hmm, ő ugye az első szuperhős, de nincs akkora ereje, hogy befolyással legyen a helyzetre, szóval csak egy tease volt gondolom a filmjének.
|
Kenny
| Hát, ahogy én most utánaolvastam a leginkább OP hős lesz Marvel Cpt., aki ráadásul a közel múltban él, ezért is üzent neki egy olyan régi 80-as évekbeli csipogóval Windu mes... Fury 😊
Mindenesetre most néztem végig én is. Irtó jó film volt, nyilván olyan befejezéssel, hogy fogalmad nincs mi lesz, mert:
1. Jön több "halott" karakternek is az új filmje.
2. Akiknek (ha jól tudom) lejár a szerződése 2019-ben azok életben vannak nagyjából (pl. Stark, Rodgers.
3. Amit már említettetek, Strange látott mindent, és ugye a kő az első számára ezt leszögezte, majd mondta, hogy a végjáték most jön, vagy hogyan fogalmazott.

Ezeken felül azért nekem is fura a Stormbreaker nagy ereje attól függetlenül, hogy ugyanabból a fémből készült, mint a Mjölnir. Illetve én kimondottan utálom ezeket a véletlen egybeeséseket, mint, hogy pont Gamora az egyetlen, akit szeret a fő Titán (akiről azért nem tudom mitől ilyen erős már a kövek előtt is, ezt nem lenne rossz, azért tisztázni) és mit ad a sors, pont Ő van vele és pont Őt/azt kell feláldozni, akit/amit? igazán szeretsz. Azt, hogy Quill elkezdei csépelni Thanost szintén komolytalannak érzem, és nyilván a doki ezt belekalkulálta, de, ha Nebula nem pofázza el a dolgokat, vagy csak lefogja arra a maradék 5 mp-re Quillt stb. akkor minden patent. Az ilyen agyatlan egybeesésekkel sosem tudtam egyik filmben sem mit kezdeni. Nem élethű, hogy érzelmek alapján hirtelen ellentmond minden hős a racionális gondolkodás által diktált (nem)cselekvésnek.
De amúgy kiváló film volt. Csak azt remélem, hogy ennek nem az lesz a vége, hogy a régi karakterek halnak meg inkább, mert azért van pár igen meghatározó, aki nem lenne baj, ha életben maradna. 😊
|
kristóf17
Hát ő a lánya kihez kötődne?
Janek
De ezek a véletlenek, hogy pont vele van ott, ahol. Elsőre.
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
|
CPT Marvel meg, hmm, ő ugye az első szuperhős, de nincs akkora ereje, hogy befolyással legyen a helyzetre, szóval csak egy tease volt gondolom a filmjének.
|
Kenny
| Hát, ahogy én most utánaolvastam a leginkább OP hős lesz Marvel Cpt., aki ráadásul a közel múltban él, ezért is üzent neki egy olyan régi 80-as évekbeli csipogóval Windu mes... Fury 😊
Mindenesetre most néztem végig én is. Irtó jó film volt, nyilván olyan befejezéssel, hogy fogalmad nincs mi lesz, mert:
2. Akiknek (ha jól tudom) lejár a szerződése 2019-ben azok életben vannak nagyjából (pl. Stark, Rodgers.
3. Amit már említettetek, Strange látott mindent, és ugye a kő az első számára ezt leszögezte, majd mondta, hogy a végjáték most jön, vagy hogyan fogalmazott.

Ezeken felül azért nekem is fura a Stormbreaker nagy ereje attól függetlenül, hogy ugyanabból a fémből készült, mint a Mjölnir. Illetve én kimondottan utálom ezeket a véletlen egybeeséseket, mint, hogy pont Gamora az egyetlen, akit szeret a fő Titán (akiről azért nem tudom mitől ilyen erős már a kövek előtt is, ezt nem lenne rossz, azért tisztázni) és mit ad a sors, pont Ő van vele és pont Őt/azt kell feláldozni, akit/amit? igazán szeretsz. Azt, hogy Quill elkezdei csépelni Thanost szintén komolytalannak érzem, és nyilván a doki ezt belekalkulálta, de, ha Nebula nem pofázza el a dolgokat, vagy csak lefogja arra a maradék 5 mp-re Quillt stb. akkor minden patent. Az ilyen agyatlan egybeesésekkel sosem tudtam egyik filmben sem mit kezdeni. Nem élethű, hogy érzelmek alapján hirtelen ellentmond minden hős a racionális gondolkodás által diktált (nem)cselekvésnek.
De amúgy kiváló film volt. Csak azt remélem, hogy ennek nem az lesz a vége, hogy a régi karakterek halnak meg inkább, mert azért van pár igen meghatározó, aki nem lenne baj, ha életben maradna. 😊
|
kristóf17
Hát ő a lánya kihez kötődne?

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 861 — Steelers fan
Nem tudna esetleg valaki átlőni jó minőségű szinkronos Galaxis őrzői filmboltos fileokat? 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
#JC6
 www.youtube.com/watch?v=ig99vvjeUeI

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
A marvel univerzumban alapvetően | elég nehéz meghalni.
Egy kis agyfosás, és pikk-pakk visszaírnak bárkit, bármikor.
Szóval konkrétan nem ismerem a Disney terveit, de kötve hiszem, hogy bármelyik kedvencet örökre sutba vágnák.
Az lehet, hogy nem az adott színész fogja 5-10 év múlva játszani, de egy brutál bevételt hozó film főkarakterét nem lenne túl racionális dolog mindenféle ok és haszon nélkül egyszerűen kiiktatni.
|

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
|
|
Kenny

|
több mint 7 éve
a marvel supermanje Hyperion

marvel.wikia.com/wiki/Marcus_Milton_(Earth-13034)

több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Avengers
| Én csak most jutottam el megnézni. Nagyon zsír volt, de máris kitaláltam egy how it should have ended megoldást. Miért nem vágták le a kezét egy Strange féle térkapuval, mint az elején annak a beastnek a new yorki bunyónál? 😀

Illetve mikor csettintett Thanos és megjelent az a vízen jarós látomás én tökre azt hittem, hogy a doki meghúzott valami tükörvilágos flasht. Szerintem abban lehetne valami. Bár a képregényt ismerők tutira cáfolni tudják ezt, nekem azok nincsennek meg.

Szerk: jah meg egy kérdés. Azt jól veszem le a leírásokból, hogy Cpt. Marvel a marvel supermanje?
|

Szerkesztette: Hanni
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Az ultimate troll az lett volna ha | az elporlásoknál jön Deadpool, de a healing abilityjével visszaalakul 😀 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
na megvolt másodjára is, lehet még jobban is tetszett így, hogy nem voltam teljesen idegállapotban. nem akarom elhinni, hogy a Marvel megcsinálta, dehát ott van basszátok meg 😀

250 millió körül nyitott Amerikában, 630 világszerte, lenyomott mindent. az ehhez értők azt rebesgetik, hogy meglehet alulról a 2 milliárd környéke a végén.
shawnka
Én meg pont azt érzem, hogy bár nem volt rossz, de sokkal állatabbra ki lehetett volna hozni.
Eleve, az milyen már, hogy | a Kapitánynak annyi szerep jut, hogy kioszt pár pofont, Sólyomszem sehol, Bucky lő két-három sorozatot, Thanos meg a valóság kővel a kezén ott bokszol a Titánon, ahelyett, hogy mindenkit elbuborékosítana a picsába, vagy simán csak odébbállna, és rájuk robbantaná az egész planétát pár ezer kilométerre az ott buzgárkodó Starkéktól. |
Túl sok volt már a karakter, így mindegyikben maradt ki nem dolgozott történés rengeteg, nem tudtak mit kezdeni ennyi különböző jellegzetes figurával, ez nagy hiányossága a filmnek, én ezért nem tudok rá csak egy erős 8-ast adni mozgóképelemzés-szakmailag.
| Bírnám, ha bejönne a tipped, és Hawkeye oldaná meg a dolgot, az egyik kedvenc, méltánytalanul elhanyagolt karakter ő, de nem fog, és úgy lenne igazán kerek, ha Nebula küldené el az örök vadászmezőkre a herezacskóállút. |
De az lenne az igazi Marvel-trollkodás, ha a következő rész úgy kezdődne, hogy | a Doki visszabuzerálta az időt ennek a filmnek az elejére, és a következő rész kockapontosan ugyanez lenne, csak valahol egy pofonnal többet kioszt valaki. És akkor már csak 24 millió 604 valóságot/filmet kéne végignézned, hogy legyen egy olyan, ahol tuti a Bosszúállók nyernek. Örülnél? 😊 |

több mint 7 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 380 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=KI5YUqWEkBI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Arra nem emlékszem mi lett Thor első fegyverével(mjölnir)...
Janek
Ragnarok trailerben is mutatják ahogy Hela széttöri
Negritis
Es meg a filmet is lattam...
Janek
engem az zavar h a filmben is stormbreaker lett szal Beta Ray Bill kb esélytelen h legyen az MCU-ban
pedig lehetett volna Jarnbjorn is
na mind1 ez legyen a legnagyobb gond

több mint 7 éve
Janek
Negritis
Es meg a filmet is lattam...

több mint 7 éve
Janek

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !