Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...
yooker
ejj pedig mondta Sobri, és még sokan mások hogy nem jó. Tipikusan az a film, hogy egyszer megnézem elvétve nevetek rajta, de nem lehet többször megnézni, és élvezni is(mint pl. a Dumb és DUmbert kb 50-szer láttam, de szerintem még több is).

A szinkronok viszont jók, az mindenképpen +.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Eddig elkerült valahogy ez a Másnaposok téma , de a minap megnéztem egy részt olyan sokszor kerül elő ez a film a baráti körben mindenhol és általában pozitív sőt rajongó megnyilvánulások közepette!
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...

ha valaki szeretne egy hasonló alap történetű de igazán jó kis alkotást bírja a fekete humort !akkor annak nagyon tudom ajánlani a Ronda ügy című filmet! ott megalkották azt a dolgot aminek a Másnaposok forgatókönyve csak egy super light utánérzés....
elég régi már ahhoz hogy talán ne mindenki ismerje!!
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....peach
Azt gondolom, hogy ez tipikusan a "mindenkihez szólni akarok mindenről" típusú forgatókönyvek sajátja (bár; szerintem ez a sztori még így is a jobbik véglet). Nem tudom, hogy ki hogyan gondolja, de egy drámánál nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a történések és az általuk generált "problémák" (élethelyzetek, konfliktusok) boncolgatása között. Ha ez bármerre megbillen, akkor vagy a drámaiság veszíti a súlyát (a konfliktus jelentőségét veszíti, bagatellé válik), vagy unalomba fullad a játékidő nagy része. Jelen esetben - szerintem - kaptunk mindkettő bakiból ( | a film a "vacsi magasságában" átbillen a másik végletbe. | ). Ennek ellenére tetszett 😊. Bár... ha Meryl Streep-en kívül bárki Oscart kap ezért, az nagyon bundaszagú lenne...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀JC6
Hamarosan megnézem, csak annyit segíts, hogy amit meg kell néznem az ez a Hamarosan?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀
több mint 10 éve
Riddickre igaz, hogy nem hozza az első rész újszerűségét, viszont szerintem a második sem volt annyira dinamikus... bár akció mozinak nem volt az rossz...viszont a széria elvesztette a horror (?) elemeket az első részből, amiért kár... a harmadik részben | a homok-skorpió-patkány-kutya lények későn okoznak valamiféle parát | ezért nem is lehet úgy izgulni.

A | barangolok, kutyátszelyidítek, kitapasztalom a világot | rész viszont a harmadikban bejött... csak hát kicsit első részt meg kicsit második részt akartak és a két szék közt a pad alá estek...

haszi, azért ne add fel, nézd meg, mert mindenkinek mást jelent... és összességében még így is bejött nekem a film hangulata... pontosabban inkább bejött, mint nem 😀 (nálam 5.4/10)

Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.Sobri Jóska
Az baj.
Elbizonytalanítás van így kéremszépe'.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hamarosan...
Meg ne nézzétek. Vagy, ha mégis nekiveselkednétek, előtte rejtsetek el minden olyan eszközt, amivel a "film" után ártani tudtok magatoknak. Én botor először a sorozataddict-os csávó írását olvastam el, nem a kommenteket cc-on...csak tudnám meg egyszer, hogy kié az a blog...
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 index.hu/kultur/cinematrix/2014/01/22/itt_az_elso_hivatalos_kep_a_dumb_es_dumber_2-bol

Végre egy normális vígjáték is lesz idén. Ezt is megéltük 😛
Mondjuk az egyet nehéz esz túlszárnyalni

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Tegnap megtekintettem a Wall Street farkasát. Nekem bejött pedig annyira Leonardot se bírom és a hosszú (3 óra) filmeket se. De ez lekötött, folyamatosan volt pörgés. Jó poénok voltak benne szóval részemről ajánlós.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
ez azért elég szomorú hír:  www.ign.com/articles/2014/01/22/tarantino-ditches-the-hateful-eight?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook
több mint 10 éve
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀kishaszi
Nekem is bejött 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Tegnap én az obviliont tudtam le. Nem kell egy műfaj megújító, innovatív filmre gondolni de érdemes megnézni. Ellövi a szokásos kliséket ugyan, meg van is benne koppintás pár másik sci-fiből ill. kicsit kiszámítható is mégis nagyon korrektül össze van rakva. Szép a látványvilág, a történetben nincsenek logikai bukfencek, végig le tudta kötni a figyelmemet. Összességében aki ilyen jellegű szórakozásra vágyik annak ajánlani tudom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Kill The Irishman

Tekintve hogy igaz történet és a maffiáról szól rossz nem lehet, hozta is amit vártam. Nem egy 10x nézős film de egyszer mindenkinek ajánlom. A vége nagyon erősre sikeredett.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
August: Osage country (2013): a történet itt-ott már a brazil szappanosokat idézte, de (a műfajból adódóan) ebben a filmben nem kimondottan ez a lényeg. Meryl Streep zseniális színésznő, ám a film - összességében - egy picit gyengébbre sikerült, mint a "saving Mr. Banks". Talán azért, mert az utóbbi egy picit életszerűbb és "megfogható" (emberközelibb?) maradt mindvégig. Alapvetően az Osage Country a gyermekeikért mindent feláldozó vidéki szülők tragédiáját állítja relációba az elidegenedéssel, a kiüresedett családi kapcsolatokkal, a családi titkokkal és a fel nem oldott belső konfliktusokkal. A 'saving Mr. Banks' nem csak a saját drámai vonalát viszi végig a zenitig, hanem... egy picit több ennél. Talán a történet lezárása miatt, talán az egyszerűbb tematika miatt... nem igazán tudom, de az utóbbi inkább "egyben van". Nálam ez 6,5 /10. Ajánlom.
több mint 10 éve
Eddig bármelyik háborús filmet vártam, hatalmas csalódás lett belőle...
Remélem most rám cáfol ez az alkotás:
mi ez? Memphis Belle kicsivel több számítógépes utómunkával?JC6
az a vicc h szarabbnak tűnik egy több mint 20 éves filmnél. mintha tv-re készülne. a cgi kurvaszar, normál látvány is fosslowmotion
A history-n van hasonló színvonalú cgi... egy látványra építő háborús filmnél azért ennél több kellene.briareos
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
Eddig bármelyik háborús filmet vártam, hatalmas csalódás lett belőle...
Remélem most rám cáfol ez az alkotás:

JC6
mi ez? Memphis Belle kicsivel több számítógépes utómunkával?slowmotion
az a vicc h szarabbnak tűnik egy több mint 20 éves filmnél. mintha tv-re készülne. a cgi kurvaszar, normál látvány is fos

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ha már latin vonal...
Biuitful
AGI szerintem eddigi leggyengébb filmje ami azért nagyon ütös es odaver lelkileg!
Ha nem spoilerezek akkor is el kell mondjam mennyire meggyötri a lelked az emberi nyomorúság,balsors amit itt kapsz.
Kicsit sok mindenből de ez nem a korcs szerelmek....
Van itt minden misztikum,emberi lélek,szenvedés,fájdalom már már túl sok is .....
Igazi pokoljárás ami után virágos menet a szürke hétköznap...
J Bardem a hátán viszi a filmet de nála ez alap .
Buli előtt ne nézd meg!Janek
rendben volt ez a film tényleg! a hangulata, a helyszínek , jelenetek, nagyon hitelesek voltak, szinte mintha ott lennél!
de a csúcs tényleg Barden !zseniális ! a misztikus vonal nagyon jól eltalált !mondjuk feleségem a pincejelenetnél köszönte szépen és lelépett... 😊

ja! és egy kérdés!ki , mit gondol? | a szenegáli nő Ige valójában visszajön a végén? sztem pl. nem... | | |
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 505 — no es importante
Remélem nem sokáig lesz érvényben 😀
JayB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal