NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
De van a Blind side-ban érzelem, nem is állította senki az ellenkezőjét.Az asszony megint valami ilyesmit akar, de helyette olyat nézünk amit én választok és ő is kedveli a thrillereket is.
több mint 13 éve
Huh köszi srácok, holnap elolvasom a tartalmakat.Miért, a Blind sideben nincs érzelem?Amúgy, a világon két biztos dolog van:A halál, és a reszkessetek betörők karácsonykor.
Tavaly a Blind side-ot néztük, az asszony valami olyasmi érzelgőset akar. 😊Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bazza, ha nem akarsz aludni egy hétig, tényleg nézd meg 😀
több mint 13 éve
Összebújós, izgulós.Szerb film.Sobri JóskaAzt hiszem beletaláltál Bazzani ízlésvilágába! 😂catattack
Sőt, akár szemeltakarós is.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szerb film.Sobri JóskaAzt hiszem beletaláltál Bazzani ízlésvilágába! 😂
több mint 13 éve
Huh köszi srácok, holnap elolvasom a tartalmakat.no de az nem trillerkrimimiegymás, hümm?
Tavaly a Blind side-ot néztük, az asszony valami olyasmi érzelgőset akar. 😊Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Huh köszi srácok, holnap elolvasom a tartalmakat.Tavaly a Blind side-ot néztük, az asszony valami olyasmi érzelgőset akar. 😊
több mint 13 éve
A Holló, Éhezők viadala, Columbus Circle, Tetovált lány, A pap, RítusHát valami idén bemutatottra gondoltam. Olyan izgalmas, összebújós.BazzaniTudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniMi számít nálad újabbnak?empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
a következő három nap a jó öreg russel "bunyózzunk óraszám" crowal. kicsit túlzó a cucc, klisés, de nagyon király módon megcsinálva. bár lehet h tavalyi :/Hát valami idén bemutatottra gondoltam. Olyan izgalmas, összebújós.BazzaniTudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniMi számít nálad újabbnak?empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az Argo-akció egész jó, A hét pszichopata és a si-cu szintén.Hát valami idén bemutatottra gondoltam. Olyan izgalmas, összebújós.BazzaniTudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniMi számít nálad újabbnak?empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát valami idén bemutatottra gondoltam. Olyan izgalmas, összebújós.Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniMi számít nálad újabbnak?empty taxi
több mint 13 éve
Titánok harcaaz más, inkább "Emlékezz a titánokra", nem?! 😀
MarioAna

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Focis filmekből a Big Fan és a Blind Side mindenképp megnézendő. Nem rég néztem meg a Touchback-et is, az is ajánlható. GRAFITitánok harca, Express, Minden héten háború (Any Give Sunday - Al Pacino), ezek még amik szerintem nézhetőek. Eredeti szinkronnal meg még jobban, a sok félrefordítás miatt engem zavart olyakor a magyar hang.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Focis filmekből a Big Fan és a Blind Side mindenképp megnézendő. Nem rég néztem meg a Touchback-et is, az is ajánlható. GRAFIA Blind side-t láttam, több alkalommal is.A Touchback magyar szinkronnal is létezik?Magyar címeket kérnék, mert angolom nincs túlságosan magas szinten.
több mint 13 éve
Focis filmekből a Big Fan és a Blind Side mindenképp megnézendő. Nem rég néztem meg a Touchback-et is, az is ajánlható.
több mint 13 éve
Leszedtem a Schleck féle ajánlót. Ez a hatás inkább ilyen vonal élesítés mint a dupla képkocka eredménye, de már értem, hogy Rata mire célzott a szappanoperás hasonlattal. Haveromék is mindig így nézik a filmeket , engem meg kerülget a hányinger mert ez inkább mű mint, hogy a valós érzékelhető látnivalót mutatná és tényleg ilyen hatással régi tv sorozatoknál lehet találkozni. (értsd: a valóságban sem így lát az ember...vagy csak a szemem romlik 😀 )GreengoSzerintem az egyeseknél jelentkező hányingerben az is közre játszik hogy 3D-vel van kombinálva a cucc.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoNem érzékeli a különbséget? 😀
Innen töltsd le a mediumot: www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.php
És ez csak konvertált. Hogy tetszik-e az embernek, az más kérdés, de a különbség egyértelmű.Schleck
Leszedtem a Schleck féle ajánlót. Ez a hatás inkább ilyen vonal élesítés mint a dupla képkocka eredménye, de már értem, hogy Rata mire célzott a szappanoperás hasonlattal. Haveromék is mindig így nézik a filmeket , engem meg kerülget a hányinger mert ez inkább mű mint, hogy a valós érzékelhető látnivalót mutatná és tényleg ilyen hatással régi tv sorozatoknál lehet találkozni. (értsd: a valóságban sem így lát az ember...vagy csak a szemem romlik 😀 )Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoÉrzékelhető egyébként, legalábbis ha olyan mint a tévémen a "motion plus" cucc, és az eddig olvasottak alapján hasonló az élmény (a tévé úgy csinál 100 hz-es képet hogy kiszámolja a két képkocka közötti "átmenetet" és beilleszti, ezáltal nő az FPS).
Kicsit ilyen brazil szappanopera jellegű tőle a mozgás, de szokható.Rataxes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniSzemekbe zárt titkokat mondanám pl. Viszonylag új, és nem USA-beli, úgyhogy nem a "szokásos". Ráadásul jó hosszú is, elleszel vele egy ideig, és unatkozni nem hinném, hogy fogsz rajta 😊
több mint 13 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoÉrzékelhető egyébként, legalábbis ha olyan mint a tévémen a "motion plus" cucc, és az eddig olvasottak alapján hasonló az élmény (a tévé úgy csinál 100 hz-es képet hogy kiszámolja a két képkocka közötti "átmenetet" és beilleszti, ezáltal nő az FPS).
Kicsit ilyen brazil szappanopera jellegű tőle a mozgás, de szokható.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoNem érzékeli a különbséget? 😀
Innen töltsd le a mediumot: www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.php
És ez csak konvertált. Hogy tetszik-e az embernek, az más kérdés, de a különbség egyértelmű.
több mint 13 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
HFR vagy nem HFR. Vélemények?shawnkaÉn utóbbiban láttam a Hobbitot és nagyon tetszett. De én olyasvalaki vagyok, akinek az alap LOTR trilógia ott van az örök kedvencek lista legtetején.
több mint 13 éve
Ne bántsátok a feketerigót(to kill a mockingbird) engem totál lenyűgözött és most helyben megtudnám megint nézni. A könyvet nem olvastam de az angol tanár tanácsára megnéztem a filmet és nem bántam meg !