NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

14 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 943
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.
JéBé
Én azt is szeretem, hogy rettentő ügyesnek kell ahhoz lenned, hogy a +1 ne egyházhoz menjen. Há, mi a tökömért muszáj nekik adnom bármit is?
dugo93
Add a krisnásoknak, ők ételt osztanak belőle
slowmotion
vagy Iványi egyházának, akiket már régóta üldöz a hatalom.
deyell
Vagy. De ők megkapják az egy százalékot?
slowmotion
ha elfogadják a fellebezésüket talán..
egyelőre nem

https://index.hu/belfold/2025/12/08/ivanyi-gabor-magyar-evangeliumi-testverkozosseg-egyhazi-statusz-fovarosi-torvenyszek

¯\_(ツ)_/¯
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 26 899 — Cowboys fan
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.
JéBé
Én azt is szeretem, hogy rettentő ügyesnek kell ahhoz lenned, hogy a +1 ne egyházhoz menjen. Há, mi a tökömért muszáj nekik adnom bármit is?
dugo93
slowmotion
deyell
Vagy. De ők megkapják az egy százalékot?
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
JéBé
dugo93
slowmotion

buhloone mindstate

1 napja
JéBé
dugo93
1 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
JéBé

1 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.
Matthew99
Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
kapitnono
Dettó. Lehet csak az automatákkal van gond?
warr_b
én azért amit láttam, az nem az eredményes tárolás és feldolgozás előjele. az én csomagomat azért tartott 22 percig megtalálni (ebből 20-20 másodperc volt a séta a kupacig és vissza), mert a csomagok csak oda voltak randomban pakolva, az enyém meg történetesen egy kb 20x25x6 centis doboz volt, ami a kupac tetejéről véletlenül lecsúszott az aljára, és ott nehéz volt észrevenni.de ha nem egymásra vannak dobálva a dobozok, hanem rendesen letéve, akkor három perc megtalálni ott bármelyik dobozt.
csak ugye egyszer elkezdesz trehánykodni, akkor hacsak nem fogod meg a dolgot az elejénél, akkor a végén ugyanúgy csak dobálod az új dobozokat a kupacra, és onnantól tényleg megnehezíted a saját dolgodat.
slowmotion
csak olvassák a bowl.hu forumot a Karmelitában
https://index.hu/belfold/2025/12/16/csomagszallitas-elmaradas-kozigazgatasi-es-teruletfejlesztesi-miniszterium-latorcai-csaba

¯\_(ツ)_/¯
1 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM
Ilyenkor valahol mindig megszólal bennem a kisördög, hogy ha majd az ilyen fasz véletlen rákos lesz, akkor a saját módszere szerint fog-e gyógyulni vagy azért igénybe veszi a lenézett orvosokat és gyógymódokat...

telex.hu/techtud/2025/12/17/szendi-gabor-kezeles-vagy-gyogyitas-konyv-rak-daganat

1 napja
JéBé
A Tisza pedig kutyaadóként szedné be, a Kutyapártba bele se merek gondolni.
Dzsokijuing
házinyúlra kutyára nem lőnek, úgyhogy valószínűleg macskaadóként
1 napja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
JéBé
Pedig igazuk van. Kár ebbe belekeverni a Fideszt, ez egy évek óta így működő dolog.
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 518 — Saturday Night Lights
JéBé
A Tisza pedig kutyaadóként szedné be, a Kutyapártba bele se merek gondolni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
JéBé Green Bay Packers 7 719
1 napja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nem feltétlen ide való, de "jóérzésű" ember vagyok, a make love-ba csak nem mehet.
Reggel fél 7-kor a laborra várva két nyugdíjas nénike azon veszett össze, hogy melyikük siet jobban, ki következzen.
Délután egy kereszteződésnél fordult volna ki 2 személykocsi, (egyik vontatta a másikat) egy elektronyos rolleres pedig úgy gondolta átsuhan a járdára köztük.
Hát a kifeszített kötél nem barátja a rollernek.
kittli
Én fatbike mellett rollerezek is itt Hollandiában, nem értem az ilyen embereket akik ilyen felelőtlenül használják. Eleve 2 autó között sosem próbálnék meg átsuhanni, mondjuk én az otthoni útviszonyok mellett nem is mernék rollerezni. Vicces hogy itt tiltják pedig itt teljesen jó a sok bicikliút miatt, otthon meg hagyják őket az út szélén az autósok mellett menni - csodálom hogy nincsenek belőle tömegesen halálos balesetek, a roller kereke eleve sokkal nagyobb kockázat, minden kis úthibára drasztikusabban reagál mint a kerékpár.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Nem feltétlen ide való, de "jóérzésű" ember vagyok, a make love-ba csak nem mehet.
Reggel fél 7-kor a laborra várva két nyugdíjas nénike azon veszett össze, hogy melyikük siet jobban, ki következzen.
Délután egy kereszteződésnél fordult volna ki 2 személykocsi, (egyik vontatta a másikat) egy elektronyos rolleres pedig úgy gondolta átsuhan a járdára köztük.
Hát a kifeszített kötél nem barátja a rollernek.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.
Matthew99
Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
kapitnono
warr_b
én azért amit láttam, az nem az eredményes tárolás és feldolgozás előjele. az én csomagomat azért tartott 22 percig megtalálni (ebből 20-20 másodperc volt a séta a kupacig és vissza), mert a csomagok csak oda voltak randomban pakolva, az enyém meg történetesen egy kb 20x25x6 centis doboz volt, ami a kupac tetejéről véletlenül lecsúszott az aljára, és ott nehéz volt észrevenni.de ha nem egymásra vannak dobálva a dobozok, hanem rendesen letéve, akkor három perc megtalálni ott bármelyik dobozt.
csak ugye egyszer elkezdesz trehánykodni, akkor hacsak nem fogod meg a dolgot az elejénél, akkor a végén ugyanúgy csak dobálod az új dobozokat a kupacra, és onnantól tényleg megnehezíted a saját dolgodat.
2 napja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Matthew99
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
Matthew99

2 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Matthew99
nekem is meghozták Csehországból a jégkorongos kártya dobozomat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 napja
erkölcsi fertő

www.npr.org/2025/12/15/nx-s1-5644927/trump-rob-reiner-death-truth-social
Negritis, a vajda
Én inkább lábon kihordott agyhalálnak mondanám, de kinek mi jut róla először eszébe.

Bezzeg a Csarlikörk, aki mindenkivel trollkodott, az egy szent ember volt ennek a fasznak a szemében.
3 napja
erkölcsi fertő

Negritis, a vajda
van stílusa

¯\_(ツ)_/¯
3 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 924 — The Mathematician
faternak amúgy ugyanezért kurva nehéz ajándékot venni, ő ráadásul nem is örül semminek 😀
Negritis, a vajda
Philly-drukker?
nagylaza, főpohárnok
nem néz amerikai sportokat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 642 — beers & Packers
faternak amúgy ugyanezért kurva nehéz ajándékot venni, ő ráadásul nem is örül semminek 😀
Negritis, a vajda
Philly-drukker?
3 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 924 — The Mathematician
erkölcsi fertő

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
Matthew99
no. 20 perc sorbanállás (kb nyitás után 10 perccel értem oda) és 23 perc keresgélés után meg is lett a csomag. akkor én még jól jártam...
3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 393 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.blikk.hu/gazdasag/penz/devizahitel-per-vegrehajtas/3gnpqyz

Értem én, hogy árfolyamkockázat... De azt viselje az adott pénzintézet.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018