Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Mikor egyszer egy suliban nem volt elég a zsebpénz, ki lett találva, hogy aki befizet egy 20-ast, /Forint/ az a metrón kívül bárhol utazhat jegy nélkül egy hónapig, ha megbüntetik, akkor hozza a csekket és kifizetik a büntetését. Így amit kapnak a bérletre otthon annak nagy része megmarad zsebpénznek.

Olyan jól sikerült, hogy fél év múlva az igazgatóiban végezte a bűnszövetkezet, mert annyira ‘jól’ elterjedt a híre.
Az egyik srác mikor a barátjával lebukott-aki nem is volt ‘ügyfel’- volt is bérlete, csak pont nem volt nála,
otthon elmesélte a szüleinek hogy bezzeg a barátjának nem is kell fáradni az érvényes bérlet bemutatásával, mert elég 20 froncsi.
Apuka be az igazgatóiba, a lavina meg elindult.
Szerencsére a legtöbb srác/lány kussolt az otthonról elsikkasztott pénz miatt,
így lezárult az egész a rendőrség bevonása nélkül, csak hogy ne legyen botrány, mert az meg ugye kinek kell, ráadásul az elkövetők mind jó tanulók, ‘jó családból, egy Fővárosi vezető Pártbizottsági, egy orvos és egy főmérnök apukával.
Félévkor a magatartás jegy a Változó volt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Szavakba írni nem tudom amit a MÁV már művel... ahelyett h simán ma Délibe becsattogtam volna 2 megállónyit vilivel, bumlizhattam ki Kelenföldre, de ami ott volt... felléptem egy zónázóra, szó szerint ajtóban préselődve mentünk Érdig... ezt hívták közös szaunának...
Mondjuk jegyet nem voltam hajlandó venni...
Beki
egyszeruen hihetetlen, hogy mennyire nem ertekelik egyesek milyen jo dolguk van Magyarorszagon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Minden úton veszek jegyet, legyen az tömegközlekedés Pesten, vagy vonatozás MÁV-val.
Beki
Én sose veszek, bár nagyon ritkán tömegközlekedek.
Be is baszna ha jönne a kaller, és arra a 3-4 megállóra amíg le nem szállok nem tudnám szóval tartani. Legutóbb csak az 2 megálló volt, amíg megértette, hogy hitelt érdemlően kell igazolnia magát, hogy ő valóban olyan személy, aki jogosult a személyes adataimba betekintést nyerni, mert bárki kiadhatja magát bárminek, és ha valóban az, akinek mondja magát, akkor közös érdekünk ezt jogszerűen tisztázni. Majd meg kellett kérnem, hogy szálljon le, mert nem győzött meg, és szeretnék hívni egy illetékes hatóságot, hogyha csalóval van dolgom, akkor ezt megfelelően kivizsgálhassák. De amikor leszálltunk, pont ott, ahol eleve terveztem, és megkértem, hogy készítse elő az iratait, hogy fotót készíthessek róluk, hogy amíg telefonálok ne tudjon kereket oldani, akkor dühösen otthagyott a "körülményes kurva anyámba".
Őszentsége Sobri Jóska
Nyilván nem engedheted meg magadnak, hogy jegyet vegyél. Szomorú.
nagylaza, főpohárnok
a régi kommunista beidegződések valahol mélyen mindenkiben gyökereznek, kiben így jön ki - kiben úgy... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights
Minden úton veszek jegyet, legyen az tömegközlekedés Pesten, vagy vonatozás MÁV-val.
Beki
Be is baszna ha jönne a kaller, és arra a 3-4 megállóra amíg le nem szállok nem tudnám szóval tartani. Legutóbb csak az 2 megálló volt, amíg megértette, hogy hitelt érdemlően kell igazolnia magát, hogy ő valóban olyan személy, aki jogosult a személyes adataimba betekintést nyerni, mert bárki kiadhatja magát bárminek, és ha valóban az, akinek mondja magát, akkor közös érdekünk ezt jogszerűen tisztázni. Majd meg kellett kérnem, hogy szálljon le, mert nem győzött meg, és szeretnék hívni egy illetékes hatóságot, hogyha csalóval van dolgom, akkor ezt megfelelően kivizsgálhassák. De amikor leszálltunk, pont ott, ahol eleve terveztem, és megkértem, hogy készítse elő az iratait, hogy fotót készíthessek róluk, hogy amíg telefonálok ne tudjon kereket oldani, akkor dühösen otthagyott a "körülményes kurva anyámba".
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
.. és még az egészségedre sem figyelsz. 3-4 megálló gyalog és megvan a napi testnekvaló.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Beki
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Sosem igazoltatnám Sobrit🤣
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Beki

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 061
Szavakba írni nem tudom amit a MÁV már művel... ahelyett h simán ma Délibe becsattogtam volna 2 megállónyit vilivel, bumlizhattam ki Kelenföldre, de ami ott volt... felléptem egy zónázóra, szó szerint ajtóban préselődve mentünk Érdig... ezt hívták közös szaunának...
Beki
A lógósok miatt tart itt a MÁV.
kittli
Mondjuk a szándék megvolt, de a MÁV app szerint a 15 óra 10x perckor induló vonat még ott állt Kelenföldön 20 perces késésben és az app nem engedett jegyet venni, így jártak. 😀
Beki
ha meg jön a kaller akkor az ő kurva anyját tudjuk
Negritis, a vajda
Gyakorlatilag max kallernél lett volna esély jegyet venni, appban lehetetlen volt, vonatra meg éppen felléptem, nem látom mi egyéb opcióm lett volna a kavalkádban. Minden úton veszek jegyet, legyen az tömegközlekedés Pesten, vagy vonatozás MÁV-val.

Szerkesztette: Beki
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
Beki
kittli
Mondjuk a szándék megvolt, de a MÁV app szerint a 15 óra 10x perckor induló vonat még ott állt Kelenföldön 20 perces késésben és az app nem engedett jegyet venni, így jártak. 😀
Beki
ha meg jön a kaller akkor az ő kurva anyját tudjuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 061
Beki
kittli
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Beki

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 061
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Èn is egyből DÁPot csinálok inkább. Aztán remèlem azon már nem variálnak.....
dande2
Nekünk viszont azt írták, h a középsulis felvételihez csak a Plusz jó.
Nem tudom, h igaz-e, de Kréta üzenetet kaptunk erről.
Willie Parker
Teljes agybaj akkor.....szivatják a jó nèpet...ha nem lehet egyből azt használni. Mondjuk nekem más miatt kell, morcos leszek ha duplán dolgozhatunk...
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 932
dande2
Nekünk viszont azt írták, h a középsulis felvételihez csak a Plusz jó.
Nem tudom, h igaz-e, de Kréta üzenetet kaptunk erről.
több mint 1 éve
Nekem a munka miatt kellett regisztrálni, könnyedén ment, aztán most a DÁP miatt úgyse fogok ezzel mit se érni, szóval megéri egyből azt csinálni.
Jughead
Amíg lehet, próbálom nem átadni szabad felhasználásra az összes adatomat. Valamiért fóbiás vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Ha az állam valamit meg szeretne tudni rólad, akkor meg fogja tudni, ha megadod, ha nem, ettől nem kell tartani. 😊
Jughead
Számítottam erre a válaszra. Én viszont úgy vagyok vele: nem mindegy, hogy magamtól adom oda, vagy pedig jogsértő módon szerzik meg és használják fel.
nagylaza, főpohárnok
Nem regeltem még szóval nem tudom mit kérnek, de milyen adatot féltesz az államtól ami valamelyik hivatalos adatbázisában nincs meg?
Toca
 www.szabadeuropa.hu/a/rogan-antal-kormany-digitalis-allampolgarsag-mobil-megfigyeles/32790080.html
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Nekem a munka miatt kellett regisztrálni, könnyedén ment, aztán most a DÁP miatt úgyse fogok ezzel mit se érni, szóval megéri egyből azt csinálni.
Jughead
Amíg lehet, próbálom nem átadni szabad felhasználásra az összes adatomat. Valamiért fóbiás vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Ha az állam valamit meg szeretne tudni rólad, akkor meg fogja tudni, ha megadod, ha nem, ettől nem kell tartani. 😊
Jughead
Számítottam erre a válaszra. Én viszont úgy vagyok vele: nem mindegy, hogy magamtól adom oda, vagy pedig jogsértő módon szerzik meg és használják fel.
nagylaza, főpohárnok
Nem regeltem még szóval nem tudom mit kérnek, de milyen adatot féltesz az államtól ami valamelyik hivatalos adatbázisában nincs meg?
több mint 1 éve
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Plusz azok az adatok már amúgy is náluk vannak, nem is értem komolyan ez mi 2024-ben... Elsők között regisztráltam, jól is működik, aki azt hiszi, hogy ezen múlik az ő "megfigyelése", az semmit nem tud az informatikáról
r.baggio
Megnyugtat, hogy te viszont mindent tudsz. Oktass még, kérlek!🙂
több mint 1 éve
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Plusz azok az adatok már amúgy is náluk vannak, nem is értem komolyan ez mi 2024-ben... Elsők között regisztráltam, jól is működik, aki azt hiszi, hogy ezen múlik az ő "megfigyelése", az semmit nem tud az informatikáról

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hétfőn még ment mindkettőnknek, illetve az alapfelületre most is beenged.
Egyszer végigment a reg is, zöld pipával és sikeres jelzéssel a végén.
Aztán az újrabelépésnél kivág a fentiekkel.
Willie Parker
Passz. Nem tudok jobbat: személyes ügyfélszolgálat, időpontfoglalással.
Jughead
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 932
Nekem ez az Ügyfélkapu+ regisztráció sehogyan sem akar működni.

Végigmegy a reg, az autentikálás, kiírja, h sikeres, küldött és mentett egy törlési kódot is a fiókhoz.

Utána meg nem tudok belépni, azt írja, h nem megfelelő fh név-jelszó páros vagy hogy nem rendelkezem megfelő azonosítási jogosultsággal.

Új jelszó igénylést nem enged (nem ismeri fel a megadott email címet).

Az Ügyfélkapu+törlését és majdani újraregelést nem enged, merthogy nem volt sikeres a regisztráció.

A Google Auth-ra kb 10 mp-ként küldözget vàltozó kódokat.

Cserébe az alap ÜK-ba sem enged már be, magyarorsz.hu-ról sem, így a tárhelyem is ugrott.

Más valaki is küzd a problémával? Feleségemnél ugyanez.
Willie Parker
Nem lehet, hogy már lejárt az előző ügyfélkapus jelszavad/jelszavatok? Nálunk legalábbis ez történt.
Sok vacakolás után végül személyesen mentünk be regisztrálni a feleségemmel a +-ra: azt mondták, hogy január közepe előtt ne aktiváljuk, mert akkor megy az egész a lecsóba. Nem teljesen értem, de ez van.
nagylaza, főpohárnok
Hétfőn még ment mindkettőnknek, illetve az alapfelületre most is beenged.
Egyszer végigment a reg is, zöld pipával és sikeres jelzéssel a végén.
Aztán az újrabelépésnél kivág a fentiekkel.
több mint 1 éve
Nekem ez az Ügyfélkapu+ regisztráció sehogyan sem akar működni.

Végigmegy a reg, az autentikálás, kiírja, h sikeres, küldött és mentett egy törlési kódot is a fiókhoz.

Utána meg nem tudok belépni, azt írja, h nem megfelelő fh név-jelszó páros vagy hogy nem rendelkezem megfelő azonosítási jogosultsággal.

Új jelszó igénylést nem enged (nem ismeri fel a megadott email címet).

Az Ügyfélkapu+törlését és majdani újraregelést nem enged, merthogy nem volt sikeres a regisztráció.

A Google Auth-ra kb 10 mp-ként küldözget vàltozó kódokat.

Cserébe az alap ÜK-ba sem enged már be, magyarorsz.hu-ról sem, így a tárhelyem is ugrott.

Más valaki is küzd a problémával? Feleségemnél ugyanez.
Willie Parker
Nem lehet, hogy már lejárt az előző ügyfélkapus jelszavad/jelszavatok? Nálunk legalábbis ez történt.
Sok vacakolás után végül személyesen mentünk be regisztrálni a feleségemmel a +-ra: azt mondták, hogy január közepe előtt ne aktiváljuk, mert akkor megy az egész a lecsóba. Nem teljesen értem, de ez van.