Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Az,hogy ez az ítélet erős vagy nem az megítélés kérdése.Ez már más megközelítés, mint az első reakciód volt. Eldönthetetlen részünkről, hogy igazad van-e.
De az,hogy ebből tanulni nem fog az biztos.Bazzani
Cserbenhagyás: "A cserbenhagyás nem valósult meg, mert megérkeztek a mentők mire lelépett, de a KRESZ azt is kimondja, hogy a személyi sérüléssel járó baleseteknél még akkor sem szabad elhagyni a helyszínt, ha megérkeztek a mentők, ezt viszont elkövette Stohl András."
Drog: "Mi inspirált minket a büntetés kiszabásánál? Nagyon nehéz eset, két oldala van a dolognak" - mondja a bírónő. Felhozza, hogy Stohl nem először követett el hasonló bűncselekményt, azt is, hogy nem bizonyítható, hogy drogos állapotban történt-e, de az biztos, hogy fogyasztott az este drogokat. Tehát benne volt a vádban.
Nekünk lehet rengeteg feltételezésünk, a bíróság csak azt mondhatja ki, ami kétség nélkül bizonyítható. fetomy teljesen jól leírta bővebben. S nagyon jól van ez így.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
na neeee, ott van a szakasz közepén egy zebra, ha lelép valaki, hogy a faszba állsz meg?90e akkor az 50-nél kb. 100 kmh, vagy 130-nál 200 kmh. Speciel ha azt nézzük, ez se sokkal veszélytelenebb, mint amit Buci csinált. 😛Egyrész b--- meg. Másrészt hülye paraszt rendőrök. Pécs-Hird település tábla kirakva a főúton, kb. 100 m-en keresztül, a semmiből. Én meg nem vettem észre időben, és 50 helyett 102-vel bemértek. A 6-os főúton. Rohadtul nem volt veszélyes. De mind1, mert halasztást kérek.szaba
fetomy
(de az a tábla tényleg nagyon rossz helyen van.)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Hát, a tied nem volt veszélyes, de elméletben az. Stohl meg megölhette volna a bácsit, de nem tette 😛90e akkor az 50-nél kb. 100 kmh, vagy 130-nál 200 kmh. Speciel ha azt nézzük, ez se sokkal veszélytelenebb, mint amit Buci csinált. 😛Egyrész b--- meg. Másrészt hülye paraszt rendőrök. Pécs-Hird település tábla kirakva a főúton, kb. 100 m-en keresztül, a semmiből. Én meg nem vettem észre időben, és 50 helyett 102-vel bemértek. A 6-os főúton. Rohadtul nem volt veszélyes. De mind1, mert halasztást kérek.szaba
fetomy
Nyilván nem komoly az összehasonlítás, és egyébként is egyetértek. A trafi lényege, hogy megszopasson. Éppen ezért nem raknak véletlenüls sem olyan helyre, ahol tényleg fontos lenne lassabban menni, ellenben rendszeresen olyan helyre igen, ahol teljesen értelmetlen a korlátozás. Engem múltkor úgy büntettek meg, hogy egy kereszteződésben, ami teljesen sík, házak és fák nélkül stop tábla volt, én meg -mivel az ég világon semmi autó nem volt az úton- nem álltam meg, csak lassítottam, és kanyarodtam. Megállít a rendőr, hogy mi volt a baj. Hát mondom fogalmam nincs, talán nem indexeltem? Hát nem, hanem nem álltam meg a stop táblánál...
több mint 14 éve
90e akkor az 50-nél kb. 100 kmh, vagy 130-nál 200 kmh. Speciel ha azt nézzük, ez se sokkal veszélytelenebb, mint amit Buci csinált. 😛Egyrész b--- meg. Másrészt hülye paraszt rendőrök. Pécs-Hird település tábla kirakva a főúton, kb. 100 m-en keresztül, a semmiből. Én meg nem vettem észre időben, és 50 helyett 102-vel bemértek. A 6-os főúton. Rohadtul nem volt veszélyes. De mind1, mert halasztást kérek.
fetomy
több mint 14 éve
Vicc ez az ítélet. Bedrogozva, ittasan, majdnem megölt valakit, aztán cserbenhagyta, ráadásul visszaeső, nem ez volt az első eset. Ez tíz hónap? Illetve elnézést, csak 5, mert 100%-ban lemerem fogadni, hogy csak 5 hónapot fog ülni.Ha te vagy én csináltam volna, 3 év alatt nem ússzuk meg...
több mint 14 éve
Mondjuk ezt így előre megmondani.. Ennyi erővel csukják le életfogytig, úgyse tanul semmiből, hisz visszaeső.Korábban én is úgy gondoltam, hogy csukják le jó hosszú időre, de ez sajna nem így megy. Az pedig gyenge érv, hogy "ha az én apámat üti el", ugyanis az lehet, hogy az én véleményemet befolyásolja, de az objektív megítélést nemhogy nem befolyásolja, hanem egyensen rossz, ha befolyásolja. Ezért van bíróság, hogy kizárják a szubjektivitást, és ne az döntsön, hogy kinek a kijét üti el az ember, hanem minden élet ugyanannyit érjen. Nyilván a bácsi meg a rokonai 323463424 évnek örülnének, Stohl meg a rokonai meg felmentésnek. De valószínű, hogy a legtöbb per úgy működik, hogy a vádlott és rokonai felmentést akarnak, a vádlóék meg minél nagyobb büntetést (legalábbis feltételezem egy gyilkos anyja sem szeretné, hogy a fia életét a börtönben élje le). Mégegyszer mondom a bíróság pont azért van, hogy a büntetés objektív ítélet legyen.
több mint 14 éve
90e akkor az 50-nél kb. 100 kmh, vagy 130-nál 200 kmh. Speciel ha azt nézzük, ez se sokkal veszélytelenebb, mint amit Buci csinált. 😛Az,hogy ez az ítélet erős vagy nem az megítélés kérdése.
Nyilván vannak helyek, ahol indokolatlan sebességkorlátozás van, én is kaptam már ilyenért 90ezres csekket. Viszont elméletben elég nagy veszélyfaktora van egy dupla sebességátlépésnek. Stohl meg szerintem so-so. Nem mondom, hogy ne kaphatott volna többet, de szerintem annyira nem kapott keveset. Börtönbe így is kell mennie, és ha ez az 5 hónap börtön nem lesz szar neki (nyilván erre utalt Bazza a haknival), akkor az 5-10 évet is meg tudta volna oldani, hogy "fincsi" legyen. Mindenesetre egy szót nem szólhatunk, mert éppen megúszhatta volna börtön nélkül is, így ez legalább megvan. Remélhetőleg tanul belőle olyan szinten, hogy a következő bekészülős partikból taxival/sofőrrel megy haza.fetomy
De az,hogy ebből tanulni nem fog az biztos.
több mint 14 éve
90e akkor az 50-nél kb. 100 kmh, vagy 130-nál 200 kmh. Speciel ha azt nézzük, ez se sokkal veszélytelenebb, mint amit Buci csinált. 😛Nyilván vannak helyek, ahol indokolatlan sebességkorlátozás van, én is kaptam már ilyenért 90ezres csekket. Viszont elméletben elég nagy veszélyfaktora van egy dupla sebességátlépésnek. Stohl meg szerintem so-so. Nem mondom, hogy ne kaphatott volna többet, de szerintem annyira nem kapott keveset. Börtönbe így is kell mennie, és ha ez az 5 hónap börtön nem lesz szar neki (nyilván erre utalt Bazza a haknival), akkor az 5-10 évet is meg tudta volna oldani, hogy "fincsi" legyen. Mindenesetre egy szót nem szólhatunk, mert éppen megúszhatta volna börtön nélkül is, így ez legalább megvan. Remélhetőleg tanul belőle olyan szinten, hogy a következő bekészülős partikból taxival/sofőrrel megy haza.
több mint 14 éve
Szerintem az a vicc, hogy a kokain nem is szerepelt a vádak között, mert megelőző kampányt tartott... Ha embert öl valaki, nem vádolják, ha kampányol a gyilkosság ellen??? Vicc.eaglesmcnabbfőleg hogy úgy volt a vádlottak padján hogy már visszaeső ebben a kérdésben is, és ennyivel elintézik??? hol a büdös francban élünk. És igen, mivel médiaszemélyiség és a magatartása példamutató lehet egyesek számára igenis jobban meg kell büntetni, de hogy kevesebbet kapjon mint ami az én laikus véleményem az szánalmas és felháborító! mi az üzenete ennek a kifelé? főleg annak ha jól emlékszem ahogy ment az ügy a "fokokon" felfelé úgy enyhül az ítélet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
azért visszaesőként (!) ennyit kapni- ha egy bűnöző lenne (személyes véleményem szerint az) és ennyit kapna feltenném a költői kérdést: mit tanul ekkora büntetésből? elsőre többet adnék egy ilyen esetért nem visszaesőként...davemayerKérdezték tőle,hogy nem volt e elég tanulópénz a legelső balesete?
Azt mondta,hogy azt már elfelejtette.
Alighanem ez az 5 hónap csendespihenő is hamar kimegy a fejéből.
több mint 14 éve
1. Lehet,hogy a mentők után,de a rendőrök megérkezése előtt távozott,ráadásul ugye tovább vezetett és a feleségére akarta kenni az egészet. Alighanem azért,hogy ne tudják megállapítani az ittasságot és a drogot.Hát, tényleg válaszoltál a kérdésemre. 😊Ha eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomiSzerinted.
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogyha egy családtagodnak okoz súlyos balesetet egy visszaeső drogosan és részegen vezető ember,aki ráadásul elmenekül a tett helyszínéről akkor elégnek találnád e az ítéletet.
Gondolom az az 5hónap is inkább hakni lesz mint kemény börtön.
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.Bazzani
Nem menekült el, nem ítélték el cserbenhagyásért. A KRESZ valamely előírását megszegte, hogy a mentők érkezése után távozott. A drogos befolyásoltságot nem (tudták) állapították meg.
A védelemnek sikerült bebizonyítania, kétségessé tennie, hogy maradandó sérülést okozott, max 3 évet kaphatott.
Fordítsuk meg! Egy barátod immáron sokadszorra részegen, de először személyi sérüléses balesetet okoz, letarol három autót, Te kevesellnéd a 10 hónapot? Mindent el fog követni, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön 5 hónap után, de az ítélet akkor is 10 hónap.
Ha már hibát keresünk a rendszerben. Az évekkel ezelőtti balesetének - amikor majdnem belehalt - a költségeit kellett volna ráverni, helikopteres mentésestől, intenzív osztályostól, mindenestől. Az felháborított és rossz üzenetnek tartom, hogy ingyér volt barom. Ez nekem rendben van.tomi-tomi
2. Meg tudták állapítani a drogot,csak nincs a vádak között mivel elment haknikampányolni a drogok ellen.
3.Én egy barátomnak sem tudnám az ilyet megbocsátani,de azt nem tudom,hogy abban az esetben mit keveselnék vagy mit nem.
több mint 14 éve
azért visszaesőként (!) ennyit kapni- ha egy bűnöző lenne (személyes véleményem szerint az) és ennyit kapna feltenném a költői kérdést: mit tanul ekkora büntetésből? elsőre többet adnék egy ilyen esetért nem visszaesőként...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szerintem az a vicc, hogy a kokain nem is szerepelt a vádak között, mert megelőző kampányt tartott... Ha embert öl valaki, nem vádolják, ha kampányol a gyilkosság ellen??? Vicc.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát, tényleg válaszoltál a kérdésemre. 😊Szerinted.Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Az ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
Meglett a haknizás eredménye.Bazzani
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogyha egy családtagodnak okoz súlyos balesetet egy visszaeső drogosan és részegen vezető ember,aki ráadásul elmenekül a tett helyszínéről akkor elégnek találnád e az ítéletet.
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.Bazzani
Nem menekült el, nem ítélték el cserbenhagyásért. A KRESZ valamely előírását megszegte, hogy a mentők érkezése után távozott. A drogos befolyásoltságot nem (tudták) állapították meg.
A védelemnek sikerült bebizonyítania, kétségessé tennie, hogy maradandó sérülést okozott, max 3 évet kaphatott.
Fordítsuk meg! Egy barátod immáron sokadszorra részegen, de először személyi sérüléses balesetet okoz, letarol három autót, Te kevesellnéd a 10 hónapot? Mindent el fog követni, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön 5 hónap után, de az ítélet akkor is 10 hónap.
Ha már hibát keresünk a rendszerben. Az évekkel ezelőtti balesetének - amikor majdnem belehalt - a költségeit kellett volna ráverni, helikopteres mentésestől, intenzív osztályostól, mindenestől. Az felháborított és rossz üzenetnek tartom, hogy ingyér volt barom. Ez nekem rendben van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Minden bizonnyal 😀 😀De most legalább tudod,hogy ha ugyenezt bedrogozva és tökrészegen csinálod heti rendszerességgel (sőt cserbenhagyásos gázolást is csinálsz) akkor az csak ennyivel súlyosabb.BazzaniHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomiKaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?szaba
több mint 14 éve
De most legalább tudod,hogy ha ugyenezt bedrogozva és tökrészegen csinálod heti rendszerességgel (sőt cserbenhagyásos gázolást is csinálsz) akkor az csak ennyivel súlyosabb.Kaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?szabaStohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Az ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
több mint 14 éve
Kaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
több mint 14 éve
Szerinted.Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.
több mint 14 éve
Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.
több mint 14 éve
Elfelejtettemreagálni. Ha a gépemmel vana baj, akkor azt honnan tudom meg, hogy mi nem működik?
több mint 14 éve
Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottAz ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
Meglett a haknizás eredménye.
több mint 14 éve
Szerintem is hardverhiba lesz.Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.Schleck
Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégémfetomy
több mint 14 éve
Az a baja a gépemnek, hogy windows van rajta. Csak sajnos nem tudom rá felrakni a macosxet, így kénytelen vagyok winekkel baszakodni. Semmi bajom nem volt az ég világon az osxel vagy két éven át semmit nem kellett csinálni és tökéletesen működött. Kénytelen voltam windowsra váltani, azóta idegbaj.Azért megfelelő tesztprogramokkal elég jól ki lehet szűrni a problémát már... Én egyébként memóriára vagy alaplapra gyanakodnék. Ha párban van a memóriád próbáld meg hogy az egyiket kiveszed, hogy úgy is fagy-e... Ha igen akkor ugyanezt próbáld a másik modullal.
Egyébként sincs 200.000-em,de ha lenne se költeném számítógépre.fetomy
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
catattack
3 520
Fú bazmeg! Összeomlás! Minek iszom? De tényleg, minek?Csak annyra voltam kész, hogy kb. 8x fényképezkedtem Csipával (Holigans).
Pontosabban tini buxák fényképezkedtek Csipával, csak én is beszálltam harmadiknak.... :cool:
több mint 14 éve
Az a baja a gépemnek, hogy windows van rajta. Csak sajnos nem tudom rá felrakni a macosxet, így kénytelen vagyok winekkel baszakodni. Semmi bajom nem volt az ég világon az osxel vagy két éven át semmit nem kellett csinálni és tökéletesen működött. Kénytelen voltam windowsra váltani, azóta idegbaj.Egyébként sincs 200.000-em,de ha lenne se költeném számítógépre.