Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.

Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégémfetomy
99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.Schleck
Az, hogy nem Mac. 😊
Pont ma néztem egy kb. 2 éves 21 colos iMac-et 220ért, mindent tud, amit kell, ha ilyen konfigurációt akarna valaki összerakni windowsost, az se lenne olcsóbb, és mégis apple, ilyen, és ehhez hasonló baszakodások nélkül.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.

Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégémfetomy
99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégém
több mint 14 éve
Imádok a windowsal baszakodni. Repairt akartam:
- Nem egyezik a nyelv.
- Nem egyezik a verzió.
- Minden egyezik, de kell 13 GB hely.
- Minden egyezik, de mégsem 13 kell, hanem 16.
- Minden egyezik, elindul, fél óra után: hiányzik egy fájl.

Szopjál le windows. De én basztam el, hogy meg akartam tartani a fájlokat...
több mint 14 éve
Jajj tényleg, el is felejtettem, hogy Tengerikislány István a becses neve!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 333
Ti mind hamisak vagyok. Seagal, nem Segal...
több mint 14 éve
Ugyanmár, Segal ránéz szigorúan valakire, már meghalt. Majdnem olyan durva mint Csak Morisz.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem kifizeti azt a 100-120 dollárt per nélkül is. Én ezt tenném ha Segal volnék.Sobri Jóska
aszittem eltörnéd a karját, ozt reccsentenéd a torkát, ha Segal lennél 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
Szerintem kifizeti azt a 100-120 dollárt per nélkül is. Én ezt tenném ha Segal volnék.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
mindjárt megsajnálom 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Most olvastam, hogy egy, gyaníthatóan illegális kakasviadalokat szervező arizonai latino pasas beperli a szigorú tekintetű Steven Seagal-t, mert a színész még márciusban részt vett egy, a pacák farmja elleni rajtaütésben, amelynek során állítólag elpusztult az illető kiskutyája és több tucat baromfija.Szabler
Az egyetlen aduja az lehet, hogy a szerv túl nagy erőkkel vonult ki a helyszínre a reality kedvéért. Mondjuk egy ilyen jószággal kopogtattak be a "farmra".

Bizonyára hangulatos volt.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 333
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/drama-ket-embert-megoltek-baranyaban-2063279

W. Ferencet konkrétan ismertem... Döbbenet.
több mint 14 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
nálunk a tanárok, de még a rendszergazda se tudja kezelni az elektronikusat 😀😀adam8
Nálunk meg az egyik infó tanár csinálta az egész rendszert... És egyébként sokkal jobb, mint a többi szegedi iskolának, bár azt hiszem nekik egységes(en sz@r). 😀
Egyébként vannak olyan kedves tanárok, akik óra elején gép be, napló megnyit, 20 perc balf@szkodás... Nem biztos, hogy ez nekünk rossz. 😀

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Most olvastam, hogy egy, gyaníthatóan illegális kakasviadalokat szervező arizonai latino pasas beperli a szigorú tekintetű Steven Seagal-t, mert a színész még márciusban részt vett egy, a pacák farmja elleni rajtaütésben, amelynek során állítólag elpusztult az illető kiskutyája és több tucat baromfija.

Hogy mit keresett ott Seagal? Először is saját valóságshow-ját forgatta, másrészt a helyi serifft segítette seriffhelyettesként. Az amerikai "Posse Comitatus Act" lehetővé teszi, hogy egy seriff minden rátermettnek tartott civilt helyettesévé tegye, és Seagal, mint nagy állatvédő és gyakorló seriffhelyettes kapóra jött Maricopa megye népszerűséghajhász seriffjének a nagy médianyilvánosságot ígérő akcióhoz.

Érdekes sztori. Nekem rögtön az jutott róla eszembe, hogy milyen kár, hogy nálunk nincs ilyen intézmény. Vajh hányszor Blikk-címlapra vagy a Fókusz-riportba kerülhetett volna Stohl Buci, mint drograzziák bajnoka? Ez ütősebb szerep volna számára, mint gimnazisták és egyetemisták előtt szónokolni a szer ártalmairól.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
nálunk a tanárok, de még a rendszergazda se tudja kezelni az elektronikusat 😀😀

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
elektronikus napló, szar órarend, köcsög tanárok, hosszú év lesz ez, főleg úgy, hogy idén már tanulni is kéne :/kristof
legalább hozzászoktok neptunhoz 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
elektronikus napló, szar órarend, köcsög tanárok, hosszú év lesz ez, főleg úgy, hogy idén már tanulni is kéne :/kristof
Az elektronikus naplót nem bántani, alapvetően jó dolog... Ott lehet kapni jelszót a WiFihez. 😀 Az órarendem [nekem is] nagyon sz@r, negyedik évben is hétfő reggel úszás... Jók lesznek a vasárnapi meccsek. E mellé persze kötelező matek szakkör és egyebek...

Ez az idén tanulni szöveg... 😀 Tavaly én is ebben a hitben éltem, aztán rájöttem, jó lesz nekem a duplázás... 😂 😕 Mondjuk az is rohadt jó, hogy még fogalmam sincs a pontos [érettségi] részletekről... 500 pont elvileg, de hogy duplázás milyen formában meg egyéb fontos dolgok... Mondjuk azokat még jobban sajnálom, akik utánunk jönnek. :/

És még a fogam is elkezdett ma fájni, még egy tömés holnap nagy valószínűséggel augusztus 1. után.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
elektronikus napló, szar órarend, köcsög tanárok, hosszú év lesz ez, főleg úgy, hogy idén már tanulni is kéne :/
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
akkor holnap elkezdődik 😕Hurka
nem akartam én elsőnek beírni, köszi 😀 amúgy meg ja.. fákjúbazdmeg :/

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
akkor holnap elkezdődik 😕Hurka
nem is örülsz hogy kezdődik az NCAA? bátyád remélem nem olvassa 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
akkor holnap elkezdődik 😕
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1.5 óra sorbanállás rulez.

de legalább be vagyok íratkozva, és itt ülök az új kéróban. 17 óra felé tán már le is tudok feküdni így 25 óra ébrenlét után

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 932
Gázsprayt olyan messziről kerüljétek amilyen messziről csak lehet. Gyilkos egy találmány....JayB
találkoztam már vele 😀
nem volt egy kellemes élmény, az tutiStez
Félreértések elkerülése végett nem engem fújtak le 😀 Mellettem egy srác kapott az arcába 20 centiről, én pár méterre voltam de így is meghaltam, mintha lenyelnél egy kést és hipót öntenél a szemedbe. Legyen valaki akármilyen kemény ezzel térdre lehet kényszeríteni az biztos.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Gázsprayt olyan messziről kerüljétek amilyen messziről csak lehet. Gyilkos egy találmány....JayB
találkoztam már vele 😀
nem volt egy kellemes élmény, az tuti

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 932
Gázsprayt olyan messziről kerüljétek amilyen messziről csak lehet. Gyilkos egy találmány....