Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
a jó kurva élet, hogy egész nap azt hittem szombat van....Még jó, hogy aránylag időben észrevettem, hogy ma van a szkdöntő
több mint 14 éve
Nem vírus,szerintem a Ciscos szoftverhibára gondolhatsz amit a cég már jó 5 hónapja folyamatosan javít csak nem ér el hozzánk.Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludniJayBnekünk is csak az egyiken van, t-homenál azt mondták vmi vírus. náájszkristof
több mint 14 éve
kurva álmatlanság...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludniJayBnekünk is csak az egyiken van, t-homenál azt mondták vmi vírus. náájsz
több mint 14 éve
Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludni
több mint 14 éve
Faszom, hogy pont akkor jön a Roma, amikor Ozorán leszek... Így kénytelen leszek kihagyni Tottiékat. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Itt tulajdonképp az van 😛Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:valaki2Komolyan el sem hiszem,hogy ilyenkor elméletileg nyár szokott lenni.Bazzani
több mint 14 éve
Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:valaki2Komolyan el sem hiszem,hogy ilyenkor elméletileg nyár szokott lenni.
több mint 14 éve
Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:

több mint 14 éve
Békéscsaba 😀 😀 😀Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.Amadeus91Hmm egy ilyet én is láttam ma, hol lattad? 😀Duff
több mint 14 éve
Nem vagyok gázos, de gondolom ahol gáz van, ott jó ha nem robban rád az egész.Sobri JóskaNem vagy gázos? :o :rolleyes: 😛 De bizony.... 😉 (magas labda... 😀) Ahhoz elég sok mindennek össze kell jönnie, hogy robbanjon.... Egy csípőfogó és egy 32-es villáskulcs kell hozzá. Mármint az óra leszereléséhez. Szaktudás meg hogy elzárd előtte a golyóscsapot.
több mint 14 éve
Nem vagyok gázos, de gondolom ahol gáz van, ott jó ha nem robban rád az egész.Mit kell azon "szakszerűen leaplikálni" ?apeszosSzomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
40k újat szereltetni.eaglesmcnabb
Ők tudják megbízhatóan, szakszerűen leaplikálni.
És ha majd kell újat rakni, tuti tudnak alig használtat olcsón, 25-ért. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.Amadeus91Hmm egy ilyet én is láttam ma, hol lattad? 😀
több mint 14 éve
Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.
több mint 14 éve
Mit kell azon "szakszerűen leaplikálni" ?Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.
több mint 14 éve
Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?... 40k újat szereltetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Amadeus:Nekem 2007 nyara óta volt iphone-om. Le is ejtettem párszor, így lett rajt 1-2 kisebb ütődés, viszont perfektül működött. Gépként sima PC-mvan, viszont sokáig volt rajta OSX (mac oprendszer). Ha nem megy tönkre a winyóm, ma is az lenne rajta. Nagyon szép, gyors és kurvabiztonságos, tekintve, hogy nemigen van rá vírus. Igazából a játékok miatt sem annyira kell aggódni, egyre több mindent adnak ki macre is és egyre több mindent lehet így az ismert to-rent oldalakról lehúzni.
Szerintem a megbízhatósága miatt főként megéri az árát. Nem kell újratelepítgetni, nem kell tartani semmiféle összeomlástól, tönkremenéstől, stb... Nem tudom, tudásban a macbookok hol vannak egy laptophoz képest, és nem tudom mennyivel éri meg jobban macbookot és nem sima laptopot osx-el megvenni, de azt ki merem jelenteni, hogy ha egyszer megveszed, nem fogod megbánni. 😊
több mint 14 éve
....aszondja de jó lenne ha szomszédok lennénk,aha,bele is szeretnék szerintem kb 2 hét alatt.jah,de jó lenne....CowboykarcsiLehet pont ezt akarja 😛
több mint 14 éve
....aszondja de jó lenne ha szomszédok lennénk,aha,bele is szeretnék szerintem kb 2 hét alatt.jah,de jó lenne....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Azért ezek a hatoslottó számok...Beírhattad volna pár órával korábban...
11,21,22,24,25,29Bazzani
több mint 14 éve
És a következő pár év nagy durranása már most kész van valahol, most ölt végső formát, ismerik pár ezren, és csak a nagy áttörésre vár.Szóval aki milliárdos akar lenni, keresgéljen a neten, és ha jó érzékkel száll be egy új bizniszbe, akkor lehet 2-3 év, és dollármilliárdos. 😊