Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
látszik h városi gyerek vagy, kombájnak mi keresnivalója füves réten?Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!Tibi
Van olyan pont a használati utasításában, hogy csak akkor lehet üzembe helyezni ha én alszom?haromt
kb 2 hete kimentünk bandázni a veszprémi éjszakába. egy buszmegállóban ücsörögtünk épp a város aránylag szélén, mikor észrevettünk valami fura fényt a város széli lakópark melletti füves téren. kiderült, hogy részeg ismerősöm tippje nem jött be, szóval nem a Mars támadt, hanem egy KOMBÁJN aratott éppen a mezőn. mindezt hajnali fél 3-kor 😛konqueror
több mint 14 éve
Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!Tibi
Van olyan pont a használati utasításában, hogy csak akkor lehet üzembe helyezni ha én alszom?haromt
kb 2 hete kimentünk bandázni a veszprémi éjszakába. egy buszmegállóban ücsörögtünk épp a város aránylag szélén, mikor észrevettünk valami fura fényt a város széli lakópark melletti füves téren. kiderült, hogy részeg ismerősöm tippje nem jött be, szóval nem a Mars támadt, hanem egy KOMBÁJN aratott éppen a mezőn. mindezt hajnali fél 3-kor 😛
több mint 14 éve
Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!igen, a próbanyírást lehetőleg vasárnap hajnalban 6 és 8 óra között kell elvégezni, majd utána a délelőttöt nyírással folytatni
több mint 14 éve
A mocskos kurva anyját annak, aki elütötte a húgom cicáját :mad:fetomyRészvétem. Én is macskatulaj vagyok.
http://www.youtube.com/watch?v=NgbtZALELZk
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Fűnyírót berregtetni nem menő. Kaszálni kell, az csendes. Csak várni kell, míg eléggé megnő hozzá az alapanyag.Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!A Zala megyei fűnyírók használati utasításában nincs ilyen pont. 😊Gabesz92
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!A Zala megyei fűnyírók használati utasításában nincs ilyen pont. 😊
több mint 14 éve
A mocskos kurva anyját annak, aki elütötte a húgom cicáját :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kérdeznék egy olyan embert aki gyakorlott a fűnyíró használatában!Van olyan pont a használati utasításában, hogy csak akkor lehet üzembe helyezni ha én alszom?
több mint 14 éve
hogy rohadna meg az a fasz, aki nekiállt fúrni a lépcsőházban vagy a pincében a főfalat... 2 órája baszakodnak, szétcsesz az ideg
több mint 14 éve
csak leírod, csak leírod 😛sose írtam/olvastam még ennyiszer a like és dislike szavakat mint itt az utóbbi két napban.miilanna dislike-ot mostmár,ahogy látom nem is nagyon kell 😀JoeyPorter
child please!
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
sose írtam/olvastam még ennyiszer a like és dislike szavakat mint itt az utóbbi két napban.miilanna dislike-ot mostmár,ahogy látom nem is nagyon kell 😀
több mint 14 éve
sose írtam/olvastam még ennyiszer a like és dislike szavakat mint itt az utóbbi két napban.
child please!
több mint 14 éve
az enyémen is 😛 ráadásul az "új hszek"-re kattintva is ugyanolyan gyorsan adja be 😛 Hiába egy elkényeztetett kis pöcs vagyok 😛enyémen vankonqueroraz alulra görgetés kiküszöbölhető egyetlen, "End" nevezetű gomb lenyomásávalkonquerorcsak sajnos a laptopon nincs end. 😕Höri
több mint 14 éve
JJ-én is van, amit én használok most az ismert körülények miattburzsoázia 😕Höricsak sajnos a laptopon nincs end. 😕Hörienyémen vankonqueror
több mint 14 éve
burzsoázia 😕enyémen vankonqueroraz alulra görgetés kiküszöbölhető egyetlen, "End" nevezetű gomb lenyomásávalkonquerorcsak sajnos a laptopon nincs end. 😕Höri
több mint 14 éve
lassabban hozza be ha nem a topikra kattintasz hanem az új hozzászolásokra ?azt nem próbáltátok még, hogy ha az új hozzászolásokra kattintasz, akkor behozza pont azt a posztot amit még nem olvastál ?gabtside, csak lassú, mint a dög, hamarabb legörgetemHöri
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
enyémen vancsak sajnos a laptopon nincs end. 😕Hörinem fogom, felejtős ez az aljára görgetés, csak már egyből elkezdem erre gondoltam, hogy kezdem szokni... 😊 😕Little Jarryaz alulra görgetés kiküszöbölhető egyetlen, "End" nevezetű gomb lenyomásávalkonqueror
több mint 14 éve
azt nem próbáltátok még, hogy ha az új hozzászolásokra kattintasz, akkor behozza pont azt a posztot amit még nem olvastál ?gabtside, csak lassú, mint a dög, hamarabb legörgetem
több mint 14 éve
azt nem próbáltátok még, hogy ha az új hozzászolásokra kattintasz, akkor behozza pont azt a posztot amit még nem olvastál ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
csak sajnos a laptopon nincs end. 😕az alulra görgetés kiküszöbölhető egyetlen, "End" nevezetű gomb lenyomásávalkonquerorakkor így hagyodSzegecsnem fogom, felejtős ez az aljára görgetés, csak már egyből elkezdem erre gondoltam, hogy kezdem szokni... 😊 😕Little Jarry
több mint 14 éve
az alulra görgetés kiküszöbölhető egyetlen, "End" nevezetű gomb lenyomásávalnem fogom, felejtős ez az aljára görgetés, csak már egyből elkezdem erre gondoltam, hogy kezdem szokni... 😊 😕Little JarryNe már!akkor így hagyodSzegecs
Kezdem megszokni, hogy alul vannak az új kommentek 😂Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem fogom, felejtős ez az aljára görgetés, csak már egyből elkezdem erre gondoltam, hogy kezdem szokni... 😊 😕Ne már!akkor így hagyodSzegecs
több mint 14 éve
Ne már!akkor így hagyod
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ne már!Kezdem megszokni, hogy alul vannak az új kommentek 😂
több mint 14 éve
Nyilván, ha nem fog érdekelni akkor én is ott hagyom, de egyenlőre lelkes vagyok 😊amúgy nem csak azért hagytam ott, merthogy ellógtam mindent, hanem szimplán ahogy mélyültünk a programozásba, meg a gép fizikájába, rájöttem, hogy az már nemcsak nem érdekel, de nem is értek hozzá 😊 A kodolányin szerintem tavaly májusban voltam utoljára órán (leszámítva a rádiós gyakot) 😀 mégis csinálom, mert ez legalább érdekel 😛fetomyóóóó igen, a jó kis mérnök infós éveim 😊 Emlékszem, első félévben mindenre bejártam 😊 másodikban elkezdtem lógogatni, harmadikban meg már max gyakorlaton láttak..😀 Aztán persze négy vagy öt után, mikor a tárgyaim zömét a 2-3. féléves tárgyak tették ki, úgy döntöttem nem az én világom 😀fetomynekem is van egy csoporttársam aki hasonló okokból hagyta ott a 3. évben és jött át gtk-ra 😀a.kacsa