Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Gólyatábor??? Nálunk sokan a detoxban kötöttek ki 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
😀 Meg hogy vért fogok hugyozni, hogy sikerüljön bent maradni az elsőéven 😊 És még gyakorolnom is kell, mert Schönherz QPA alatt szeretném megdönteni a gólya-sörfeles rekordot.Mér van vége a gólyatábornak? 😕tenorxne aggódj majd hamar rájössz h a normál egyetemi élet és a gólyatábor között csak annyi a különbség, h utóbbi alatt jobbak a higéniai körülményekbriareos
több mint 14 éve
Mér van vége a gólyatábornak? 😕tenorxne aggódj majd hamar rájössz h a normál egyetemi élet és a gólyatábor között csak annyi a különbség, h utóbbi alatt jobbak a higéniai körülmények
több mint 14 éve
Mér van vége a gólyatábornak? 😕
több mint 14 éve
A büdös qrva anyját baszd meg, 2 óra alatt megírtam az ozorás beszámolómat, erre elküldés után kiírta, hogy erre nincs jogosultságom.... Kilépett ez szar geci fos, hogy mi a büdös qrva anyjáért nem tud belépve maradni baszd meg...Soldadoslazarus project....de már múltkor is írtam itt a fórumon 😉
|
több mint 14 éve
Gyűlölöm h a leégett hátam még viszketni is elkezdett
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
A régi fórumon IE-vel is ez volt, de most nem jött be. :S Pedig linkeltem bele vagy 10 videót és egy csomó képet... 😕 2 órát kibasztam az ablakon, gyűlölöm a technikát és a technikai újításokat, azokból nekem mindig csak ilyen szopások lesznek...A büdös qrva anyját baszd meg, 2 óra alatt megírtam az ozorás beszámolómat, erre elküldés után kiírta, hogy erre nincs jogosultságom.... Kilépett ez szar geci fos, hogy mi a büdös qrva anyjáért nem tud belépve maradni baszd meg...SoldadosNem tudom más böngészőkben hogy van, de ha operában nyomsz egy visszát, akkor ott van a szöveg.F.Schleck
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A büdös qrva anyját baszd meg, 2 óra alatt megírtam az ozorás beszámolómat, erre elküldés után kiírta, hogy erre nincs jogosultságom.... Kilépett ez szar geci fos, hogy mi a büdös qrva anyjáért nem tud belépve maradni baszd meg...SoldadosNem tudom más böngészőkben hogy van, de ha operában nyomsz egy visszát, akkor ott van a szöveg.
több mint 14 éve
A büdös qrva anyját baszd meg, 2 óra alatt megírtam az ozorás beszámolómat, erre elküldés után kiírta, hogy erre nincs jogosultságom.... Kilépett ez szar geci fos, hogy mi a büdös qrva anyjáért nem tud belépve maradni baszd meg...Soldadosez égi jel volt 😀
több mint 14 éve
A büdös qrva anyját baszd meg, 2 óra alatt megírtam az ozorás beszámolómat, erre elküldés után kiírta, hogy erre nincs jogosultságom.... Kilépett ez szar geci fos, hogy mi a büdös qrva anyjáért nem tud belépve maradni baszd meg...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ez már kissé unalmas...Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛fetomyEzt mondd az árvízkárosultaknak 😛Rataccess
Akkor ha beírom, hogy imádom a tejet, bárcsak napi 10 litert ihatnék, akkor jönnek majd rá a kommentek, hogy "ezt mondd a tejérzékenyeknek"??
De felőlem jó, te meg mondd a száraz dögmeleget azoknak, akiknek elszárad a termésük, vagy szimplán meghalnak a napon.... És biztos azok is mit nem adnának egy árvízért, ahol szárazság tombol, és az életüket adnák egy korty vízért..
több mint 14 éve
szaba
10 530
Abszolút.tuti nem testépítő ratyik voltakTegnap camponában mellettem állt sorba két buzi. Ha nem apámékkal vagyok, tuti odaszólok nekik, h menjenek az édesanyjukba.szabaés utána mi lett volna? 😀Höri
szaba biztos arra számított h ez után a kemény beszólás után heterókká válnakbriareos
több mint 14 éve
tuti nem testépítő ratyik voltakés utána mi lett volna? 😀Hörikedvenc topikom maradt.Tegnap camponában mellettem állt sorba két buzi. Ha nem apámékkal vagyok, tuti odaszólok nekik, h menjenek az édesanyjukba.szaba
tele is van a faszom a meleggel már megint.haromt
szaba biztos arra számított h ez után a kemény beszólás után heterókká válnak
több mint 14 éve
és utána mi lett volna? 😀kedvenc topikom maradt.Tegnap camponában mellettem állt sorba két buzi. Ha nem apámékkal vagyok, tuti odaszólok nekik, h menjenek az édesanyjukba.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 530
kedvenc topikom maradt.Tegnap camponában mellettem állt sorba két buzi. Ha nem apámékkal vagyok, tuti odaszólok nekik, h menjenek az édesanyjukba.
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Utálom, hogy amióta az általam nagyon rühellt Owens bengáli lett, az NFL-t is lájkoló haverjaim mindig felőle érdeklődnek elsőként, ha éppen szóba kerül az amfoci, és így a Bengals beszélgetéseink során. Nem elég, hogy azt a majmot kedvenc csapatom mezében kell látnom, még sztorizgatnom is kell róla hosszasan...:mad:
több mint 14 éve
lol, most nézem mennyien szeretik a fasza meleg helyett az állandó szakadó esőt 😀WyattÉs mennyien utálják... 😀 Itt mondjuk süt a nap, 30 fok szinte tökéletes. :cool:
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
lol, most nézem mennyien szeretik a fasza meleg helyett az állandó szakadó esőt 😀
több mint 14 éve
olyan húúú de nagyon engem se, annyira azért nem vagyok lusta hogy ne görgessek, de a like-gomb összességében jobb.Engem eddig se zavart a +1ezés, ezután se fog. Ami meg bővebb kifejtést igényel, annál eddig is mindenki érvelt.SoldadosTe így gondolod, én meg mindig felvállalom a véleményem, s erre bőven elég egy +1. S ezt továbbrais fogom csinálni, s most megint mindenki nyomkodhatja a dislike-ot. 😉SoldadosCsak ha továbbra is mindenki így gondolná, néha oldalak is csak +1-ezéssel telnének el.
Persze a te dolgod, ha csak néhány ember csinálja majd, az nem annyira zavaró.atapapa
több mint 14 éve
akkor legyél hasonlóan toleráns a like-os rendszerrel szemben és mindenki boldog lesz 😊briareos
De mindegy, a modernkori cybervilágnak nyilván tetszik, így én ebbe beletörődök. 😊SoldadosAkkor olvassál, s látnád, hogy ez megtörtént, s ezt le is írtam már. 😉 Aki akarja, használja, nincs ezzel bajom, én meg nem használom, s nem is érdekel, hogy ki mennyire "jófej" és "faszfej" a fórum szerint, mert ez számomra nem értékmérő. 😊
több mint 14 éve
akkor legyél hasonlóan toleráns a like-os rendszerrel szemben és mindenki boldog lesz 😊Engem eddig se zavart a +1ezés, ezután se fog. Ami meg bővebb kifejtést igényel, annál eddig is mindenki érvelt.SoldadosTe így gondolod, én meg mindig felvállalom a véleményem, s erre bőven elég egy +1. S ezt továbbrais fogom csinálni, s most megint mindenki nyomkodhatja a dislike-ot. 😉SoldadosCsak ha továbbra is mindenki így gondolná, néha oldalak is csak +1-ezéssel telnének el.
Persze a te dolgod, ha csak néhány ember csinálja majd, az nem annyira zavaró.atapapa
több mint 14 éve
Engem eddig se zavart a +1ezés, ezután se fog. Ami meg bővebb kifejtést igényel, annál eddig is mindenki érvelt.Csak ha továbbra is mindenki így gondolná, néha oldalak is csak +1-ezéssel telnének el.Más útja is van annak, hogy láthatóvá tedd egy hozzászólással kapcsolatos személyes szimpátiádat vagy ellenszenvedet, például "teljesen egyetértek", "igazad van" vagy "ebből ban lesz" :cool:Te így gondolod, én meg mindig felvállalom a véleményem, s erre bőven elég egy +1. S ezt továbbrais fogom csinálni, s most megint mindenki nyomkodhatja a dislike-ot. 😉Soldados
Ha ennyi fáradtságot épp nem ér a dolog, akkor meg elég a lájkolás is.atapapa
több mint 14 éve
Csak ha továbbra is mindenki így gondolná, néha oldalak is csak +1-ezéssel telnének el.Te így gondolod, én meg mindig felvállalom a véleményem, s erre bőven elég egy +1. S ezt továbbrais fogom csinálni, s most megint mindenki nyomkodhatja a dislike-ot. 😉SoldadosDe abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot.SoldadosMás útja is van annak, hogy láthatóvá tedd egy hozzászólással kapcsolatos személyes szimpátiádat vagy ellenszenvedet, például "teljesen egyetértek", "igazad van" vagy "ebből ban lesz" :cool:
Persze a te dolgod, ha csak néhány ember csinálja majd, az nem annyira zavaró.
több mint 14 éve
Óvoda mellett lakni is fantasztikus, hajnal 9kor arra riadtam fel hogy kb 5 gyerek sikítja egyszerre hogy "Anyaaaa!".Tomeeemég mindig jobb mint a :passzolj passzolj, passzol, Kussolj, Kussolj Kussolj kombó 😀
több mint 14 éve
Te így gondolod, én meg mindig felvállalom a véleményem, s erre bőven elég egy +1. S ezt továbbrais fogom csinálni, s most megint mindenki nyomkodhatja a dislike-ot. 😉Más útja is van annak, hogy láthatóvá tedd egy hozzászólással kapcsolatos személyes szimpátiádat vagy ellenszenvedet, például "teljesen egyetértek", "igazad van" vagy "ebből ban lesz" :cool:Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛HurkaDe abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot.Soldados