Gyűlölködjünk
Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleUgyanez, mióta tiltották a profilomat. 😀
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A Telegramnál/Mastodonnál szerintem most rendelik a dom perignon-t.Valós opció lehet ez a kettő a Twitter helyett? Első adandó alkalommal váltok, amint lesz olyan oldal ahol tudom érdemben követni az eddigi dolgaimat.
iktriad
úgy néz ki nem jött be a kék pipa havi 8 dodóértNem is értem mi a tökömnek vette meg. Illetve van egy sejtésem, csak abban nem látom, miért kellett annyi pénzt beleölni, hogy aztán a földbe álljon.
petey
A Telegramnál/Mastodonnál szerintem most rendelik a dom perignon-t.
iktriad
úgy néz ki nem jött be a kék pipa havi 8 dodóértNem is értem mi a tökömnek vette meg. Illetve van egy sejtésem, csak abban nem látom, miért kellett annyi pénzt beleölni, hogy aztán a földbe álljon.
petey
A Telegramnál/Mastodonnál szerintem most rendelik a dom perignon-t.
Must azt csinálja a twitterrel, mint a Honvéd mostani tulajdonosai a Kispesttel*, csak Tesla gyorsasággal.most azt tweetelte hogy 8000/800/400 leszAz a 600 azért elég sok, nem?Megnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
— Elon Musk (@elonmusk) July 1, 2023
- Verified accounts are limited to reading 6000 posts/day
- Unverified accounts to 600 posts/day
- New unverified accounts to 300/day
Reakcióm erre: www.youtube.com/watch?v=cj2Z58n8R8Q
A KURVA ANYÁDAT ELON MUSK
zacknorb
Mikey
gyeek
zacknorb
*tönkre teszik
Amúgy meg mire elég akár 600/800, de akár 6000/8000 tweet ELOVASÁSA. Mozgalmas napokon SZART se.
Azért szerkesztőként/kommentátorként még a 6000 tweet is kurvakevés tud lenni egy műszak alatt.
— Zsömbör Pärräg (@zsomborparrag) July 1, 2023
úgy néz ki nem jött be a kék pipa havi 8 dodóértRáadásul olyan szarul optimizál, hogy azokat amik érdekelnének, azokat nem teszi előre illetve ami friss az elveszik.Attól függ. Ha követnéd az NHL free agency nyitását, a NASCAR első utcai versenyének edzését és kvaliját, a Tour de France első szakaszát és esetleg még Szoboszlairól is a híreket, akkor kurva kevés. Egész délután alig mutatott nekem új tweeteket.Az a 600 azért elég sok, nem?A KURVA ANYÁDAT ELON MUSKMegnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!
zacknorb
Mikey
gyeek
Mikey
Tehát azt akarja elérni, hogy mindenféleképp fizessünk a twitter használatáért?
Lúdas Solymi
Ugyanaz a büntetési tétel.Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
A képek alapján egyértelmű hogy 50-nel mentek mindketten.
Mikey
somoskovig
Tarsi
most azt tweetelte hogy 8000/800/400 leszAz a 600 azért elég sok, nem?Megnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
zacknorb
Mikey
gyeek
Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
Mikey
somoskovig
Szerkesztette: Tarsi
Vagy le van terhelve a Twitter, vagy valami nagy gebasz van, amit nem akar a nyomorult Musk beismerni.Ráadásul olyan szarul optimizál, hogy azokat amik érdekelnének, azokat nem teszi előre illetve ami friss az elveszik.Attól függ. Ha követnéd az NHL free agency nyitását, a NASCAR első utcai versenyének edzését és kvaliját, a Tour de France első szakaszát és esetleg még Szoboszlairól is a híreket, akkor kurva kevés. Egész délután alig mutatott nekem új tweeteket.Az a 600 azért elég sok, nem?A KURVA ANYÁDAT ELON MUSKMegnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!
zacknorb
Mikey
gyeek
Mikey
Lúdas Solymi
Ráadásul olyan szarul optimizál, hogy azokat amik érdekelnének, azokat nem teszi előre illetve ami friss az elveszik.Attól függ. Ha követnéd az NHL free agency nyitását, a NASCAR első utcai versenyének edzését és kvaliját, a Tour de France első szakaszát és esetleg még Szoboszlairól is a híreket, akkor kurva kevés. Egész délután alig mutatott nekem új tweeteket.Az a 600 azért elég sok, nem?A KURVA ANYÁDAT ELON MUSKMegnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!
zacknorb
Mikey
gyeek
Mikey
Attól függ. Ha követnéd az NHL free agency nyitását, a NASCAR első utcai versenyének edzését és kvaliját, a Tour de France első szakaszát és esetleg még Szoboszlairól is a híreket, akkor kurva kevés. Egész délután alig mutatott nekem új tweeteket.Az a 600 azért elég sok, nem?Megnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
zacknorb
Mikey
gyeek
Az a 600 azért elég sok, nem?Megnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
zacknorb
Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Megnéztem a naptárat, nem április 1. van hanem július 1.! Hát mi a fasz ez?!To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
zacknorb
To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
Kinga Kamraja.jo review.a kaja jo volt, de ha ehes vagy ne ide menj.ellenben
->
Miutan kikertuk a kajat gondoltuk fizetunk.850ft-vel tobb lett.megkerdeztuk miert
Hat hogy a kenyer a kaposztahoz.ranezunk a tablara.ok de akkor miert 550-nek van irva a kenyer.mondtuk h koszi kenyer nem kell.es dikk meg a kiszolgalo volt megsertodve🤣normalis helyen megkerdezik h kenyer kell-e es nem hozzadobjak ugy h kulon fizetni kell erte.
444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
Mikey
A kilincset kell szarral bekenni!Az még fair? o_o
Rataxes
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
Nem négy apró, de határozott késszúrás a négy kerékbe a basic megoldás, ha már úgyis annyira ott akar maradni?Az fair, ha valaki telibe vizeli a csomagtartóját egy behajtási engedélyes utcában engedély nélkül fél napig paraszt módon (úgy hogy más ne férjen el) parkoló gyökérnek?ne csomagtartózz egyből üzemanyagtartályba
gyeek
Kúrfürst briareos
Kemény hely ez a Pécs! 😀Volt egy alkalmi csajom akinek ezzel dicsekedett a csávó. A nő érthetően félt tőle (egy házban laktak), ezért az a zseniális ötletet támadt, hogy ráveszi hogy mutassa meg hogy csinálja, ő meg szólt a jagellónak hogy akció lesz. Őt utolsó információim szerint felbújtásért jelentették fel. 😊Nem kipufogó szégyenítés volt a menő?Annak Pécsen úgy is hagyománya van emlékeim szerint 😊Az fair, ha valaki telibe vizeli a csomagtartóját egy behajtási engedélyes utcában engedély nélkül fél napig paraszt módon (úgy hogy más ne férjen el) parkoló gyökérnek?ne csomagtartózz egyből üzemanyagtartályba
gyeek
Kúrfürst briareos
somoskovig
Matthew99
gyeek