Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Csak az én szemem zavarja ez a rohadt sok érdektelen dolog a facebookon? 1 ismerős bejegyzésre 4-5 reklám meg szirszar bejegyzés jut. Szerintem eddig nem volt ennyi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mondjuk az is megdobná az adózási kedvet, ha nem lopnák el jelentős részét a tekintetes urak.ez jól hangzik de nem igaz
Sebii
aki nem akar adózni az csak önigazolást talál abban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mondjuk az is megdobná az adózási kedvet, ha nem lopnák el jelentős részét a tekintetes urak.
több mint 2 éve
Ha minden KKV mindent fullra fehérban nyomna holnaptól, szerintem a 80%-uk becsődölne.Ekkora számot én azért nem mondanék, de biztosan sokan nem tudnák kitermelni, kérdés, hogy akkor valóban szükség van-e rá. Elhiszem, hogy kényelmes otthon körmözgetni ahelyett, hogy el kelljen menni valahová dolgozni ahol nem magának osztaná be az idejét, csak épp cserébe a közteherviselésből szépen ki is húzza magát. Vagy épp az étteremtulajnak nem kell mindig a legfrissebb bmw-t lízingelni és akkor nem 4 órába kell bejelenteni a dolgozót, stb. stb.
Sebii
több mint 2 éve
Ha minden KKV mindent fullra fehérban nyomna holnaptól, szerintem a 80%-uk becsődölne.
több mint 2 éve
Nem kifejezetten ott, mindenhol. És nem csak a vendéglátásban, kb minden szolgáltató iparban.a vendéglátásban en bloc, vagy kifejezetten a Mumiban?Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Nagyon helyes, sokkal több ilyen kéne akkor talán kicsit fehéredne kifelé a vendéglátás. Felháborító ami ott megy.
gyeek
Tarsi
slowmotion
több mint 2 éve
a vendéglátásban en bloc, vagy kifejezetten a Mumiban?Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Nagyon helyes, sokkal több ilyen kéne akkor talán kicsit fehéredne kifelé a vendéglátás. Felháborító ami ott megy.
gyeek
Tarsi
több mint 2 éve
Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Nagyon helyes, sokkal több ilyen kéne akkor talán kicsit fehéredne kifelé a vendéglátás. Felháborító ami ott megy.
gyeek
több mint 2 éve
Azért azt neeee, de valami letöltendő mehet 😊Felnégyelni!!! 😀Egy félliteres üdítőt 27 helyett 5%-ra ütött neki a pultos véletlenül, de ezen kívül semmiről nem tudok.És találtak valamit?Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
Pl alkalmazotti bejelentés ellenőrzése, nyugtaadás
NB2
gyeek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
gyeek
somoskovig
több mint 2 éve
aha, korrumpálunk, korrumpálunk?! azonnalbezárnikulcsoteldobni!Egy félliteres üdítőt 27 helyett 5%-ra ütött neki a pultos véletlenül, de ezen kívül semmiről nem tudok.És találtak valamit?Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
NB2
gyeek
gyeek
több mint 2 éve
Felnégyelni!!! 😀Egy félliteres üdítőt 27 helyett 5%-ra ütött neki a pultos véletlenül, de ezen kívül semmiről nem tudok.És találtak valamit?Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
NB2
gyeek
gyeek
több mint 2 éve
Egy félliteres üdítőt 27 helyett 5%-ra ütött neki a pultos véletlenül, de ezen kívül semmiről nem tudok.És találtak valamit?Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
NB2
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
És találtak valamit?Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
NB2
gyeek
több mint 2 éve
Ők 2 órát kotlottak itt mindenen.Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
NB2
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.Vannak olyan NAV ellenőrzések amiknek pont az a lényege, hogy ne tudj róla, mert akkor fel tudsz rá készülni 😊
gyeek
több mint 2 éve
Reggeli meglepi: navos ellenőrzés. kb 2 órát ültek itt. Az egyik ellenőr ráadásul főnököm volt csapattársa, még ilyen kapacitásban sem szólt neki legalább 30 perccel előre, hogy fel tudjunk készülni. Most már mondjuk a bajnokságuk másik csapatában játszik és főnököm elmondása szerint legutóbb alaposan fejbe húzta (mivel kapus a navos), talán ennek is lehetett a némaságához köze. Viszont ismét egy ékes példája ennek a balkáni gecizésnek ez az eset is. Normális országban bármilyen ellenőrzésről akár napokkal előre, hivatalból szólnak. Pécsett tegnap szó szerint nyüzsögtek a rendőrök egész nap, random ellenőrzések mentek egész héten. Gondolom a nav is hasonló portyázó turnén van.
több mint 2 éve
20 éve próbálkoztam konditeremmel. Nyilván rossz helyre mentem, de olyan penetráns szarszag volt az utolsó alkalomkor, hogy hányingerem lett. Kellett kis idő míg megtaláltam a forrást, először azt hittem az egyik júzernek engedett a segge, aztán megláttam egy kutyának nevezett maroknyi degenerált kisállatot, meg egy SZÉTTAPOSOTT kis tenyérnyi szart a sarokban. Ez az élmény és az a közeg teljesen elvette a kedvemet attól, hogy bármikor visszamenjek egy "népszerű" edzőterembe.Manapság azért már az igényesebb termek vannak többségben.
Ma viszont felvittem két fél mázsás lisztes zsákot (a harmadiknál megremegett volna a térdem) az első emeletre.
gyeek
több mint 2 éve
20 éve próbálkoztam konditeremmel. Nyilván rossz helyre mentem, de olyan penetráns szarszag volt az utolsó alkalomkor, hogy hányingerem lett. Kellett kis idő míg megtaláltam a forrást, először azt hittem az egyik júzernek engedett a segge, aztán megláttam egy kutyának nevezett maroknyi degenerált kisállatot, meg egy SZÉTTAPOSOTT kis tenyérnyi szart a sarokban. Ez az élmény és az a közeg teljesen elvette a kedvemet attól, hogy bármikor visszamenjek egy "népszerű" edzőterembe. Ma viszont felvittem két fél mázsás lisztes zsákot (a harmadiknál megremegett volna a térdem) az első emeletre.
több mint 2 éve
Azt koncentrált bicepsz gyakorlatnak hívják, és nagyon hatékony tud lenni.Nem arra gondol, amikor ülő helyzetben a könyököd a combodon és úgy bicepszezel? Ha teljesen kinyújtod a kezed, akár a bokádig is leérhet.Mi az a bokából indított egykezes bicepszezés? Tényleg nem tudom, de érdekel.Gondolom amikor túl nagy súllyal az egész testet belelendítve szenvedi fel valahogy a súlyzót miközben az eredetileg megdolgozni kívánt izom alig végez munkát, mindezt azért, hogy elmondhassa az alany hogy milyen kurva erős.
Assurbanapli
Henderson
csi77
A célzás arra irányul, amit én is látok nap mint nap: qrva nagy súlyt kézbevesz, hátulról meglengetés, térdet rogyasztva "alábújás" a súlynak. Bicepsz maximum hegyesszögnél dolgozik 1-2 centit. Közben vicsorgás, üvöltés, végén súly földhöz baszása kötelező elem 😊
ó igen, az örök kedvenc, volt már, és valószínűleg lesz is még konfliktusom ebből, szeretem ilyenkor megkérdezni, hogy forrók e azok a súlyzók, hogy le kell dobni.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Azt koncentrált bicepsz gyakorlatnak hívják, és nagyon hatékony tud lenni.Nem arra gondol, amikor ülő helyzetben a könyököd a combodon és úgy bicepszezel? Ha teljesen kinyújtod a kezed, akár a bokádig is leérhet.Mi az a bokából indított egykezes bicepszezés? Tényleg nem tudom, de érdekel.Gondolom amikor túl nagy súllyal az egész testet belelendítve szenvedi fel valahogy a súlyzót miközben az eredetileg megdolgozni kívánt izom alig végez munkát, mindezt azért, hogy elmondhassa az alany hogy milyen kurva erős.
Assurbanapli
Henderson
csi77
A célzás arra irányul, amit én is látok nap mint nap: qrva nagy súlyt kézbevesz, hátulról meglengetés, térdet rogyasztva "alábújás" a súlynak. Bicepsz maximum hegyesszögnél dolgozik 1-2 centit. Közben vicsorgás, üvöltés, végén súly földhöz baszása kötelező elem 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Nem arra gondol, amikor ülő helyzetben a könyököd a combodon és úgy bicepszezel? Ha teljesen kinyújtod a kezed, akár a bokádig is leérhet.Mi az a bokából indított egykezes bicepszezés? Tényleg nem tudom, de érdekel.Gondolom amikor túl nagy súllyal az egész testet belelendítve szenvedi fel valahogy a súlyzót miközben az eredetileg megdolgozni kívánt izom alig végez munkát, mindezt azért, hogy elmondhassa az alany hogy milyen kurva erős.
Assurbanapli
Henderson
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
m.facebook.com/hetediksor.hu/videos/hal%C3%A1los-fegyver-4-b%C3%ADrjuk-m%C3%A9g-a-gy%C5%B1r%C5%91d%C3%A9st/994596000587087/A fiatalabbak ma is ilyenek, az öregedők, mint én már eléggé hiábavalóan próbálnának keménynek látszani...... 😊Volt ez valaha máshogy? 😊 vagy ez is olyan mint a “régi szép idők” amiről az esetek 99%ban azért ki szokott derülni, hogy régnek rég volt, de szép az biztosan nem volt.Már bocs, de konditerembe járóként is azt mondom, mivel a döntő többség nem funkcionális, hanem látvány izomzatot fejleszt, ott minden az egót növeli......Itt nem csak arról van szó, hogy egy bizonyos gyakorlatra való eszköz kikerült. A mai gépek csak arra hivatottak, hogy az egot növeljék. Beállítasz olyan súlyokat, amiket szabad súlynál meg sem tudnál mozdítani. Utána meg örülsz magadnak. Plusz a gépek nagy része kötötten végig vezeti a mozdulatot a gyakorlat során. De egyik ember sem egyforma. Nincs olyan gép ami mindenkinek kényelmes lenne. A szabad súly azért jó, mert mindenki tud vele dolgozni. Viszont ezért megköveteli a kitartó munkát, mert nem fogsz első alkalommal 50 kilót ugrani az első és a negyedik sorozat között, hanem összehányod magad ha még 5 kilót rápakolsz.Egyebkent teljesen felesleges gyakorlat, indokolatlanul terheli a vallizuletet, nem kell leragadni a 90-es evekben. Aki valoban tud edzeni az akar kezisulyzokkal is le tud edzeni mindent tobbfele modon, ezert felesleges termet valtani.a tulaj kiselejtezte a nyak mögül nyomó, a negatív meg a tolódzkodó padot🤘 gaben 🤘A rotátorköpenyed hogy van?
r.baggio
Hendrix
Nemes samu09
csi77
2001-ben voltam először teremben, és az ott lévő fiúk - közepes város Budapest mellett - 97%a kizárólag a csajozás érdekében elkövetett bicepsz növelésért járt le, valamint traccspartizott a pultnàl egy protein-shake mellett és fűzte a pultos kislányt. Na most ez 23 éve volt - jóisten gyere le… - ha tippelnem kéne, sokmindent nem vàltozott az arányokat illetően. Legalább egy hónapja, amikor utoljára voltam, még nem láttam éles különbséget 😊
MC12
csi77
😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A fiatalabbak ma is ilyenek, az öregedők, mint én már eléggé hiábavalóan próbálnának keménynek látszani...... 😊Volt ez valaha máshogy? 😊 vagy ez is olyan mint a “régi szép idők” amiről az esetek 99%ban azért ki szokott derülni, hogy régnek rég volt, de szép az biztosan nem volt.Már bocs, de konditerembe járóként is azt mondom, mivel a döntő többség nem funkcionális, hanem látvány izomzatot fejleszt, ott minden az egót növeli......Itt nem csak arról van szó, hogy egy bizonyos gyakorlatra való eszköz kikerült. A mai gépek csak arra hivatottak, hogy az egot növeljék. Beállítasz olyan súlyokat, amiket szabad súlynál meg sem tudnál mozdítani. Utána meg örülsz magadnak. Plusz a gépek nagy része kötötten végig vezeti a mozdulatot a gyakorlat során. De egyik ember sem egyforma. Nincs olyan gép ami mindenkinek kényelmes lenne. A szabad súly azért jó, mert mindenki tud vele dolgozni. Viszont ezért megköveteli a kitartó munkát, mert nem fogsz első alkalommal 50 kilót ugrani az első és a negyedik sorozat között, hanem összehányod magad ha még 5 kilót rápakolsz.Egyebkent teljesen felesleges gyakorlat, indokolatlanul terheli a vallizuletet, nem kell leragadni a 90-es evekben. Aki valoban tud edzeni az akar kezisulyzokkal is le tud edzeni mindent tobbfele modon, ezert felesleges termet valtani.a tulaj kiselejtezte a nyak mögül nyomó, a negatív meg a tolódzkodó padot🤘 gaben 🤘A rotátorköpenyed hogy van?
r.baggio
Hendrix
Nemes samu09
csi77
2001-ben voltam először teremben, és az ott lévő fiúk - közepes város Budapest mellett - 97%a kizárólag a csajozás érdekében elkövetett bicepsz növelésért járt le, valamint traccspartizott a pultnàl egy protein-shake mellett és fűzte a pultos kislányt. Na most ez 23 éve volt - jóisten gyere le… - ha tippelnem kéne, sokmindent nem vàltozott az arányokat illetően. Legalább egy hónapja, amikor utoljára voltam, még nem láttam éles különbséget 😊
MC12
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Értettem én, mit szerettél volna kímélni, igazat is adok, csak annyit gondoltam hozzáteszek, hogy a többség ígyis-úgyis flexelésre használja a kondit.Én arra értettem hogy pl szabad súllyal nem tudsz két ismétlést csinálni fekve nyomásban 60 kilóval de fekvenyomó géppel 110 is megy.Már bocs, de konditerembe járóként is azt mondom, mivel a döntő többség nem funkcionális, hanem látvány izomzatot fejleszt, ott minden az egót növeli......Itt nem csak arról van szó, hogy egy bizonyos gyakorlatra való eszköz kikerült. A mai gépek csak arra hivatottak, hogy az egot növeljék. Beállítasz olyan súlyokat, amiket szabad súlynál meg sem tudnál mozdítani. Utána meg örülsz magadnak. Plusz a gépek nagy része kötötten végig vezeti a mozdulatot a gyakorlat során. De egyik ember sem egyforma. Nincs olyan gép ami mindenkinek kényelmes lenne. A szabad súly azért jó, mert mindenki tud vele dolgozni. Viszont ezért megköveteli a kitartó munkát, mert nem fogsz első alkalommal 50 kilót ugrani az első és a negyedik sorozat között, hanem összehányod magad ha még 5 kilót rápakolsz.Egyebkent teljesen felesleges gyakorlat, indokolatlanul terheli a vallizuletet, nem kell leragadni a 90-es evekben. Aki valoban tud edzeni az akar kezisulyzokkal is le tud edzeni mindent tobbfele modon, ezert felesleges termet valtani.a tulaj kiselejtezte a nyak mögül nyomó, a negatív meg a tolódzkodó padot🤘 gaben 🤘A rotátorköpenyed hogy van?
r.baggio
Hendrix
Nemes samu09
csi77
Ha nem használnak egy gépet akkor nem népszerű, nem fognak sokat eladni belőle. De ha azt látja a bátyja hogy dik ezzel nagyobb súlyt mozgatok meg akkor már csak azt is fogja használni had tudjon flexelni vele.
Nemes samu09
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Volt ez valaha máshogy? 😊 vagy ez is olyan mint a “régi szép idők” amiről az esetek 99%ban azért ki szokott derülni, hogy régnek rég volt, de szép az biztosan nem volt.Már bocs, de konditerembe járóként is azt mondom, mivel a döntő többség nem funkcionális, hanem látvány izomzatot fejleszt, ott minden az egót növeli......Itt nem csak arról van szó, hogy egy bizonyos gyakorlatra való eszköz kikerült. A mai gépek csak arra hivatottak, hogy az egot növeljék. Beállítasz olyan súlyokat, amiket szabad súlynál meg sem tudnál mozdítani. Utána meg örülsz magadnak. Plusz a gépek nagy része kötötten végig vezeti a mozdulatot a gyakorlat során. De egyik ember sem egyforma. Nincs olyan gép ami mindenkinek kényelmes lenne. A szabad súly azért jó, mert mindenki tud vele dolgozni. Viszont ezért megköveteli a kitartó munkát, mert nem fogsz első alkalommal 50 kilót ugrani az első és a negyedik sorozat között, hanem összehányod magad ha még 5 kilót rápakolsz.Egyebkent teljesen felesleges gyakorlat, indokolatlanul terheli a vallizuletet, nem kell leragadni a 90-es evekben. Aki valoban tud edzeni az akar kezisulyzokkal is le tud edzeni mindent tobbfele modon, ezert felesleges termet valtani.a tulaj kiselejtezte a nyak mögül nyomó, a negatív meg a tolódzkodó padot🤘 gaben 🤘A rotátorköpenyed hogy van?
r.baggio
Hendrix
Nemes samu09
csi77
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”