Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 763 — Grady Judd fan
Teljesen szabályosan, nem is totyogva haladok át zöld jelzésnél a zebrán, hív főnököm, headsettel felveszem, amíg lebiccentettem a fejemmel a telefon miatt, valami türelmetlen retkes urbánus paraszt majdnem nekem gurul a Buzukijával. Lekiabálom a fejét hogy ezt mégis hogy a faszomba képzelte, a beszari kis faszpörgettyű meg süketnek tettette magát. Az ilyen féregnek olyan szívesen eltörném az arccsontját, hogy most az elmulasztott helyzet miatt fortyogok. Persze hamar elkapott volna a yard, mert 50 méterrel arrébb egy másik meleget nehezen viselő sötét gyalog egy motorosnak ment neki. Botozni való aljas zsellérfattyak amerre csak nézek.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Lovely, mikor a holnap reggeli emirátusokból bahreinbe tartó csodás wizz gépedet törlik így 12 órával indulás előtt. Nem baszta szét a mértani tripet hagyjad.. 😀
Hanni
gondolom cserebe legalabb jo kis penzt ajanlottak fel ...
csebi
Nyilván, azóta azt számolom 😀

De így legalább Etihaddal megyünk...
Hanni
valamiből Hålandot is fizetni kell

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
Lovely, mikor a holnap reggeli emirátusokból bahreinbe tartó csodás wizz gépedet törlik így 12 órával indulás előtt. Nem baszta szét a mértani tripet hagyjad.. 😀
Hanni
csebi
Nyilván, azóta azt számolom 😀

De így legalább Etihaddal megyünk...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 661 — Lucas Scott
Hanni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2022/05/09/meddosegi-centrum-allam-reprosys-termekenysegi-kozpont-versis-clynic

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 733 — "Grammar maci"
az fk-n úgy elszaporodtak a reklámok, hogy mobilon már értékelhetetlen az oldal 😕 (nem fogok ezért másik browsert letölteni, szinkronizálni a könyvjelzőket stb csak az fk miatt)
Fontos_Vidra
A fk nem a reklámok miatt értékelhetetlen
davemayer
Nálam többet tudnak a fociról, szóval ilyen kijelentést én nem teszek. A stílussal akadnak gondjaim, de mivel ők építették fel az egészet, és támogatókból élnek és nem az adómból, ezért ehhez sincs sok közöm. 😊
Fontos_Vidra
Persze, ha nekik így jó csinálják igy, a fociról nem tudom mennyit tudsz de szvsz nincs igazad 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 661
az fk-n úgy elszaporodtak a reklámok, hogy mobilon már értékelhetetlen az oldal 😕 (nem fogok ezért másik browsert letölteni, szinkronizálni a könyvjelzőket stb csak az fk miatt)
Fontos_Vidra
davemayer
Nálam többet tudnak a fociról, szóval ilyen kijelentést én nem teszek. A stílussal akadnak gondjaim, de mivel ők építették fel az egészet, és támogatókból élnek és nem az adómból, ezért ehhez sincs sok közöm. 😊
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 733 — "Grammar maci"
Fontos_Vidra

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 661
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 423 — The Mathematician
Más tèma valami újat tanultam egy Pampers reklámnak köszönhetően amit nem akartam...."kakibaki" 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 aki ezt kitalálta.....
dande
Az egykori pocaklakó kakibakizott. Annyira szép mondat.
Mikey
amber heard is that you?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 786
Más tèma valami újat tanultam egy Pampers reklámnak köszönhetően amit nem akartam...."kakibaki" 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 aki ezt kitalálta.....
dande
Mikey
Egyik haverommal gyűjtjük a viccesen hangzó szavakat. Egy időben el akartuk kezdeni az utáltakat is. Asszem mehetne rá mindkettő😀

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 110
dande

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 565 — Cowboys fan
És berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltek
r.baggio
most akartam hozni, mi van itt???
NB2
lölö kezére közben kijátszották a teljes magyar autópályahálózatot, a kutya nem fog róla beszélni
r.baggio
Egyébként állítólag Lölő is közel van a halálhoz...
empty taxi
Közel hát. Bármikor kiszaladhat a száján egy meggondolatlan pillanatban, hogy "nem adom oda".
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 412 — NFL bracket champion '26
És berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltek
r.baggio
most akartam hozni, mi van itt???
NB2
lölö kezére közben kijátszották a teljes magyar autópályahálózatot, a kutya nem fog róla beszélni
r.baggio
Egyébként állítólag Lölő is közel van a halálhoz...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 827 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 827 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok 😉 sejtettem, hogy inkább így èrtetted.
dande
én ugyan nem 😊
Negritis
Bocs, akkor gyeek 🤪🙈🙈🙈🙈
több mint 4 éve
dande
én ugyan nem 😊

több mint 4 éve
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.
gyeek
??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
dande
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.
gyeek
A mai két halott miatt biztos nem, de Antal Imre miatt se hullajtottak egyetlen könnycseppet sem a bulvárfirkászok. Utóbbinál párhavonta becsengettek, nyugtázták, hogy nyomorban él, romlik az egészsége, fiatal homokos elkövetők kirabolták és bántalmazták, stb. Ennyire érdekelte őket. Ellenben a nyomtatott és digitális sajtó bevételük ezeken a napokon hatalmasat spike-olt.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
gyeek
??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
dande
az ünnepnap gondolom arra utal hogy bármit írnak klikkelnek rá az ebmerek ész nélkül
Negritis
több mint 4 éve
gyeek
dande
az ünnepnap gondolom arra utal hogy bármit írnak klikkelnek rá az ebmerek ész nélkül

több mint 4 éve
gyeek
több mint 4 éve
Ha kérhetném következőt, az ő lenne:

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/byealex-cabrio-uj-dal-marics-peti-szoveg/z3g0270?utm_source=related&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-6591657

Ha én beleraknám a lábam a szájába, akkor a cipőmet is max kiszarni fogja zoknistól.

Szerkesztette: gyeek

több mint 4 éve

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy baszki most nézem, csak 41 éves volt ez a gyökér? Simán néztem vagy ötvennek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"