Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
a faszom bele hogy a kommunizmus során elterjedt hogy a kiló az 100 ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 666
Reggel mar +-os volt.lehet hamarabb zaroltakHát akkor lehet én vagyok a balfasz, de nekem már nem engedi megnézni.A mult heti resz meg tegnap este sikan ment.Ja, csak mivel nem nagyon nézünk tv-t így elég a basic csomag, amihez természetesen nem jár a kód.Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...Ingyenes a +?
Hanni
A szolgaltatodnal kell kodot kerni.
Tkomnal nincs kod tehat buko a +
YoungZeeZee
A Cápák között pedig a szombat reggeli kutyaséta utáni fahéjas csiga mellé volt a rutinom eddig 😀
Hanni
A kovetkezo evad mar csak a +on lesz?
YoungZeeZee
Hanni
több mint 5 éve
Hát akkor lehet én vagyok a balfasz, de nekem már nem engedi megnézni.A mult heti resz meg tegnap este sikan ment.Ja, csak mivel nem nagyon nézünk tv-t így elég a basic csomag, amihez természetesen nem jár a kód.Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...Ingyenes a +?
Hanni
YoungZeeZee
A Cápák között pedig a szombat reggeli kutyaséta utáni fahéjas csiga mellé volt a rutinom eddig 😀
Hanni
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 666
A mult heti resz meg tegnap este sikan ment.Ja, csak mivel nem nagyon nézünk tv-t így elég a basic csomag, amihez természetesen nem jár a kód.Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...Ingyenes a +?
Hanni
YoungZeeZee
Hanni
több mint 5 éve
Ja, csak mivel nem nagyon nézünk tv-t így elég a basic csomag, amihez természetesen nem jár a kód.Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...Ingyenes a +?
Hanni
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 666
Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...Ingyenes a +?
Hanni
több mint 5 éve
Nagyon fair dolog, hogy egyik hétről a másikra, így 3 évad után, áttesznek tartalmat RTL mostról a most+ra...
több mint 5 éve
Nem vigasztal. 😊na de azóta már okuk is van ráElőtte is szídtam, ha ez megnyugtat 😊Ja, és rohadjon meg az összes fosadék, használhatatlan szar szemét Adobe szoftver.ne szidd őket, éppen meghalt az apukájuk.
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
na de azóta már okuk is van ráElőtte is szídtam, ha ez megnyugtat 😊Ja, és rohadjon meg az összes fosadék, használhatatlan szar szemét Adobe szoftver.ne szidd őket, éppen meghalt az apukájuk.
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Előtte is szídtam, ha ez megnyugtat 😊Ja, és rohadjon meg az összes fosadék, használhatatlan szar szemét Adobe szoftver.ne szidd őket, éppen meghalt az apukájuk.
warr_b
slowmotion

több mint 5 éve
pont előtte nem sokkal mentem el az úton, tényleg hihetetlen, hogy évek óta nem tett senki semmit ellene, hogy ezen a szakaszon a szembesávokat (ahol a 70-es táblánál nyilván minimum 90 az átlagos utazósebesség) dupla záróvonalon kívül valami mással is elválasszákegyébként mit lehetne betenni oda? egyik oldalon a töltés, másikon a kerítés, hely nincs, D portánál kanyarodás miatt a térelválasztó problémás. csinálhatnának belőle M0 v2.0-t (nem az új szakaszra gondoltam, hanem a régire, a két szűk sávra korlátok közé szorítva), de ugye abban sem volt túl sok köszönet... pedig amikor arrafelé dolgoztam (van már vagy tizenöt éve), akkor még elég gyakran pattintották ki a háromlábút, lassítottak is rendesen a szekerek. most miért nem állnak ki, vagy állítanak fel egy VÉDÁ-t?
hvg.hu/cegauto/20210506_Negyes_karambol_repuloterre_vezeto_ut
r.baggio
több mint 5 éve
Ja, és rohadjon meg az összes fosadék, használhatatlan szar szemét Adobe szoftver.ne szidd őket, éppen meghalt az apukájuk.
warr_b
több mint 5 éve
Ja, és rohadjon meg az összes fosadék, használhatatlan szar szemét Adobe szoftver.

több mint 5 éve
Ritmusérzéket lelkesedéssel pótoló Lars Ulrich wannabe-ket minden társasházba!És sok húszcentis zsebkutyát, amelyik órákon keresztük ugat mint a bolond, miután a kedves gazdi elhúz otthonról.
dankodavid

több mint 5 éve
Ritmusérzéket lelkesedéssel pótoló Lars Ulrich wannabe-ket minden társasházba!
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ha van olyan PÉCSI fórumtársam aki holnap cca 12 órában tudna kajafutárkodni saját működőképes gépjárművel az küldjön PM-et! Jelige: Szép az élet!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
pont előtte nem sokkal mentem el az úton, tényleg hihetetlen, hogy évek óta nem tett senki semmit ellene, hogy ezen a szakaszon a szembesávokat (ahol a 70-es táblánál nyilván minimum 90 az átlagos utazósebesség) dupla záróvonalon kívül valami mással is elválasszákhvg.hu/cegauto/20210506_Negyes_karambol_repuloterre_vezeto_ut

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
németeknél pár éve volt kölnél hogy folyékony aluminiomos kamion borult lezúzva a pályátItt angyalföldön a kassák és klapka kereszteződésben van fél éve egy relatíve nagyobb kátyú, pont szar helyen, zebra és kanyar előtt, tehát folyton lassítani és kerülgetni kell.2011ben Kanadában vakációztunk a feleségemmel. Egy este meghívott az egyik magyar barátom vacsorára. Társasjáték, Szaké, vörösbor, marcsi, ahogy kell. Este 11kor (szombaton) kimentünk az erkélyre cigitni. Látom ám, hogy marják fel az aszfaltot előttük a 2x2 sávos több száz méter hosszú úton... Mire másnap magunkhoz tértünk, reggeli utánra már a sávok is fel voltak festve a friss aszfaltra!!
Pár hónapja kiraktak egy elé egy táblát, jelezve, hogy merre kerüld ki. Tegnap jövök haza, látom, hogy már nincs ott a tábla, gondolom na végre megcsinálták. A lófaszt, még mindig ott van.
Norvégiában az ilyen bejelented aznap este egy mobilos app-on, másnap reggelre nincs ott a kátyú.
Ja bocs, ez Magyarország, mit is vártam.
Duff
nagir
3 v 4 nap volt haver szerint
több mint 5 éve
Itt angyalföldön a kassák és klapka kereszteződésben van fél éve egy relatíve nagyobb kátyú, pont szar helyen, zebra és kanyar előtt, tehát folyton lassítani és kerülgetni kell.2011ben Kanadában vakációztunk a feleségemmel. Egy este meghívott az egyik magyar barátom vacsorára. Társasjáték, Szaké, vörösbor, marcsi, ahogy kell. Este 11kor (szombaton) kimentünk az erkélyre cigitni. Látom ám, hogy marják fel az aszfaltot előttük a 2x2 sávos több száz méter hosszú úton... Mire másnap magunkhoz tértünk, reggeli utánra már a sávok is fel voltak festve a friss aszfaltra!!
Pár hónapja kiraktak egy elé egy táblát, jelezve, hogy merre kerüld ki. Tegnap jövök haza, látom, hogy már nincs ott a tábla, gondolom na végre megcsinálták. A lófaszt, még mindig ott van.
Norvégiában az ilyen bejelented aznap este egy mobilos app-on, másnap reggelre nincs ott a kátyú.
Ja bocs, ez Magyarország, mit is vártam.
Duff

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Akkor jövök én is 😛 Nálam a HP Smart kuka, behívni még ok de utána úgy fagy le ahogy van, bezárni is csak feladatkezelővel tudom. Kénytelen vagyok mással szkennelni 😛
több mint 5 éve
engem most a teams basz fel telefonon mert folyamatosan felugrál egy hót fehér lap és semmit nem tudok csinálni
több mint 5 éve
Ne is mondd, nálam ez a céges levelezés az outlook 365-ben, mappaváltásnál random megfordítja sokszor az időrendet, de jó még ha csak azt, és nem bassza össze teljesen az egész nézetet... utálom mint a szart.Rohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...nálam ez a twitter, ahol kb minden bejelentkezésnél be kell állítanom, hogy időrendi sorrendben mutassa a tweeteket, ne az idióta algoritmusuk által szortírozva összevissza
warr_b
r.baggio

több mint 5 éve
érdekes ezt twitter nálam nem csinálja, benyomtam egyszer h akarom és azóta is úgy maradtRohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...nálam ez a twitter, ahol kb minden bejelentkezésnél be kell állítanom, hogy időrendi sorrendben mutassa a tweeteket, ne az idióta algoritmusuk által szortírozva összevissza
warr_b
r.baggio
több mint 5 éve
Rohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...nálam ez a twitter, ahol kb minden bejelentkezésnél be kell állítanom, hogy időrendi sorrendben mutassa a tweeteket, ne az idióta algoritmusuk által szortírozva összevissza
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Rohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...