Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 359 — #NoStress
99
Amadeus
Azt hittem még szűz vagy.

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 942 — Deion Sanders for president!
A kurva anyjàt az összes gecinek aki:
Lelopja a felnid kupakjait
Meghúzza az autód és lelép szó nélkül
Beléd tolat és megpróbàl lelépni
Lelopja a szelepsapkàidat
Nekimegy a tükrödnek és szó nélkül tovàbbmegy
Nyomorult, pitiàner, gerinctelen fasszopók!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 672
99
Amadeus
A régi tradíciót nem feledve.
 www.youtube.com/watch?v=OEHSRgwvbcI
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 562
99
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 482 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az imént keresett egy Szíjjártó Péter hangú gép telefonon. Kurva anyátok!!!
Mikey
De nekem miért?
dcsicsak
Nyilván a kormánypárt tagjaira gondoltam.

Mikey
Versenyezzünk: engem Fletó hívott 😀
kérdés: ki járt szarabbul?😊
NB2
Nehéz kérdés. Attól függ, mit akart. 😀
Mikey
Engem még nem találtak meg, jól elbújtam, hehehe 😊 majd jön a fekete autó😛
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
Mikey
De nekem miért?
dcsicsak
Nyilván a kormánypárt tagjaira gondoltam.

Mikey
NB2
Nehéz kérdés. Attól függ, mit akart. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
Mikey
több mint 8 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Mikey
De nekem miért?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Bemész reggel dolgozni, egy teljesen átlagos munkanapon. Néhány órával később már a kolléganőd férjét keresed egy kurva nagy erdőben, mert búcsúlevelet hagyott, és "jó lenne" megtalálni a testet/bizonyosságot szerezni, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb.

3.bp.blogspot.com/-w_FLCNULGqU/UcJxcNoKGSI/AAAAAAAAItk/xXcgOHZf9ZE/s1600/nate+fisher.png
Vrij6
Fórumrangodhoz nagyon illik ez a hsz.

BTW, megtaláltátok?
Mikey
Nem. Nem tudom holnap ki kell-e menni megint...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Bemész reggel dolgozni, egy teljesen átlagos munkanapon. Néhány órával később már a kolléganőd férjét keresed egy kurva nagy erdőben, mert búcsúlevelet hagyott, és "jó lenne" megtalálni a testet/bizonyosságot szerezni, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb.

3.bp.blogspot.com/-w_FLCNULGqU/UcJxcNoKGSI/AAAAAAAAItk/xXcgOHZf9ZE/s1600/nate+fisher.png
Vrij6
Fórumrangodhoz nagyon illik ez a hsz.

BTW, megtaláltátok?

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Nem túl jó móka végignézni az M3 kivezetőn a tükörben, hogy ez bizony nem fog 70-ről megállni 10 méter alatt...
Hanni
uh, jelentős a kár?
gamerkr
Mindenki rendben van?
dcsicsak
Szerencsére mindenki oké, a nagy ijedtségen kívül megúsztuk.
Az autók már kevésbé... de azt elmondhatom, hogy nagyon rossz érzés volt még egy ilyen "kis" ütközést is átélni. Nem is akarok belegondolni milyen lehet egy komoly baleset.
több mint 8 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem túl jó móka végignézni az M3 kivezetőn a tükörben, hogy ez bizony nem fog 70-ről megállni 10 méter alatt...
Hanni
uh, jelentős a kár?
gamerkr
Mindenki rendben van?
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 790 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hanni
uh, jelentős a kár?

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A lányomat két havonta hozom egy magyar specialitához, Pestre.
Legközelebb Londonba kellene vinnem,mert a doki költözik.
Tehát egy olyan doki megy el, akihez Bajorországból járunk.
Szomorú!
TGA
sajnos sokan voltunk, vagyunk ilyen helyzetben, hogy ezt kell tennünk, és ahogy nézem, egyre inkább ez lesz

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A lányomat két havonta hozom egy magyar specialitához, Pestre.
Legközelebb Londonba kellene vinnem,mert a doki költözik.
Tehát egy olyan doki megy el, akihez Bajorországból járunk.
Szomorú!

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 666 — Grady Judd fan
Na a ennyit kéne felfogni, kedveseim:
Azt látom mint szakember és orvos hogy itt nagyon sokféle dolgoról beszéltek és ezért mindenki másra gondol.
A disznó viccet mesélő hülye kollégától a megnyerő stilusú, nagyon határozott és okos, rossz helyzetet mesterien felépítő, és utána négyszemközt fizikailag erőszakolós, munkahelyi bónuszokat igérgető, ellenállás esetén lejártással fenyegető pszichopatáig.
És ezért más a vélemény mindenkinél, mert mindenki másra gondol és más tapasztalata volt. Meg utóbbival, a "farkasemberrel" nem mindenki találkozott.
Én ismertem ilyen kollégát párat és ott az elkerülő magatartás nem segitett egyik nőnek sem...sorozatos botrányok voltak.. vezető állásban...megnyerő személyiség, jó beszédkészség....kormánykitüntetés...ügyeletben 18 éves nővért a nővérszobában bántalmazta szexuálisan...gyógyszerlátogatót a hivatali szobájában meg akarta erőszakolni...ismertem a látogatót voltam vele kettesben vidéken, soha nem volt olyan érzésem hogy szexuálisan közeledjek hozzá...a férfi ma is dolgozik mint orvos...a pszichopaták kedvesek, barátságosak, udvariasak, szimpatikusak. Amig nem kerülsz velük négyszemközt.
Ha egyetértesz oszd meg, szólj hozzá. Tegyünk a pszichopaták ellen!
By Dr. Fekete Ferenc
sutianap
Ted Bundy. Szóval most preventíve minden kedves macho grandét hirtelen hasba kellene rúgni, vagy egyiket sem. Jól hangzik, hogy tenni kell a szihopaták ellen, de Fekete Ferenc se tudott sokat tenni ha jól látom. Mondjon már egy nevet vagy valami, az anonim sztori nem segít a 18 éves nővérnek. Ha valaki mondjuk ismerne ilyen szituációt, kockáztatná-e a karrierjét másért? Mi van a "tenni kell" direktíva mögött? A facebook monológ zengzetes, de a gyakorlati hatása pics@füst. Lehet (túl) egyszerű a megközelítésem, de ilyen emberek ellen nem a legális huzavona lenne a megfelelő módszer, inkább a diszkréten prezentált kontra fizikai erőszak, de ki lenne hajlandó ilyen kőkori módszerhez folyamodni civilizált társadalmunkban? A bennem élő pro-nő pszichopata annyi, de annyi örömet lelne egy ilyen "ragadozó" kezelésében, saját módszerének megfelelően becsapdázva...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Na a ennyit kéne felfogni, kedveseim:
Azt látom mint szakember és orvos hogy itt nagyon sokféle dolgoról beszéltek és ezért mindenki másra gondol.
A disznó viccet mesélő hülye kollégától a megnyerő stilusú, nagyon határozott és okos, rossz helyzetet mesterien felépítő, és utána négyszemközt fizikailag erőszakolós, munkahelyi bónuszokat igérgető, ellenállás esetén lejártással fenyegető pszichopatáig.
És ezért más a vélemény mindenkinél, mert mindenki másra gondol és más tapasztalata volt. Meg utóbbival, a "farkasemberrel" nem mindenki találkozott.
Én ismertem ilyen kollégát párat és ott az elkerülő magatartás nem segitett egyik nőnek sem...sorozatos botrányok voltak.. vezető állásban...megnyerő személyiség, jó beszédkészség....kormánykitüntetés...ügyeletben 18 éves nővért a nővérszobában bántalmazta szexuálisan...gyógyszerlátogatót a hivatali szobájában meg akarta erőszakolni...ismertem a látogatót voltam vele kettesben vidéken, soha nem volt olyan érzésem hogy szexuálisan közeledjek hozzá...a férfi ma is dolgozik mint orvos...a pszichopaták kedvesek, barátságosak, udvariasak, szimpatikusak. Amig nem kerülsz velük négyszemközt.
Ha egyetértesz oszd meg, szólj hozzá. Tegyünk a pszichopaták ellen!
By Dr. Fekete Ferenc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?
 index.hu/kultur/2017/10/24/stohl_andras_marton_laszlo_class_fm_morning_show/
Matthew99
Buci egy gyökér, de azért azt én is elismerem, hogy akik egy ideje ismerik egymást ott több dolog is történhet ami jobban belegondolva sértheti a nőt (esetleg a pasit). Én 4 lánnyal is dolgozok együtt több mint 20 éve és szerintem oda vissza történtek esetleg kívülállónak "olyan" dolgok. pl csaptunk már egymás fenekére vagy jött olyan szexuális ajánlat vagy duma amitől egyikünk sem rohant jelentgetni. Valahol tényleg külön kéne választani a dolgokat...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 523
Matthew99
1: a Buci nagy emberekkel vadászik együtt, nem fog eltűnni a süllyesztőben

2: csúnya dolog hogy férfiak visszaélnek a pozíciójukkal, és így próbálnak levarrni olyan nőket, akik amúgy elérhetetlenek lennének számukra

3: a nagy botrány közepette beszélhetnénk pár szót azokról a lányokról is, akik nem erőszak vagy zsarolás hatására, hanem teljesen önként és dalolva pippantanak le bárkit egy előléptetésért, állásért vagy sikeres vizsgáért. Mert ugye ez lenne az érem másik oldala...
Jan
es mivan azokkal a ferfiakkal akik...😀
 www.youtube.com/watch?v=O7VH8LKDnr0
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 565 — Steelers fan
Matthew99
1: a Buci nagy emberekkel vadászik együtt, nem fog eltűnni a süllyesztőben

2: csúnya dolog hogy férfiak visszaélnek a pozíciójukkal, és így próbálnak levarrni olyan nőket, akik amúgy elérhetetlenek lennének számukra

3: a nagy botrány közepette beszélhetnénk pár szót azokról a lányokról is, akik nem erőszak vagy zsarolás hatására, hanem teljesen önként és dalolva pippantanak le bárkit egy előléptetésért, állásért vagy sikeres vizsgáért. Mert ugye ez lenne az érem másik oldala...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 411 — Cowboys fan
Matthew99
Csupán meg kéne halnia ehhez.
Mikey
De ez még ahhoz is elmeroggyant. Vagy ha sikerülne tuti, hogy ártatlant is vinne magával.
Matthew99
ennyi anyag után én is az lennék
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 302 — Invisible man
Matthew99
Csupán meg kéne halnia ehhez.
Mikey
De ez még ahhoz is elmeroggyant. Vagy ha sikerülne tuti, hogy ártatlant is vinne magával.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.