Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
Ne haragudj, de felröhögtem.Hozzászólásaid, illetve vélt vagy valósnak látszó tudásod alapján Te sem........csi77Te sem jártál egyetemre.Amadeus91... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach
több mint 10 éve
Általánosítás az lenne ha kollektíven az összes egyetemistára mondtam volna amit, de erről szó sem volt. Amúgy hidd el pont letojom ki mit hogyan csinál, csak számomra vicces volt az elképzelt kép, hogy a nebulók vért izzadva, majd megszakadva fáradoznak azon, hogy miharabb minnél sikeresebben tudják le a tanulmányaikat. Persze tudom, hogy sokan vannak akik ilyenek, de sztem sokan vannak azok is akik meg 😊Bizony nem, de a baráti társaság nagy része igen és láttam, hogy közölük is jópáran, meg az általuk megismert emberek nagy része mit művel. Az arány kb az volt amit fentebb írtam, azaz a nagyobbik része elég lazán fogta a dolgot...peachÁltalában én is olyanoktól hallottam ezt a kritikát/vélekedést, akik szintúgy nem jártak. Gondolom a barátaid sem tették ki a teljes évfolyam nagy részét illetve az általuk megismert személyek sem (csoda is lenne több száz ember barátjának lenni és minden mozdulatukat ismerni), így viszont merész kijelenteni bármit is a többségre nézve.
Ez kb olyan, mint mikor az öregek fikázzák a fiatalokat, hogy léhűtők és semmire kellőek, lusták vagy a dolgozók jelentik ki az összes munkanélkülire, hogy nem akarnak dolgozni és ingyenélő paraziták stb. stb. Általánosítás.Tony
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Bizony nem, de a baráti társaság nagy része igen és láttam, hogy közölük is jópáran, meg az általuk megismert emberek nagy része mit művel. Az arány kb az volt amit fentebb írtam, azaz a nagyobbik része elég lazán fogta a dolgot...peachÁltalában én is olyanoktól hallottam ezt a kritikát/vélekedést, akik szintúgy nem jártak. Gondolom a barátaid sem tették ki a teljes évfolyam nagy részét illetve az általuk megismert személyek sem (csoda is lenne több száz ember barátjának lenni és minden mozdulatukat ismerni), így viszont merész kijelenteni bármit is a többségre nézve.
Ez kb olyan, mint mikor az öregek fikázzák a fiatalokat, hogy léhűtők és semmire kellőek, lusták vagy a dolgozók jelentik ki az összes munkanélkülire, hogy nem akarnak dolgozni és ingyenélő paraziták stb. stb. Általánosítás.
több mint 10 éve
Hozzászólásaid, illetve vélt vagy valósnak látszó tudásod alapján Te sem........Te sem jártál egyetemre.Amadeus91... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Azt tudtad, hogy nincs korelláció a tankönyv mellett töltött órák száma sé a vizsga letétele közt? Csak azt veszed észre, amit észre akarsz venni,,.Bizony nem, de a baráti társaság nagy része igen és láttam, hogy közölük is jópáran, meg az általuk megismert emberek nagy része mit művel. Az arány kb az volt amit fentebb írtam, azaz a nagyobbik része elég lazán fogta a dolgot...peachTe sem jártál egyetemre.Amadeus91... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bizony nem, de a baráti társaság nagy része igen és láttam, hogy közölük is jópáran, meg az általuk megismert emberek nagy része mit művel. Az arány kb az volt amit fentebb írtam, azaz a nagyobbik része elég lazán fogta a dolgot...Te sem jártál egyetemre.Amadeus91... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach
több mint 10 éve
Te sem jártál egyetemre.... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach
több mint 10 éve
Tony
885
885
😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peachLehet én jártam túl régen fősulira, de nálunk kb. 100 emberből volt 5 db ilyen ember, aki csúszott az viszonylag gyakori óralátogatás mellett tette.
több mint 10 éve
Jogos, diploma és Diploma között nagy különbség van.... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...peach
több mint 10 éve
... de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)ozibozi😀😀 bocs de ezen visítozva nevetek, a sok egyetemistának a nagy része csak vedel bulizik hú de kurva lazáskodik apuciék pénzén kb 6-8 évig, mert a nagyjának eddig tart egy diploma megszerzése. Valóban látom őket, ahogy majd szét szakadnak...
több mint 10 éve
A becsületesen dolgozó kétkezi munkást nem hasonlítottam össze az adócsaló 'jólmenő' vállalkozóval, vagy bróker cégvezérrel. A legjobban talán az elmúlt hónapok történései (botrányai)bizonyították pl. a pénzen vett tisztesség értékét. A diploma előtt sem gondolnám a hajbókolást, de azért ott van mögötte idő,energia,teljesítmény. (Általában)
több mint 10 éve
Tony
885
885
mondjuk a suhogós sergio tacchinis gazdag bosnyákos zöldséges nem mindig volt többre értékelve egy vegyészmérnöknél...😊oziboziTehát akkor ne a pénz legyen a fokmérő, hanem az iskolázottság? Akkor egy vegyészmérnök jobb és becsülendőbb, mint egy ápoló, pék, mentősofőr, villanyszerelő? Ugyanaz az eredmény csak egy másik tárgy által történik a megkülönböztetés (nem pénz, hanem papír). 😊
Megjegyzem politikusaink jó részének is van diplomája, ezek szerint ők értékesebbek a szakmunkásoknál (és itt nem a fizetésre gondolok, hanem emberi értékekre). Vagy egy mások életét megkeserítő vegyészmérnök is becsülendőbb, mint egy kétkezi munkás, mert neki van iskolája.
több mint 10 éve
mondjuk a suhogós sergio tacchinis gazdag bosnyákos zöldséges nem mindig volt többre értékelve egy vegyészmérnöknél...😊Tekintve, hogy a birtok mèretével együtt jöttek a parasztok is az adójukkal együtt, ahogy a pàrtfunkci is hamarabb ment le üdülni Zamárdiba mint Proletár Jóska.Amadeus91Pl a feudalizmusban nem a pénz, hanem a föld és a nemesi vér. Hiába voltak kurva gazdag zsidók mondjuk, társadalmilag páriának számítottak.A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziÉs ez melyik korban nem így volt?
A pénz, a drágakövek, az állat, a termény oly mindegy, mindig volt fokmérő és azok sosem a belső értékek voltak.Tony
A kommunizmusban pedig a pártban betöltött funkció, és az, hogy ki milyen elvtárs. Ha vagyona, sok pénze volt valakinek, azt államosították és meg is bélyegezték.
Valóban a kapitalizmusban a fokmérő a pénz, a korábbi rendszerekben nem volt ez ennyire letisztulva, sok egyéb sallang is jelentőséggel bírt.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Tekintve, hogy a birtok mèretével együtt jöttek a parasztok is az adójukkal együtt, ahogy a pàrtfunkci is hamarabb ment le üdülni Zamárdiba mint Proletár Jóska.Pl a feudalizmusban nem a pénz, hanem a föld és a nemesi vér. Hiába voltak kurva gazdag zsidók mondjuk, társadalmilag páriának számítottak.A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziÉs ez melyik korban nem így volt?
A pénz, a drágakövek, az állat, a termény oly mindegy, mindig volt fokmérő és azok sosem a belső értékek voltak.Tony
A kommunizmusban pedig a pártban betöltött funkció, és az, hogy ki milyen elvtárs. Ha vagyona, sok pénze volt valakinek, azt államosították és meg is bélyegezték.
Valóban a kapitalizmusban a fokmérő a pénz, a korábbi rendszerekben nem volt ez ennyire letisztulva, sok egyéb sallang is jelentőséggel bírt.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Azon már nem lepődöm meg, hogy "a mai fiatalok" legalább 70%-a úgy sétál az utcán, hogy fel sem emeli a tekintetét a nála jóval okosabb telefonjáról és azt nyomkodja. De az utóbbi időben arra kezdtem felfigyelni, hogy már kerékpározó fiatalok is csinálják ugyanezt, és hát nem egyre, nem kettőre kellett már rá kiabálnom, hogy előre figyeljen...Múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy akivel ő jár néha futni, edzés közben játszik a telefonon. Azóta se értettem meg..
Hogy a kamion baszná el az ilyeneket. 😊Mikey
több mint 10 éve
Azon már nem lepődöm meg, hogy "a mai fiatalok" legalább 70%-a úgy sétál az utcán, hogy fel sem emeli a tekintetét a nála jóval okosabb telefonjáról és azt nyomkodja. De az utóbbi időben arra kezdtem felfigyelni, hogy már kerékpározó fiatalok is csinálják ugyanezt, és hát nem egyre, nem kettőre kellett már rá kiabálnom, hogy előre figyeljen...Hogy a kamion baszná el az ilyeneket. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Pl a feudalizmusban nem a pénz, hanem a föld és a nemesi vér. Hiába voltak kurva gazdag zsidók mondjuk, társadalmilag páriának számítottak.A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziÉs ez melyik korban nem így volt?
Valóban a kapitalizmusban a fokmérő a pénz, a korábbi rendszerekben nem volt ez ennyire letisztulva, sok egyéb sallang is jelentőséggel bírt.
több mint 10 éve
Tony
885
885
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziÉs ez melyik korban nem így volt?
A pénz, a drágakövek, az állat, a termény oly mindegy, mindig volt fokmérő és azok sosem a belső értékek voltak.
több mint 10 éve
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziAzt hittem a hőmérő 😀
több mint 10 éve
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.oziboziSajnos.
"Nem a ruha teszi az embert", hanem hogy mennyibe kerül. Ha-Ha.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.
több mint 10 éve
Akiket én ismerek nőket, azok igen.Ez mind oké. De komolyan azt hiszed, hogy a nők ezeket mind számításba veszik? 😀Ugyan már, semmi más nem kell neki, mint egy gazdag pöcs, aki fizetgeti a shoppingolását. Az sem baj, ha kicsi a farka, majd baszik mással. Magyar (tisztességes) fizetésből élőket nehéz így találni.Ha nő lennék én se kezdenék csóró pasival.
Van egy barátom, talpig úriember, ápolt, borzasztóan művelt, mély tisztelettel viseltet a nők, idősek iránt. Csúnyának sem lehet mondani, csak éppen olyan csóró a szerencsétlen, mint a templom egere. Érdekes módon, amint a nők ezt megtudják, úgy szaladnak el, mintha egy felbőszült szurkolótábor kergetné őket. Ennyit erről.berger90
Úgy vélném, hogy egyrészt a csóró pasi valamit nagyon nem jól csinál ebben a világban, és arra apellálni, hogy a világ változik meg kisebb sansz, minthogy találok olyan pasit, aki meg tudja oldani a feladatát, másrészt állandó frusztrációval küzd önnön csóróságát illetően.
Valamint férfiként érdekel, hogy szerinted a fent leírtak közül melyik az a tulajdonság ami nem alapelvárás, hanem egy nőt arra fog ösztönözni, hogy tűzbe jöjjön, őt akarja?
És ha őszintén belegondolsz, szeretnéd, hogy pl. a hugodnak egy csóró pasija legyen, aki arra nem képes, hogy vacsorázni/nyaralni/koncertre/stb. vigye, urambocsá eltűrné, hogy a hugod fizesse ezekre be őt? Ugyanmár...Sobri Jóska
Az ő gondolatmenetük kimerül annyiban, hogy "legyen pénz mindenre".dugo1993
Nyilván nem ismerhetek mindenkit, de akikhez nekem szerencsém van (magánélet, meló, barátok partnerei), azok nagyjából eképp kalkulálnak, persze van akinél vannak egyéb prioritások, van ahol kevesebb van, de összességében szerintem önmagában helytálló az, hogy egy férfit férfiasságában, sikerességében és így anyagiakban is megítélnek, és mint írtam helyénvalónak is tartom.
Akinek a gondolatmenete viszont annyi, hogy "legyen pénz mindenre", az még mindig jobb annál, mintha az lenne, hogy "csak legyen sportos/helyes/édes/cuki", vagy egyéb felszínes megközelítések. Ha valaki nem csóró, az még önmagában is egy jobb indikátor, mint a felszínes dolgok, melyekhez semmiféle belső érték, tartalom nem bír társulni.
Profánul fogalmazva egy lehúzós kurvát racionálisabbnak és normálisabbnak tartok mint egy cukiságtól elbódult leányka attitűdöt (ami azért nem csak a 14-22 éves korosztályt jellemezheti).
több mint 10 éve
Ááá, nem, azt hiszem kicsit bölcsebb lettem, elkerülöm már ezt. 😀www.youtube.com/watch?v=KABG2Z8Fe3sazt hittem 99 problems jön 😀empty taxi
akkor már ide. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Szerintem illik a témához:
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ez mind oké. De komolyan azt hiszed, hogy a nők ezeket mind számításba veszik? 😀Ugyan már, semmi más nem kell neki, mint egy gazdag pöcs, aki fizetgeti a shoppingolását. Az sem baj, ha kicsi a farka, majd baszik mással. Magyar (tisztességes) fizetésből élőket nehéz így találni.Ha nő lennék én se kezdenék csóró pasival.
Van egy barátom, talpig úriember, ápolt, borzasztóan művelt, mély tisztelettel viseltet a nők, idősek iránt. Csúnyának sem lehet mondani, csak éppen olyan csóró a szerencsétlen, mint a templom egere. Érdekes módon, amint a nők ezt megtudják, úgy szaladnak el, mintha egy felbőszült szurkolótábor kergetné őket. Ennyit erről.berger90
Úgy vélném, hogy egyrészt a csóró pasi valamit nagyon nem jól csinál ebben a világban, és arra apellálni, hogy a világ változik meg kisebb sansz, minthogy találok olyan pasit, aki meg tudja oldani a feladatát, másrészt állandó frusztrációval küzd önnön csóróságát illetően.
Valamint férfiként érdekel, hogy szerinted a fent leírtak közül melyik az a tulajdonság ami nem alapelvárás, hanem egy nőt arra fog ösztönözni, hogy tűzbe jöjjön, őt akarja?
És ha őszintén belegondolsz, szeretnéd, hogy pl. a hugodnak egy csóró pasija legyen, aki arra nem képes, hogy vacsorázni/nyaralni/koncertre/stb. vigye, urambocsá eltűrné, hogy a hugod fizesse ezekre be őt? Ugyanmár...Sobri Jóska
Az ő gondolatmenetük kimerül annyiban, hogy "legyen pénz mindenre".