Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Csodálatosan indul ez a hét.
A 3-as metrón vmi olyan szauna volt mint sose, utána a 2-esen egy világtalan kollégám talált meg beszélgetni.
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...empty taxi
fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxi

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
A 3-as metrón vmi olyan szauna volt mint sose, utána a 2-esen egy világtalan kollégám talált meg beszélgetni.
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...empty taxi
fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxi
Menj haza most. De csak nagyon óvatosan... 😀

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
Csak, hogy felvidítsalak: a hazafelé út még visszavan 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 564
fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotion
 valasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
"Miért kellene a társadalom egészséges reprodukcióját végző alapintézmény nevét és közösségi hasznosságából fakadó előjogait kiterjeszteni olyan kapcsolatra, amely erre a reprodukcióra természetes módon képtelen? A lopást sem a Tízparancsolat miatt tiltja a jog, hanem mert természetéből fakadóan nem használ a közösségnek és az egyénnek."

magas élet....Amadeus91
Gondolom akkor az olyan házasságot is tiltaná a hitgyüli, ahol az egyik fél meddő. Csodálatos!

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotion
 valasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
"Miért kellene a társadalom egészséges reprodukcióját végző alapintézmény nevét és közösségi hasznosságából fakadó előjogait kiterjeszteni olyan kapcsolatra, amely erre a reprodukcióra természetes módon képtelen? A lopást sem a Tízparancsolat miatt tiltja a jog, hanem mert természetéből fakadóan nem használ a közösségnek és az egyénnek."

magas élet....
több mint 10 éve
Mióta lett menekülttábor a keleti pályaudvarból? Másfél hónapja még közel sem volt ilyen rossz a helyzet emlékeim szerint...baggio
még múlthéten sem volt menekülttábor, páran feküdtek szétszórva.
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 002
Köszönöm a MÁV-nak az ingyen szaunát és a 40 perc késést. Na meg persze azt a fantasztikus élményt, hogy a 21. században még a sínek közé hugyozhatok.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
Mióta lett menekülttábor a keleti pályaudvarból? Másfél hónapja még közel sem volt ilyen rossz a helyzet emlékeim szerint...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 947 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.iktriad
mondd csak ki, cigókat.briareos
Azok között is sokféle van. Aki udvarias és nem tolakodó, azzal semmi bajom. Szerencsére van ebből is a szemétvadászok között.
Azt nem szeretem, ha fél napig trónolnak egyesek az elénk odagyűjtött(!) szeméthalmukon(ez váltotta ki főleg belőlem a mostani hszt), vagy fanyalognak az cucc minőségén, esetleg beszólogatnak vagy követelik, hogy hozzak már ki még lomot. Utóbbi kettőre idén szerencsére nem volt példa.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.iktriad
mondd csak ki, cigókat.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 947 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Most komolyan azt kell megmagyarázni, hogy a pride-nak van e létjogosultsága? Sajnos van, de sztem nem helyes. A melegek engem nen érdekelnek addig amíg vagy meg nem próbálnak dugni vagy nem akarnak áttéríteni a meleg oldalra, otthon mindenki azt csinál amit akar. De ez a felvonulásos ripacskodás, az, hogy a nagy részük úgy billegeti magát örjőngve mint a legutolsó crackes lotyó sztem ultra gáz. Ez nem az egyenjogúságról hanem a magamutogatásról szól. A heterokat sem különösebben értékelem akik így viselkednek.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.booker.hu/hirek/valoban-masok-rendkivuli-tortenetek/
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 281 — nabege2@yahoo.com
a nagy elfogadás jegyében... utasítsuk már el JC6-ot, mert nem fogadja el a melegeket 😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 414 — Cowboys fan
a Pride nem csak a melegházasságról szól, hanem a nem-hetero irányultság felvállalásáról is, tehát már arról, hogy X felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. ami nyilván nem szép dolog a Hitgyüli szerint, de amíg nem élnek szexuális életet, addig szavatok sem lehetne rá. ha meg élnek szexuális életet, azzal pont annyira bűnöznek, mint mondjuk Te, ha a házasság meg a gyerekvállalás előtt esetleg már átestél a tűzkeresztségen a feleségeddel.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazód, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?Sobri Jóska
OFF:
Sobri, áldásodat adnád, ha később esetleg létrehozok egy oldalt, ahova csak a te posztjaid/kommentjeid raknám ki? Simán lenne rá kereslet 😀Borbinho
A fórumszabályzat szerint minden fórumposzt az oldal üzemeltetőjének tulajdona, így ezügyben nem én vagyok az illetékes. 😉

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazód, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?Sobri Jóska
OFF:
Sobri, áldásodat adnád, ha később esetleg létrehozok egy oldalt, ahova csak a te posztjaid/kommentjeid raknám ki? Simán lenne rá kereslet 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazó, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 valasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815
több mint 10 éve
és ha egyébként lenne hetero büszkeség menete, akkor őket is gyűlölnéd? (tényleg, az egyháznak mi is a véleménye a nem reprodukciós célú nemi életről?)slowmotion
gondolom részt vennék rajta, vagy tán "buzinak nézek ki"?
melyik egyház álláspontja érdekel?JC6
akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
és ha egyébként lenne hetero büszkeség menete, akkor őket is gyűlölnéd? (tényleg, az egyháznak mi is a véleménye a nem reprodukciós célú nemi életről?)slowmotion
gondolom részt vennék rajta, vagy tán "buzinak nézek ki"?
melyik egyház álláspontja érdekel?
több mint 10 éve
a másik dolog az, hogy amennyiben jól emlékszem, talán vallásos hozzáállást véltem felfedezni egyik-másik hozzászólásodban. na most általában a keresztény jellegű vallások alapvető vonása az, hogy szeresd felebarátaidat. a másik az, ami talán Krisztusnak tulajdonított tanítás, hogy "ne ítélj, hogy ne ítéltess!".
slowmotion
Itt két nagyon különböző dologról van szó. Én nem őket gyűlölöm, hanem a fertelmes bűnt, amiben élnek. És nem ítélem meg őket, hanem elítélem a cselekedeteiket, viselkedésüket.

A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a homoszexuális tettek bűnök (1 Mózes 19:1-13; 3Mózes 18:22; Róma 1:26-27; 1 Korinthus 6:9). A Róma 1:26-27 konkrétan azt tanítja, hogy a homoszexualitás annak az eredménye, hogy valaki megtagadja Istent és nem engedelmeskedik neki. Amikor egy ember folyamatosan bűnben és hitetlenségben van, akkor a Biblia szerint Isten “átadja” még gonoszabb és züllöttebb bűnöknek, hogy megmutassa neki az Isten nélküli élet hiábavalóságát és reménytelenségét. Az 1 Korinthus 6:9 kijelenti, hogy a homoszexuális bűnök elkövetői nem öröklik Isten királyságát.

Isten nem teremtett senkit homoszexuális vágyakkal. A Biblia szerint a bűn miatt válik valaki homoszexuálissá (Róma 1:24-27) és ez kizárólag a saját választása. Születhet valaki nagyobb homoszexuális hajlammal, mint ahogy másokra inkább az erőszakosság vagy műs bűnök a jellemzők. Ez nem ad felmentést valakinek, hogy a bűnt válassza és kiélje bűnös vágyait. Amikor valaki úgy születik, hogy hajlamos a dühre / haragra, akkor helyes kiélnie ezeket? Persze, hogy nem! Ugyanez igaz a homoszexualitásra.JC6
aha...
és ha egyébként lenne hetero büszkeség menete, akkor őket is gyűlölnéd? (tényleg, az egyháznak mi is a véleménye a nem reprodukciós célú nemi életről?)