Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
befele könnyű, node kifele........Markó utca.Mi a baj, ott fogtak?
Amadeus91
apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Markó utca.
több mint 10 éve
az internet ma elérte az új mélypontjátwww.origo.hu/nagyvilag/20150826-lovoldozes-gyilkossag-operator-egyesult-allamok.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az attól függ.Ahelyett, hogy egy klímás áruházban hűsölnék és keresgélném azt, amire egy kisvárosban élő barát megkért, rohadhatok a 42 fokban a lakásban. Köszönöm vasárnapi boltzár...TonyA templomban hűvös van... 😀 😛apeszos
pár hete volt (rossz) szerencsém tiszteletemet tenni a pécsi temető kápolnájában. stabil huszonnyolc-harminc fok, ahol egyetlen kis álló ventilátor próbált némi légmozgást kreálni. na ott minden volt, csak hűvös nem.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A templomban hűvös van... 😀 😛apeszosAz igaz, csak nincs lakberendezési osztály benne. 😀
Plusz eddig is templom után mentem vásárolni vasárnap. 😊
több mint 10 éve
Ahelyett, hogy egy klímás áruházban hűsölnék és keresgélném azt, amire egy kisvárosban élő barát megkért, rohadhatok a 42 fokban a lakásban. Köszönöm vasárnapi boltzár...TonyA templomban hűvös van... 😀 😛
több mint 10 éve
Tony
885
Ahelyett, hogy egy klímás áruházban hűsölnék és keresgélném azt, amire egy kisvárosban élő barát megkért, rohadhatok a 42 fokban a lakásban. Köszönöm vasárnapi boltzár...
885
több mint 10 éve
Kicsit megélénkült a szél itthon na mondom fasza akkor szellőztetek kicsit. Kinyitom az ablakokat. Hirtelen jön vmi orbitális széllökés, szobám ablaka kivágódik (ki van támasztva mindig), neki a TV-nek, TV ledől az állványról, folyadékkristályos kijelző tropa. Fasza...
több mint 10 éve
errol a golrol egybol ez ugrott beEz az év gólja nálam, 100%.amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727ozibozi
Ha C.R. lövi is ritka szép, de egy kapustól, pontot mentve - egyszerűen zseniális.Sobri Jóska
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
protip: tudnak még szarabbat csinálniBOL-DOG (N)peachNem BOL-DOG 😊
(új pályázatot írnak ki)NB2
több mint 10 éve
BOL-DOG (N)peachNem BOL-DOG 😊
(új pályázatot írnak ki)
több mint 10 éve
Kár, hogy az ado den haag kapusa jegyezte, ha ezt neuer csinálja egy hétig csak ezzel lenne tele a sajtó...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ez az év gólja nálam, 100%.amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727ozibozi
Ha C.R. lövi is ritka szép, de egy kapustól, pontot mentve - egyszerűen zseniális.
több mint 10 éve
remélem nem várod hogy erre bármilyen nyomdafestéket tűrő dolgot reagáljakamikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727
több mint 10 éve
amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmeg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Szerintem zsenialis, igy egy csomo dalt lehet majd jatszani a hangosban.. meg odamehet a kabalakutya tortat vagni a nevnapos/ szulinapos ember kepebe!Ugymint..
- Azok a BOLDOG szep napok
- BOLDOGsag, gyere haza
- BOLDOG vagyok
- BOLDOG angyalok
- Itt egy BOLDOG lany
....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
BOL-DOG (N)peachJavaslom a h legyen a vb dala Halász (tehát van köze a vízhez) Judit Boldog születésnapot című örök klasszikusa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Valószínű így van, csak itt kóbor jános ihlette az alkotókat szvsz...BOL-DOG (N)peachszerintem rokona lehet a Fradi féle sas-kabarénak...Shilkor
Szerk. Am az is sokat elárul a kreatívról, hogy magyarországon rendezett sporteseménynek 4. alkalommal a puli a kabala figurája. ( mégha ez úgy puli, ahogy a fradié sas )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Azt mondták halk lesz. Ehhez képest este nyitott ablaknál én is hallom. Zuglóban...
több mint 10 éve
Már sokba kerül! Ez egy kontroll nélkül működő, gátlástalan szervezet,amely műszakilag teljesen megalapozatlanul is elviselhetetlen magas kiadásokra kényszeríti az embereket. A legutóbbi ellenőrzés során társasházunkban egységesen, minden vizsgálatot mellőzve kötelező kéménybélelést írtak elő. Indoklás: "Ezt az utasítást kaptuk!" Tudni illik, hogy manapság egy kéménybélelés ára elérheti a 300.000-500.000 tehát a fél milliót, a járulékos beruházásokról nem is beszélve. Nem ritka egy lakásban a három kémény. Ma már kéményseprő szakvélemény nélkül szinte a gázcsapot sem nyithatom ki. A szakvélemény ára néhány év alatt 5000 Ft-ról 40000 Ft-ra emelkedett. Messze nem 1500-2000 Ft itt a tét. Épp ideje lenne már, az embereket annyira védő, rezsicsökkentő kormánypolitikusok, akár az őket ostorozó ellenzék az állampolgárok valós, 'húsbavágó' problémáit ismerné fel és nem ködösítene tovább a gumicsontokkal. fn.hir24.hu/gazdasag/2015/06/19/sokba-fog-kerulni-nekunk-hogy-olcsobb-legyen-a-kemenysepres/?fb_action_ids=721175904671446&fb_action_types=og.comments
több mint 10 éve
Túltolod, nem erről van szó. Csak nem tudok így aludni a holnapi melóhoz, amúgy semmi gond a bulival, fesztivállal, én is szoktam.Köcsög fiatalok.tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..JC6
Bezzeg a te idődben...Sobri Jóska
több mint 10 éve
Köcsög fiatalok.tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..JC6
Bezzeg a te idődben...