Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
Be kellene állni a navhoz...
kittli
apeszos
mezei ellenőrnek célszerű nyelveket beszélni, felvételi feltétel vagy mi.
több mint 10 éve
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
Be kellene állni a navhoz...
kittli
több mint 10 éve
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba. Be kellene állni a navhoz...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Értem én, persze vállalkozói kártya kellett vóna ehhez a nagy vállalkozáshoz, és az néki nincsen, de a módszer....mindegy, csak ehhez tényleg gyomor kell.
több mint 10 éve
persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊dehogy vitázhatnánk, szerintem egyetértés lenne
NB2
több mint 10 éve
A NAV is rájött arra (már kb 5 éve), hogy bizony a szolgáltatói szektorban sokan nem adnak számlát. Sőt, a boltosok voltak kiakadva, hogy őket mindig cseszegetik (mert ugye megtalálhatóak), de a szolgáltatók meg halomra csalják magukat.Sajnos hibázott, nem adott számlát, persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊
több mint 10 éve
milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......dandetényleg elképesztően férgek tudnak lenni, nekem az egyik kedvenc kávézómat büntették meg: hónapokon keresztül, napi szinten jártak be, kérték a szokásos lattéjukat, fél órát ültek, beszélgetés és hasonlók, mindig szépen jattoltak, a blokkot nem nagyon vették el, de kaptak törzsvásárlói kártyát is meg minden jóságot, aztán egy szép napon repült a csekk amikor az új pincér már eltette a pénzt de még nem vitte ki a számlát...
több mint 10 éve
hogy az a jó édes.....index.hu/gazdasag/2015/12/06/nav-osok_csapdaba_csaltak_a_mikulast/
milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......
több mint 10 éve
én azt hittem, hogy ilyen csak hülyékkel történik de sajnos nem 😕miután már lenyugodtam a felrobbanás közeli állapotból, dühöngés helyett tanácsolnám, hogy mindenki üljön le szépen az idős szüleivel, vagy nagyszüleivel és beszélje meg vele, hogy ha bárki telefonál a nevében, hogy bármilyen bajba keveredett és pénzt kér, akkor legyen egy jelszó vagy egy menetrend, hogy miként ellenőrzi a probléma/személy valódiságát.
hiába írnak erről folyamatosan az újságok, szólnak erről a hírek, és nekünk egyértelmű és egybites átverésnek tűnik, idős emberek számára akiknek a gyereke és unokája az egyetlen szeme fénye, akin bármilyen körülmények között segíteni akar, abban a pillanatban mikor rossz hírt kap, nem fogja kétszer átgondolni a helyzetet, ezért nyomatékosítani kell.
annak aki meg 85 éves embereket basz át, és húz le sok évi megtakarításával, annak azt kívánom, hogy remélem koszorúra költöd te mocskos féreg!!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Biztosnak nem biztos, lehet BJ.Biztos nem ACL? 😊És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
A Harvardon végzett mcl. 😉
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 10 éve
Biztos nem ACL? 😊És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
Sobri Jóska
több mint 10 éve
És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
több mint 10 éve
de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
built for this shit
több mint 10 éve
Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
több mint 10 éve
Már csak valami poén kéne mellé...
több mint 10 éve
Meglett a memgenerator?Ja.
dugo93
És ha már meglett, használom is. 😉
több mint 10 éve
Meglett a memgenerator?hagyján hogy reggel/este legalább 10 percet késik ez a kínai csoda, dehogy mostmár le is rohad az ember alatt azt már nem veszi be a gyomrom. Ezé fizessél havi 30 ropit. Retek volán bekaphatja.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 10 éve
hagyján hogy reggel/este legalább 10 percet késik ez a kínai csoda, dehogy mostmár le is rohad az ember alatt azt már nem veszi be a gyomrom. Ezé fizessél havi 30 ropit. Retek volán bekaphatja.
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
hagyján hogy reggel/este legalább 10 percet késik ez a kínai csoda, dehogy mostmár le is rohad az ember alatt azt már nem veszi be a gyomrom. Ezé fizessél havi 30 ropit. Retek volán bekaphatja.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Igaz a mondás, hogy "Rest ember kétszer fárad". Ugyanannyi energiával, mint amit rohangászással töltöttem a futárszolgálat hibája miatt, akár haza is tudtam volna cipelni a cuccom. Ráadásul, mikor kihozzák a ténylegesen jó terméket, akkor is cipekedhetek, mert nincs szívem egy 12 kilós csomagot egy 50 kg-os női futárral cipeltetni.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
Ó ez a csodás Telekom. Mobilszolgáltatót akartam váltani, majd szülők mondták, hogy ők náluk vannak egy elég jó kis flottás rendszerrel, nekem is tudnak sim kártyát szerválni. Mondom oké, legyen. Tegnap előtt ki is próbálom, majd fél órára rá jön az sms, hogy a napi 10 MB adatkeretet elhasználtam. Wut?? A tudtukra lett adva, hogy ugyanazzal a feltétellel kérem én is mint ősök, amiben benne van havi 1 GB mobilnet, erre beletették ezt napi 190 forintért. Azonnal hívjuk őket, hát call centeres hölgyemény csak annyit tudott csinálni, hogy ezt a kiegészítő csomagot kiveszi... Másnap felkerestük az illetékest aki intézte flottát, mondja rendben van, korrigálja a gondot, kis idő és vissza is kapom a mobilnetem. Ez volt tegnap reggel, akkor estig semmi, majd írunk neki, hogy mégis mire várjunk, azért illene már aktiválni. Jön is egyből a válasz sms, hogy kb. 24 óra az átfutási idő. Egy szaros aktiválásra??? Persze azóta sincs mobilnetem, jó másfél napja. Eddig sem voltam róluk jó véleménnyel, de ezek után még jobban próbálom elkerülni ezeket a rózsaszín szutykokat...
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy helytelen a terhelt elnevezés, de nem szokás így nevezni, és elég furcsa is, nem véletlen van erre több név. 😉 JugheadNem jogi, hanem nyelvtani szempontból érdekes hozzáállás.
Ugyanezzel a logikával a 'szín' szó használata is furcsa, hiszen nem véletlenül van minden színnek saját neve?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Rendszeresen terheltnek hívjuk, de még sem az anyagi, sem a be, sem a bv tanár nem szólt érte. 😊A terhelt gyűjtőfogalom, a következőket foglalja magába:Nem mondtam, hogy helytelen a terhelt elnevezés, de nem szokás így nevezni, és elég furcsa is, nem véletlen van erre több név. 😉
a nyomozás/vizsgálat során gyanúsított, a vádemelés után vádlott, jogerős ítélet után elítélt (ha bűnösnek találják).
Gogo
Gondoltam megjegyzem, mert ami azt illeti valószínűleg minden Be. tanár a falnak megy, ha valamelyik diák terheltként hivatkozik a vádlottra. 😉 😊
Jughead