Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.
több mint 11 éve
már otthon vagyok, mert leutaztam Veszprémbe vonattal, majd onnan haza...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
itt vagy Pesten?ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni
parasztok. 😀berger90
ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykorbaggio
1 sört?
több mint 11 éve
ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni
parasztok. 😀berger90
ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a cégek, akiktől vettétekvagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?dcsicsak
több mint 11 éve
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?
több mint 11 éve
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.baltát vigyélsutianapNem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsakKapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsakElbaszták az iPhone-t?Tony
több mint 11 éve
Hat bmeg... Abortusz mellett érvelni azzal, hogy kilátástalan helyzetbe nem szülünk gyereket egy dolog. De arra a kérdésre igennel felelni, hogy akkor jól tette-e az egyszeri devizahiteles amikor gyerekeit megölve lett öngyilkos... Nem neztem volna ki ezt az illetobol :\
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
jó az Tampa Baynek is :pparasztok. 😀berger90philadelphia...Asbee
több mint 11 éve
parasztok. 😀berger90philadelphia...
több mint 11 éve
Tudom, World first problem.dcsicsakA világ első problémája? De hát már JayZ-nek volt 99...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsakSenki nem azért vesz meg egy készüléket, hogy a szervizeseknél rohadjon, én sem lennék túl nyugodt.
több mint 11 éve
A mi családunkban az az etalon, amikor az ügyeletes doki megakarta magyarázni a bátyámnak, hogy azért van rosszul (valamilyen hasfájása volt), mert biztosan a vakbelével van gond.há mer' hiányzott, na 😊 (amúgy a nicked tökéletes szinonímja a vakbélnek)
Szegény ökörf*szparaszt nem akarta felfogni 10 percig, hogy már előtte 8+ éve kivették neki...vandeminek
több mint 11 éve
baltát vigyélsutianapNem szeretem az erőszakos szexet. Csak simán kapják be.
több mint 11 éve
baltát vigyélNem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsakKapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsakElbaszták az iPhone-t?Tony

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsakElbaszták az iPhone-t?Tony
több mint 11 éve
Tony
885
885
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsakElbaszták az iPhone-t?
több mint 11 éve
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.
több mint 11 éve
igazából ha szakad, akkor sem tudsz mást csinálni, mert amíg le nem megy a duzzanat, addig nem fogják műteni még véletlenül sem. legfeljebb vizsgálat után küldenek haza, hogy menj vissza három nap múlva, aztán hajrá.Nem tudtam. Elég sokszor évi 2-3 kiugrik a térdem mert gyengébbek a szalagok és oldalirányú mozgás miatt kiugrik majd vissza. Viszont általában simán ráállok utána, most viszont nem tudtam. Elég hülye szine is lett azt hittem szakadt.Szeretem a magyar egészségügyet 4 óra alatt sikerült eljutniuk arra a szintre, hogyde ha az elejétől fogva tudod a diagnózist, akkor minek baszod így el az idődet?slowmotion
1.röntgenből nehéz megállapítani hogy szalagszakadásom van
2.kerítsenek egy orvost aki ért a térdhez
3.az az orvos elmagyarázza a másiknak, hogy nem lehet szalagszakadásom mert akkor nem bírnék így állni
4.eljutunk addig a pontig amit elejétől mondtam, hogy gyengék a szalagjaim és csak ki majd visszaugrott a térdizület ha jegelem 2 nap és jó lesz...
Lehet tényleg csak a dilletáns orvosok maradnak itt??Toca
Az első dolog hogy nincs ott az ortopéd orvos ( nem para más dolgva volt) elküldenek röntgenbe.
Kb 2 órára rá ahhoz képest hogy beértem készült el a röntgen vagyis jutott el hozzám.
Ezután rájött az orvos hogy ebből sokat a szalagról nem tudunk meg 😀. Megnézték ultrahanggal az ortopéd orvos még mindig sehol valami sebész lehetett. Megállapította, hogy szerinte szakadt, de fél óra és jön az ortopéd orvos és megnézi.
Ekkor miközben vártam múlt el a fájdalom kb futkosni tudtam már szóval leesett hogy semmi gond, dehát már akkor gondoltam megvárom az ortopéd orvost.
Megérkezett az ortopéd orvos elmondta, hogy a szalagjaim megvannak nyúlva, de szakadáshoz köze sincs borogassam jó lesz. Ma már kb. semmi baja, max lépcsőn besajog.
De igazából igen következőnek inkább hazamegyek borogatom 4 órát és ha még mindig nincs lábam hívok egy mentőt mert akkor kb 15 perc az egész....Toca
több mint 11 éve
én épp ezért megyek most privát egészségbiztosításba és viszem a csajomat is.ha havi 6Ft, akkor fizesd készpénzben, és akkor csak ötöt kell fizetned 😉
havi 6Ft és minden járóbeteg ellátás benne van (48h alatt BÁRMILYEN képalkotó vizsgálat, mri, kiskutafasza, és évente menedzserszűrés) , a fogászatot és a terhesgondozást kivéve, ha utóbbi kell csak havi 7800 Ftra kell emelnem a havi mannát. viszlát állami ellátó intézmény, ahol csak meghalni lehet.gabtsi
több mint 11 éve
Nem tudtam. Elég sokszor évi 2-3 kiugrik a térdem mert gyengébbek a szalagok és oldalirányú mozgás miatt kiugrik majd vissza. Viszont általában simán ráállok utána, most viszont nem tudtam. Elég hülye szine is lett azt hittem szakadt.Szeretem a magyar egészségügyet 4 óra alatt sikerült eljutniuk arra a szintre, hogyde ha az elejétől fogva tudod a diagnózist, akkor minek baszod így el az idődet?slowmotion
1.röntgenből nehéz megállapítani hogy szalagszakadásom van
2.kerítsenek egy orvost aki ért a térdhez
3.az az orvos elmagyarázza a másiknak, hogy nem lehet szalagszakadásom mert akkor nem bírnék így állni
4.eljutunk addig a pontig amit elejétől mondtam, hogy gyengék a szalagjaim és csak ki majd visszaugrott a térdizület ha jegelem 2 nap és jó lesz...
Lehet tényleg csak a dilletáns orvosok maradnak itt??Toca
Az első dolog hogy nincs ott az ortopéd orvos ( nem para más dolgva volt) elküldenek röntgenbe.
Kb 2 órára rá ahhoz képest hogy beértem készült el a röntgen vagyis jutott el hozzám.
Ezután rájött az orvos hogy ebből sokat a szalagról nem tudunk meg 😀. Megnézték ultrahanggal az ortopéd orvos még mindig sehol valami sebész lehetett. Megállapította, hogy szerinte szakadt, de fél óra és jön az ortopéd orvos és megnézi.
Ekkor miközben vártam múlt el a fájdalom kb futkosni tudtam már szóval leesett hogy semmi gond, dehát már akkor gondoltam megvárom az ortopéd orvost.
Megérkezett az ortopéd orvos elmondta, hogy a szalagjaim megvannak nyúlva, de szakadáshoz köze sincs borogassam jó lesz. Ma már kb. semmi baja, max lépcsőn besajog.
De igazából igen következőnek inkább hazamegyek borogatom 4 órát és ha még mindig nincs lábam hívok egy mentőt mert akkor kb 15 perc az egész....
több mint 11 éve
adónak, azért gyógykezelést nem kapsz, max ellátást. én már annak is örülök, hogy pár éve lehetővé tették, hogy ha akarok akkor fizethetek (és nem hálapénzt) a normális, színvonalas NYE-i szintű ellátásért.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
De akkor mire fizetem a járulékot a fizumból, ami nem minimálbér és nem is kicsivel van felette??????
több mint 11 éve
én épp ezért megyek most privát egészségbiztosításba és viszem a csajomat is.havi 6Ft és minden járóbeteg ellátás benne van (48h alatt BÁRMILYEN képalkotó vizsgálat, mri, kiskutafasza, és évente menedzserszűrés) , a fogászatot és a terhesgondozást kivéve, ha utóbbi kell csak havi 7800 Ftra kell emelnem a havi mannát. viszlát állami ellátó intézmény, ahol csak meghalni lehet.
ami nem hajlik, az törik!